Inhoud
VERGELIJKEN

FHD Large Format Display
55" UE55D

UE55D

 • Verbeter uw bedrijfsimago met een gestroomlijnde, professionele videowand

FHD Large Format Display 55" UE55D

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Creëer een schitterende videowand met ultra platte, ruimtebesparende displays

Creëer een schitterende videowand met ultra platte, ruimtebesparende displays
Voor displays uit de UED-serie, de dunste videowand ooit, hoeft u niet veel ruimte vrij te maken. Deze uiterst platte displays zijn ontworpen voor minimaal ruimtebeslag. Ze liggen bijzonder vlak tegen de wand en gaan discreet op in uw bedrijfsomgeving. Het slanke, lichte design van de displays en de uitgebreide reeks optionele installatiematerialen, zoals muurbeugels, dragen bij aan een gemakkelijke installatie, zelfs in krappe ruimtes. De displays beschikken verder over een dunne rand voor een zo groot mogelijk kijkoppervlak op een vrijwel naadloze digitale wand.

Overal en altijd uw digitale videowand draadloos beheren vanaf een mobiel apparaat

Overal en altijd uw digitale videowand draadloos beheren vanaf een mobiel apparaat
De UED-serie digital signage wordt geleverd met een Wi-Fi module, zodat u ook zonder fysieke verbinding heel gemakkelijk content kunt overbrengen, afspelen, delen en inplannen op een videowand. Zo heeft u niet langer te maken met lastige snoeren, allerlei verbindingspoorten en moeilijke bekabeling die het opzetten van een videowand ingewikkeld kan maken. Doordat u de controle houdt en content deelt via apps, beschikt u over maximale flexibiliteit en kunt u vanaf vrijwel iedere locatie content uitrollen en beheren met een smartphone, PC of tablet met Wi-Fi. Met de Wi-Fi module kunt u content zelfs draadloos configureren en uitrollen naar nieuw geïnstalleerde digital signage installaties. Deze functionaliteit is ideaal op plaatsen die moeilijk van bekabeling voorzien kunnen worden.

Kleurechte videowand

Kleurechte videowand
Met de UED-serie displays is het eenvoudig om de kleuren over verschillende displays gelijk te houden zonder handmatige kalibratie. De beeldschermen ondergaan in de fabriek een uiterst nauwkeurige kleurenkalibratie, waarna u zonder enige handmatige kalibratie op exacte kleuren en onvervormde beelden kunt blijven rekenen. Verder vindt er in de fabriek een verbeterde kleurafstemming plaats voor een nauwkeurige compensatie van witbalans- en kleurverschillen. Zo wordt op alle schermen hetzelfde beeld in uniforme kleuren weergeven en ook de kleurtemperatuur blijft kloppen. De gebruiker kan de kleuren fijnregelen dankzij Samsung Color Expert voor gedetailleerder beheer van specifieke wensen. U kunt de levendigheid van de kleuren automatisch of handmatig kalibreren. Verder kunnen kleurwaarden tussen meerdere displays worden gedeeld voor een homogene kleurintensiteit over alle schermen in een videowand. Een uitstekend resultaat dat uw publiek zeker niet zal ontgaan.

Content optimaal weergeven met eenvoudige beeldrotatie

Content optimaal weergeven met eenvoudige beeldrotatie
Of u nu één display of een videowand gebruikt, u kunt in beide situaties staande en liggende content creëren en die vervolgens roteren. De displays uit de UEC-serie hebben een kantelfunctie en een beeldrotatiefunctie die content verticaal of horizontaal weergeven, zonder dat de beeldverhoudingen verstoord raken. U kunt uw content comfortabel roteren met drie weergaveopties: oorspronkelijke verhouding op één scherm, volledige verhouding op één scherm of volledige verhouding op een videowand.

Beheer digital signage met een vereenvoudigde bedieningsinterface, tools en templates

Beheer digital signage met een vereenvoudigde bedieningsinterface, tools en templates
Maak kennis met de intuïtieve touchscreenbediening en de speciaal ontworpen gebruikersinterface (UI) op het startscherm van de Samsung DBD-serie. In het nieuwe ontwerp met grote, gebruiksvriendelijke menuknoppen zijn de meest gebruikte functies voor snelle toegang zichtbaar op het startscherm. Verder bevat het startscherm een selectie menuconfiguraties die u handmatig kunt aanpassen. Met de komst van de optionele Touch Overlay kan de gebruikersinterface op het startscherm ook als aanraakscherm worden bediend.
De DBD-serie digital signage beschikt verder over een geüpgrade versie van Samsungs krachtige tools voor contentbeheer. Eigenschappen:
* Multi-channel scheduling
Geef allerlei content volgens schema weer op verschillende kanalen voor op maat gemaakte informatie.
* Backup player
Blijf altijd productief, ook onder onvoorziene omstandigheden.
* Event-schedule
Maak gemakkelijk event-schedules voor verschillende doelgroepen en laat content automatisch updaten wanneer een item verandert.
* E-brochure
Ontwerp en verspreid E-brochures volgens de contentplanning om op effectieve wijze een groot publiek aan te spreken. De gebruiker kan ook makkelijk door de E-brochure naar bepaalde informatie bladeren die hij met de klant wil delen, net als bij een gedrukte brochure.
Creëer content gemakkelijker en handiger dan ooit met 100 soorten meegeleverde kant-en-klare sjablonen gericht op verschillende verticale markten. Bespaar tijd en moeite door uw boodschap gemakkelijk en effectief te creëren en uit te dragen zonder dat extra assistentie door professionals nodig is.

Eenvoudige all-in-one oplossing voor uw content beheer

Eenvoudige all-in-one oplossing voor uw content beheer
Verhoog de productiviteit en verlaag de gebruikskosten doordat deze infoschermoplossing gemakkelijker kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Dankzij de nieuwste versie van het geïntegreerde all-in-one SSSP is een afzonderlijke PC of mediaspeler niet meer nodig om het systeem in de lucht te houden en de totaalkosten (TCO) te verlagen. Om een hogere efficiëntie te bereiken, is het uitrollen en delen van content vereenvoudigd met een PC-loze netwerkverbinding waarbij u een USB insteekt en meerdere displays met elkaar verbindt in een daisy-chain configuratie.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Display

 • Beelddiagonaal

  55"
 • Type paneel

  120 Hz E-LED BLU
 • Resolutie

  1 920 x 1 080 (16:9)
 • Pixelgrootte (HxV, mm)

  0,21 (H) x 0,63 (V)
 • Afmetingen actief display (HxV, mm)

  1 209,6 (H) x 680,4 (V)
 • Helderheid (normaal)

  450 nit
 • Contrastverhouding

  5 000:1
 • Kijkhoek (H/V, graden)

  178° / 178°
 • Reactiesnelheid (ms)

  4 ms
 • Kleuren

  16,7 M
 • Kleurbereik

  72%
 • H-scanfrequentie (kHz)

  30 ~ 81 kHz
 • Max. pixelfrequentie (MHz)

  148,5 MHz
 • V-scanfrequentie (Hz)

  48 ~ 75 Hz
 • Hoogste Luminantie Ratio

  94%
 • Dynamische Contrast Ratio

  100 000:1 (AV Mode)

Connectiviteit

 • RGB In

  Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2
 • RGB Out

  DP1.2 (Loop-out)
 • Audio In

  Stereo mini Jack
 • Audio Out

  Stereo mini Jack
 • Video In

  HDMI, Component (CVBS Common)

MEER SPECS TONEN

ONDERSTEUNING

 • User Manual
  • User Manual
   3.99 MB, pdf, DUTCH
   2014.09.25
 • Overige handleidingen (7)
  • DoC(Declaration of Conformity)
   0.01MB, pdf, ENGLISH
   2016.07.08
  • CE DoC
   0.01MB, docx, ENGLISH
   2015.06.15
  • User Manual
   12.03 MB, pdf, KOREAN, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CHINESE, CROATIAN, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE(Brazil), PORTUGUESE(European), ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISH, UKRAINIAN, VIETNAMESE
   2015.04.09
  • User Manual
   4.02 MB, pdf, GERMAN
   2014.09.25
  • User Manual
   21.96 MB, pdf, ENGLISH
   2014.09.25
  • User Manual
   4.01 MB, pdf, FRENCH
   2014.09.25
  • Quick Guide
   2.93 MB, pdf, ENGLISH, DUTCH, FRENCH, HUNGARIAN, ITALIAN, POLISH, PORTUGUESE, SPANISH, SWEDISH, TURKISH
   2014.05.14
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten