Inhoud
VERGELIJKEN

7GE960EW 845 EVO SSD 960 GB

MZ-7GE960

 • Uitstekende prestaties en hoge betrouwbaarheid.
 • Specifiek ontwikkeld voor gebruik in datacenters.

7GE960EW 845 EVO SSD 960 GB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Hoogpresterende SSD specifiek ontworpen voor datacenters.

Hoogpresterende SSD specifiek ontworpen voor datacenters.
Voldoet ruimschoots aan de hoge eisen van datacenters op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Als leider op het gebied van geheugentechnologie beschikt Samsung over alle expertise om datacenters hoogwaardige Solid State Drives (SSD's) met uitzonderlijke prestaties en hoge betrouwbaarheid te kunnen leveren, zelfs bij stroomuitval. Datacenters moeten efficiënt werken om constant uitzonderlijke prestaties en lage latency te kunnen bieden. Stabiliteit is van cruciaal belang vanwege de wisselende, vaak hoge lees / schrijfbelastingen en de noodzaak om 24 / 7 in de lucht te zijn. Ook het voorkomen van beschadiging of verlies van gegevens ten gevolge van onvoorziene stroomuitval is van het hoogste belang. Samsungs 845DC EVO SSD maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde NAND-chips en betrouwbare en geoptimaliseerde controller ontwerp. Zo houdt uw datacenter de hoge prestaties 24 / 7, 365 dagen per jaar vol.

Uitzonderlijke prestaties voor veeleisende datacenters.

Uitzonderlijke prestaties voor veeleisende datacenters.
Samsung SSD's bieden constante prestaties en lage latency. SSD's in een datacenter moeten consequent hoge prestaties kunnen leveren om aan de QoS-eisen (Quality of Service) te voldoen. De QoS wordt gemeten als het percentage van de responstijden dat niet aan een gegeven grenswaarde voldoet, en wordt gekenmerkt door de mate waarin de prestaties van het betreffende apparaat consistent zijn. Dit is met name belangrijk voor datacenters met cloud-omgevingen. Ook een lage latency is van vitaal belang – de tijd die verloopt tussen een leesverzoek en het moment waarop de betreffende gegevens worden ontvangen.

De 845DC EVO biedt een betere latency dan de industriestandaard voor niet-gemengde 100 procent random lees- en schrijfopdrachten, wat zich uit in een hogere QoS. De latency voor random leesopdrachten bedraagt ongeveer drie keer lager dan de industriestandaard, en twee keer lager voor random schrijfopdrachten. Ook voor sequentiële lees- en schrijfopdrachten en gemengde werkbelastingen biedt de 845DC EVO betere QoS-resultaten. Hoewel de random lees / schrijfsnelheid van de SSD gelijk is aan de industriestandaard, wordt de 845DC EVO sneller naarmate de QD toeneemt, wat samen met de lagere latencygetallen een hogere QoS oplevert.

Dataprotectie waarop u kunt vertrouwen

Dataprotectie waarop u kunt vertrouwen
Geavanceerde ECC-engine en end-to-end dataprotectie. Detecteer signaalafwijkingen en verhelp deze proactief in real-time. Doordat de foutdetectie binnen de SSD wordt uitgebreid naar het gehele signaalpad van de SSD - van host interface tot NAND-flashgeheugen - verbetert de betrouwbaarheid aanzienlijk. Ook zijn er algoritmes die iedere geheugencel bewaken en afregelen voor een hoger uithoudingsvermogen, terwijl slijtagebalancering en block replacements proactief worden beheerd door het uithoudingsvermogen van de NAND te bewaken.

Bescherming tegen stroomuitval

Bescherming tegen stroomuitval
Voorkom gegevensverlies als gevolg van stroomuitval met de geavanceerde stroomuitval-bestendige ontwerp van Samsung. Dankzij de elektrische lading van een 'tantalum condensator' heeft de SSD voldoende tijd om de gegevens in de DRAM-buffer weg te schrijven naar het flashgeheugen en kunt u er gerust op zijn dat er geen gegevens verloren gaan.

Kies voor naadloze integratie dankzij één end-to-end-oplossing

Kies voor naadloze integratie dankzij één end-to-end-oplossing
De drie meest cruciale componenten van iedere SSD zijn het NAND-flashgeheugen, de controller en de firmware. Het NAND-flashgeheugen heeft de kritieke taak om uw waardevolle gegevens op te slaan. De controller en firmware werken samen aan de complexe en essentiële opdracht om de gegevensopslag te beheren, de prestaties en lange levensduur van de SSD in stand te houden. Naadloze integratie van elke component is cruciaal om een hoogwaardige SSD te creëren.

Samsung is een van de weinige fabrikanten die deze drie belangrijke componenten zelf ontwikkelt. Daarbij heeft Samsung in vergelijking met andere concurrenten op dit gebied de meeste ervaring in de SSD-markt. Samsung beschikt over grondige kennis van elke SSD-component en de onderdelen waaruit deze is samengesteld. Wij hebben alles in huis om tijdens elke ontwikkelfase ieder element zó in te stellen dat de uiteindelijke componenten perfect samenwerken. Het resultaat: een SSD waaraan u uw onbetaalbare gegevens met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Constant een hoog prestatieniveau dankzij componenten van de hoogste kwaliteit

Constant een hoog prestatieniveau dankzij componenten van de hoogste kwaliteit
Een SSD moet langdurig hoge prestaties kunnen leveren. De Samsung SSD 845DC EVO is specifiek ontwikkeld en geoptimaliseerd voor nagenoeg ieder datacenter en presteert 10 tot 25 procent beter dan de SSD-industriestandaard. Dankzij het 3-bits MLC NAND-flashgeheugen en Samsungs geoptimaliseerde controller levert de 845DC EVO ook gedurende langere perioden constant hoge lees / schrijfprestaties - zowel random als sequentieel en voor diverse RAID-configuraties. De in de 845DC EVO gebruikte NAND-chips worden geselecteerd uit de wafers met de hoogste kwaliteit, geprepareerd voor een hoog uithoudingsvermogen en tenslotte op component- en systeemniveau getest voordat ze worden goedgekeurd voor gebruik in de SSD. Vergeleken met de SSD-industriestandaard zijn de prestaties van de 845DC EVO twee tot drie keer zo hoog.

Verzeker uzelf van hoge prestaties bij gemengde belasting

Verzeker uzelf van hoge prestaties bij gemengde belasting
De binnen een datacenter gegenereerde IO-werkbelastingen (Input / Output) kenmerken zich, afhankelijk van het service-type, door een combinatie van uiteenlopende lees / schrijfverhoudingen, diverse verzoeken en Native Command Queuing (NCQ) wachtrijdieptes (Queue Depths, QD's). De 845DC EVO is ontworpen om te voldoen aan deze uiteenlopende behoeften van datacentertoepassingen. Deze SSD levert ook uitstekende prestaties wanneer een server met uiteenlopende, gemengde opdrachten wordt belast. De prestaties van de 845DC EVO overtreffen bij verschillende lees / schrijfverhoudingen de SSD-industriestandaard. Afhankelijk van de lees / schrijfverhouding presteert de EVO tot 26 procent beter dan zijn tegenhanger. Dit draagt in hoge mate bij aan de prestaties van een datacenter in zijn geheel.

Intelligente technologie

Intelligente technologie
Bewaak de geheugenstations van de computer proactief. Detecteer en rapporteer verschillende betrouwbaarheidsindicators via SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology). Wanneer een storing wordt verwacht, waarschuwt SMART de gebruiker dat het station dreigt uit te vallen. Er is voldoende tijd om het ongezonde station te vervangen en zo gegevensverlies en uitval te voorkomen.

Dynamic Thermal Guard temperatuurbescherming

Dynamic Thermal Guard temperatuurbescherming
De Dynamic Thermal Guard beschermt de SSD tegen oververhitten door de snelheid en temperatuur van de processor in balans te houden. Dit is mogelijk door de prestaties bij dreigende oververhitting te verlagen en zo te voorkomen dat de processor zichzelf uitschakelt.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Algemene kenmerken

 • Applicatie

  Server and data center
 • Capaciteit

  960 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
 • Design

  2,5 inch Form Factor
 • Interface

  SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD)

  100 x 69,85 x 6,8 (mm) Dimension
 • Gewicht (g)

  Max 65 g Weight
 • Geheugen

  Samsung 19 nm Toggle 3 bit MLC NAND
 • Verificateur

  Samsung 3-core MEX Controller
 • Cache Geheugen

  Samsung 1 GB Low Power DDR2 SDRAM cache memory

Speciale Kenmerken

 • TRIM Support

  TRIM Supported
 • S.M.A.R.T Support

  S.M.A.R.T Supported
 • GC (Garbage Collection)

  Auto Garbage Collection Algorithm
 • WWN Support

  World Wide Name supported

MEER SPECS TONEN

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten