Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
46" UD46E-B

UD46E-B

FHD Large Format Display 46" UD46E-B

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Ultieme beeldkwaliteit door geavanceerde kalibratie in fabriek

Ultieme beeldkwaliteit door geavanceerde kalibratie in fabriek
Afwijkingen in de helderheid of de kleuren van de displays in een videowand kunnen de kijkervaring negatief beïnvloeden. Om dit soort kleurverschillen te elimineren en een volledig homogene, consistente en pakkende presentatie te kunnen bieden, wordt de UDE-B-serie van Samsung in de fabriek op geavanceerde wijze afgeregeld, en beschikt hij over innovatieve hardware en bijzondere gebruikerstools. Samsungs meervoudige kalibratieproces in de fabriek stemt de displays van videowanden heel fijn af zodat ze zo uit de doos beschikken over volledig uniforme helderheid en kleuren. Na kalibratie bieden deze displays een industrieleidende lokale uniformiteit van meer dan 90 procent over 25 (5 x 5) gebieden van elk display, voor een uniforme kleuruitdrukking over de volledige wand. Het kalibratieproces zorgt er verder voor dat het display een superieure witbalans biedt met een afwijking van minder dan 300 graden K.*
Naast de strenge fabriekskalibratie kan de gebruiker de helderheid en kleuruniformiteit handig beheren met Samsung Color Expert, een krachtig, gratis softwareprogramma. Dankzij deze geavanceerde kleurbeheeroplossingen maakt de UDE-serie videowanden mogelijk waarop grote presentaties kunnen worden gegeven met superieure uniformiteit, consistentie en prestaties voor de ultieme kleurexpressie.

Trek publiek dankzij de slanke omlijsting en het optimaal ontworpen paneel

Trek publiek dankzij de slanke omlijsting en het optimaal ontworpen paneel
De verbeterde paneelkwaliteit van Samsungs UDE-B videowand (verkrijgbaar in 46 en 55 inch) brengt uw visuele berichten en content op een hoger plan dankzij een naadloos beeld met superieure helderheid. Dankzij de ultrakleine afstand van slechts 3,5 mm tussen de schermen (een omlijsting van 2,3 mm aan de linker- en bovenkant, en 1,2 mm aan de rechter- en onderkant), de slankste omlijsting in de wereld van de videowand, creëert het display een nagenoeg ononderbroken kijkbeleving om het publiek gericht te houden op de content en niet op het display zelf.
Omdat de panelen in een videowand aan allerlei omstandigheden worden blootgesteld, kan de beeldkwaliteit teruglopen ten gevolge van vervorming en onregelmatige kleuren. Om de helderheid van de boodschap in iedere operationele omgeving consistent te houden, ondergaan de panelen voor de UDE-B videowand van Samsung strenge prestatietests. Ieder display bevat een versterkt paneel, dat lastige omstandigheden zoals hitte of slecht weer kan doorstaan. Samsungs hoogwaardige paneel voorkomt zo dat het beeld donkerder wordt, lichtlekkage optreedt, of de beeldkwaliteit op een andere manier terugloopt. Verder zorgt het anti-reflectieve paneel ervoor dat uw berichten het juiste publiek bereiken en nauwelijks hinder hebben van spiegelingen – en al deze kwaliteitsverbeteringen zorgen dat het paneel uw content heel lang briljant zal weergeven voor de ultieme kijkbeleving.

UHD-beeldkwaliteit zonder aanvullende apparaten dankzij vooraanstaande technologie

UHD-beeldkwaliteit zonder aanvullende apparaten dankzij vooraanstaande technologie
Met toenemende schermafmetingen worden contentbeheeroplossingen steeds belangrijker voor het afleveren van content met impact. Als eerste videowand met geïntegreerde aansluitingen voor DisplayPort (DP) 1.2 en HDMI is Samsungs UDE-B-serie in staat om Ultra-High Definition (UHD) content te tonen op videowandconfiguraties tot maar liefst 5 x 5 zonder dat hiervoor kostbare extra apparatuur hoeft te worden aangeschaft. Vergeleken met conventionele videowanden, die doorgaans maar tot een configuratie van 2 x 2 gaan en extra apparatuur vereisen, vormt de UHD-weergave van de UDE-B-serie een grote verbetering. Dankzij de ondersteuning voor High-Bandwidth Content Protection (HDCP) daisy-chains kunnen videowanden uit de UDE-B-serie ook UHD-content weergeven, zoals live-TV of Blu-Ray schijven, zonder dat hiervoor aanvullende apparatuur moet worden aangeschaft. Zo minimaliseert u de kosten voor het inzetten van meerdere displays als onderdeel van uw grootschalige Digital Signage of informatieve presentaties.

Een bijzonder duurzaam, goed leesbaar display voor uw zakelijke omgeving

Een bijzonder duurzaam, goed leesbaar display voor uw zakelijke omgeving
De videowanden uit Samsungs UDE-B-serie bieden dankzij hun grote leesbaarheid en duurzaamheid een overweldigende kijkbeleving. UDE-B-videowanden zijn ontworpen voor 24/7 continugebruik onder lastige omstandigheden. Ze passen uitstekend bij de snelheid en duurzaamheid van uw onderneming, zonder daarbij in te boeten op prestaties of beeldkwaliteit. Met hun helderheid van 500 nits leveren deze displays onder uiteenlopende lichtomstandigheden steeds levendige en uitstekend leesbare beelden.
De combinatie van deze ingebouwde designvoordelen maakt de videowanden uit de UDE-B-serie ideaal voor content- en informatievoorziening op plaatsen waar een voortreffelijke leesbaarheid noodzakelijk is, zoals OV-stations, vliegvelden, winkelcentra, kantoorlobby's en regelkamers.

Slanke, gemakkelijk te configureren wandmontagekit

Slanke, gemakkelijk te configureren wandmontagekit
Samsungs veelzijdige UDE-B-serie videowanden zijn voorzien van een reeks gebruikersvriendelijke mogelijkheden voor een naadloze installatie die perfect aansluit bij uw specifieke operationele behoeften. Omdat de montagekit dezelfde afmetingen heeft als het display, kan de gebruiker hem meteen inpassen in de videowand, zonder eerst de montagekit op te meten en uit te rekenen hoe hij moet worden geplaatst. De displays worden geleverd met een industrieleidende slanke montagekit met een diepte van 39 mm voor gemakkelijke installatie en kalibratie in een videowand, zonder dat de kijker erdoor wordt afgeleid. Het montagesysteem kan in drie dimensies worden afgesteld: langs de x-as (op en neer, met rotatieschroeven), de y-as (heen en weer op een rail) en de z-as (induwen en uittrekken, pop-up) voor moeiteloos uitlijnen van afzonderlijke displays om een homogene, ononderbroken videowand te vormen. Dankzij de consistente uitlijning en eenvoudige afstelling van deze wandmontagekit hoeft de gebruiker niets op te meten bij het installeren van de afzonderlijke displays, en hoeft niet de hele videowand gedemonteerd te worden wanneer slechts een onderdeel moet worden afgesteld.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Beelddiagonaal

  46"
 • Type paneel

  D-LED DID
 • Resolutie

  1 920 x 1 080
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0,53025 x 0,53025
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  1 018,08 x 572,67
 • Contrastverhouding

  3 500:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Reactiesnelheid (ms)

 • Kleuren

  8 bit - 16,7 M
 • Kleurbereik

  72%
 • H-scanfrequentie (kHz)

  30 ~ 81
 • Max. pixelfrequentie (MHz)

  148,5
 • V-scanfrequentie (Hz)

  48 ~ 75
 • Helderheid

  500 cd/m²
 • Dynamische Contrast Ratio

  10 000:1

Connectiviteit

 • RGB In

  Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2
 • RGB Out

  DP1.2 (Loop-out)
 • Audio In

  Stereo Mini Jack
 • Audio Out

  Stereo Mini Jack
 • Video In

  HDMI1, HDMI2

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   2.15 MB, pdf, DUTCH
   2015.06.29
 • Overige handleidingen (8)
  • Quick Guide
   2.64 MB, pdf, ENGLISH, KAZAKH, RUSSIAN, UKRAINIAN
   2016.12.13
  • Quick Guide
   1.59 MB, pdf, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, SERBIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2016.02.15
  • CE DoC
   0.14 MB, pdf, ENGLISH
   2015.10.10
  • CE DoC
   0.01MB, docx, ENGLISH
   2015.07.13
  • Quick Guide
   0.01MB, pdf, ENGLISH, FRENCH, GERMAN, HUNGARIAN, ITALIAN, POLISH, PORTUGUESE, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2015.07.03
  • User Manual
   2.18 MB, pdf, GERMAN
   2015.06.29
  • User Manual
   2.21 MB, pdf, ENGLISH
   2015.06.29
  • User Manual
   2.19 MB, pdf, FRENCH
   2015.06.29
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten