Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
82" DM82D

DM82D

 • Een overweldigende kijkervaring met 450 nits helderheid
 • Dé manier om uw boodschap over te brengen
 • Met all-in-one contentbeheer oplossing

FHD Large Format Display 82" DM82D

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Trek altijd en overal de aandacht met een professioneel digital signage systeem

Trek altijd en overal de aandacht met een professioneel digital signage systeem
Grote duurzaamheid en uitstekende prestaties maken de displays van de DMD-serie de ideale oplossing voor iedere onderneming of organisatie waar de omzet afhankelijk is van een continu werkend digital signage systeem. Maak gebruik van Samsungs bewezen technologie en verbeter uw verkoopresultaten door voortdurend publiek te trekken en te informeren met rijke content op digital signage van superkwaliteit. Dankzij de uitstekende zichtbaarheid en een 450 nits helderheid houdt de digital signage uit de DMD-serie het publiek altijd geboeid.

Eenvoudige all-in-one oplossing voor uw content beheer

Eenvoudige all-in-one oplossing voor uw content beheer
Verhoog de productiviteit en verlaag de gebruikskosten doordat deze infoschermoplossing gemakkelijker kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Dankzij de nieuwste versie van het geïntegreerde all-in-one SSSP is een afzonderlijke PC of mediaspeler niet meer nodig om het systeem in de lucht te houden en de totaalkosten (TCO) te verlagen. Om een hogere efficiëntie te bereiken, is het uitrollen en delen van content vereenvoudigd met een PC-loze netwerkverbinding waarbij u een USB insteekt en meerdere displays met elkaar verbindt in een daisy-chain configuratie.

Optimaliseer uw bedrijfsprestaties met de geavanceerde nieuwste versie van SSSP

Optimaliseer uw bedrijfsprestaties met de geavanceerde nieuwste versie van SSSP
De digital signage van de DMD-serie wordt aangedreven door de aanzienlijk geüpgrade nieuwste versie van SSSP. De nieuwe Quad Core SoC processor zorgt voor substantieel verbeterde prestaties met een aanmerkelijk hogere verwerkingssnelheid voor rijke, perfect weergegeven informatie. Het extra processorvermogen komt ook van pas als digital signage interactief wordt gemaakt met de optionele Touch Overlay, die voor alle schermformaten beschikbaar is. De aantrekkingskracht van deze innovatieve mogelijkheid op het publiek zet uw informatie kracht bij, zonder dat hiervoor een extra PC nodig is. Scholen en ondernemingen kunnen voortaan met lagere kosten en minder moeite interactieve digital signage inzetten. Verder ondersteunt de nieuwste versie SSSP een beeld-in-beeld (PIP) dat meer dan 50 procent van digital signage kan innemen. Dit in tegenstelling tot dual-core digital signage, waar minder dan 50 procent zichtbaar is.

Beheer digital signage draadloos vanaf een mobiel apparaat

Beheer digital signage draadloos vanaf een mobiel apparaat
De DMD-serie digital signage wordt geleverd met een Wi-Fi module, zodat u ook zonder fysieke verbinding heel gemakkelijk content kunt overbrengen, afspelen, delen en inplannen op een videowand. Zo heeft u niet langer te maken met lastige snoeren, allerlei verbindingspoorten en moeilijke bekabeling die het opzetten van een videowand ingewikkeld kan maken. Doordat u de controle houdt en content deelt via apps, beschikt u over maximale flexibiliteit en kunt u vanaf vrijwel iedere locatie content uitrollen en beheren met een smartphone, PC of tablet met Wi-Fi. Met de Wi-Fi module kunt u content zelfs draadloos configureren en uitrollen naar nieuw geïnstalleerde digital signage installaties. Deze functionaliteit is ideaal op plaatsen die moeilijk van bekabeling voorzien kunnen worden.

Beheer digital signage met een vereenvoudigde bedieningsinterface, tools en templates

Beheer digital signage met een vereenvoudigde bedieningsinterface, tools en templates
Maak kennis met de intuïtieve touchscreenbediening en de speciaal ontworpen gebruikersinterface (UI) op het startscherm van de Samsung DMD-serie. In het nieuwe ontwerp met grote, gebruiksvriendelijke menuknoppen zijn de meest gebruikte functies voor snelle toegang zichtbaar op het startscherm. Verder bevat het startscherm een selectie menuconfiguraties die u handmatig kunt aanpassen. Met de komst van de optionele Touch Overlay kan de gebruikersinterface op het startscherm ook als aanraakscherm worden bediend.
De DMD-serie digital signage beschikt verder over een geüpgrade versie van Samsungs krachtige tools voor contentbeheer. Eigenschappen:
* Multi-channel scheduling Geef allerlei content volgens schema weer op verschillende kanalen voor op maat gemaakte informatie.
* Backup player Blijf altijd productief, ook onder onvoorziene omstandigheden.
* Event-schedule Maak gemakkelijk event-schedules voor verschillende doelgroepen en laat content automatisch updaten wanneer een item verandert.
* E-brochure Ontwerp en verspreid E-brochures volgens de contentplanning om op effectieve wijze een groot publiek aan te spreken. De gebruiker kan ook makkelijk door de E-brochure naar bepaalde informatie bladeren die hij met de klant wil delen, net als bij een gedrukte brochure.

Creëer content gemakkelijker en handiger dan ooit met 100 soorten meegeleverde kant-en-klare sjablonen gericht op verschillende verticale markten. Bespaar tijd en moeite door uw boodschap gemakkelijk en effectief te creëren en uit te dragen zonder dat extra assistentie door professionals nodig is.

Creëer een stijlvol decor met een infoscherm in op maat gemaakte kleuren

Creëer een stijlvol decor met een infoscherm in op maat gemaakte kleuren
Verbeter de ambiance in uw onderneming en dus ook uw bedrijfsimago met het gestroomlijnde hypermoderne design van de DMD-serie digital signage. Dit stijlvolle digital signage systeem heeft een ultrasmalle deco-omlijsting van 9,5 mm in de kleuren matzwart, zwart streepjespatroon, hout of titanium als ideale match voor elk decor. Ook het slanke profiel van 49,9 mm en het onopvallende logo zorgen dat de digital signage schermen perfect in uw interieur passen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Diagonal Size

  82"
 • Type paneel

  120 Hz E-LED BLU
 • Resolutie

  1 920 x 1 080 (16:9)
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0,3135 (H) x 0,9405 (V)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  1 805,76 (H) x 1 015,74 (V)
 • Helderheid (normaal)

  500 nit
 • Contrastverhouding

  5 000:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Reactiesnelheid (ms)

  8 ms
 • Display Color

  10 bit Dithering - 1,07 Billion
 • Color Gamut

  70%
 • H-Scanning Frequency

  30 ~ 81 kHZ
 • Maximum Pixel Frequency

  148,5 MHz
 • V-Scanning Frequency

  48 ~ 75 HZ
 • Dynamische Contrast Ratio

  50 000:1

Connectiviteit

 • RGB In

  Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2
 • Video In

  HDMI1, HDMI2, HDMI3, Component (CVBS Common)
 • Audio In

  Stereo mini Jack
 • RGB Out

  DP1.2 (Loop-out)
 • Audio Out

  Stereo mini Jack

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   5.39 MB, pdf, DUTCH
   2014.12.09
 • Overige handleidingen (6)
  • CE DoC
   0.1 MB, doc, ENGLISH
   2015.05.07
  • User Manual
   0.01MB, pdf, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, DANISH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE(Brazil), PORTUGUESE(European), ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2015.04.09
  • User Manual
   5.44 MB, pdf, GERMAN
   2014.12.09
  • User Manual
   5.42 MB, pdf, ENGLISH
   2014.12.09
  • User Manual
   5.42 MB, pdf, FRENCH
   2014.12.09
  • Quick Guide
   3.12 MB, pdf, ENGLISH, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, ITALIAN, POLISH, PORTUGUESE, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2014.12.03
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten