Inhoud
VERGELIJKEN

MZ-7WD800 SSD 845DC PRO 800 GB

MZ-7WD800

 • SSD specifiek voor gebruik in datacenters
 • Exceptionele prestaties en hoge duurzaamheid
 • Constante prestaties en lage latency
 • Uitstekende SSD voor veeleisende datacenters

MZ-7WD800 SSD 845DC PRO 800 GB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Hoogpresterende SSD specifiek ontworpen voor datacenters.

Hoogpresterende SSD specifiek ontworpen voor datacenters.
Voldoet ruimschoots aan de hoge eisen van datacenters op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Als leider op het gebied van geheugentechnologie beschikt Samsung over alle expertise om datacenters hoogwaardige Solid State Drives (SSD's) met uitzonderlijke prestaties en hoge betrouwbaarheid te kunnen leveren, zelfs bij stroomuitval. Datacenters moeten efficiënt werken om constant uitzonderlijke prestaties en lage latency te kunnen bieden. Stabiliteit is van cruciaal belang vanwege de wisselende, vaak hoge lees / schrijfbelastingen en de noodzaak om 24/7 in de lucht te zijn. Ook het voorkomen van beschadiging of verlies van gegevens ten gevolge van onvoorziene stroomuitval is van het hoogste belang. Samsungs 845DC PRO SSD maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde NAND-chips en betrouwbare en geoptimaliseerde controller ontwerp. Zo houdt uw datacenter de hoge prestaties 24/7, 365 dagen per jaar vol.

Presteer meer met een hypermoderne 3D V-NAND SSD

Presteer meer met een hypermoderne 3D V-NAND SSD
De 845DC PRO is voorzien van Samsungs 3D V-NAND flashgeheugen waarbij de cellen in 24 lagen boven elkaar liggen. Het resultaat: een hogere dichtheid en betere prestaties. Op deze manier maakt Samsung korte metten met de dichtheidslimieten van de conventionele vlakke NAND-architectuur.

Uitzonderlijke prestaties voor veeleisende datacenters

Uitzonderlijke prestaties voor veeleisende datacenters
Om de kritieke eisen van de datacenteromgeving aan te kunnen, moet een SSD langdurig hoge prestaties leveren. De Samsung 845DC PRO is voor vrijwel ieder datacenterscenario geoptimaliseerd. Deze enterprise-level SSD levert onovertroffen random en sequentiële lees / schrijfprestaties dankzij Samsungs innovatieve 3D V-NAND technologie. Daarbij is de geoptimaliseerde MDX-controller bijzonder geschikt voor datacenterapplicaties die veel gegevens schrijven.

Geavanceerde ECC-engine en end-to-end dataprotectie

Geavanceerde ECC-engine en end-to-end dataprotectie
Detecteer signaalafwijkingen en verhelp deze proactief in real-time met de Error Correcting Code (ECC) engine. Dit proces verbetert de betrouwbaarheid van de SSD aanzienlijk en draagt zo bij aan de gegevensintegriteit. Verder wordt met end-to-end gegevensprotectie de foutdetectie binnen de SSD uitgebreid tot het gehele signaalpad, van host interface tot NAND-flashgeheugen. Specifieke algoritmes bewaken iedere cyclus en regelen elke geheugencel zo nodig bij voor een hoger uithoudingsvermogen.

Bescherming tegen stroomuitval

Bescherming tegen stroomuitval
Voorkom gegevensverlies als gevolg van stroomuitval met de geavanceerde stroomuitval-bestendige ontwerp van Samsung. Dankzij de elektrische lading van een 'tantalum condensator' heeft de SSD voldoende tijd om de gegevens in de DRAM-buffer weg te schrijven naar het flashgeheugen. U kunt er gerust op zijn dat er geen gegevens verloren gaan.

Vertrouw uw kostbare gegevens toe aan de 845DC PRO

Vertrouw uw kostbare gegevens toe aan de 845DC PRO
Het moderne datacenter is in toenemende mate op zoek naar SSD's die meer schrijfopdrachten kunnen verwerken om zo te kunnen voldoen aan de vraag naar ICT-capaciteit, van Big Data tot cloud- en virtuele infrastructuren. Samsungs 3D V-NAND Technologie heeft een uitzonderlijk hoog uithoudingsvermogen, zodat de 845DC PRO maar liefst 10 Drive Writes per Day (DWPD) kan verwerken gedurende de hele vijfjarige garantieperiode.
Behaal constante prestaties en lage latency

Behaal constante prestaties en lage latency

Samsung SSD's bieden constante prestaties en lage latency. SSD's in een datacenter moeten consequent hoge prestaties kunnen leveren om aan de QoS-eisen (Quality of Service) te voldoen. De QoS wordt gemeten als het percentage van de responstijden dat niet aan een gegeven grenswaarde voldoet. QoS wordt gekenmerkt door de mate waarin de prestaties van het betreffende apparaat consistent zijn. Ook een lage latency is van vitaal belang – de tijd die verloopt tussen een leesverzoek en het moment waarop de betreffende gegevens worden ontvangen.
Dankzij de combinatie van MLC 3D V-NAND flashgeheugen met Samsungs 3-core MDX-controller is de 845DC PRO in staat een buitengewoon consistente input / output per seconde (IOPS) te behalen, evenals een consistente I / O-latency. De consistentie van de prestaties bedraagt 99 procent bij willekeurig lezen en 95 procent bij willekeurig schrijven. Bovendien kan de 845DC PRO worden opgenomen in verschillende RAID-configuraties op basis van prestatie-eisen, werkbelasting en kosten.

Intelligente technologie

Intelligente technologie
Bewaak de geheugenstations van de computer proactief. Detecteer en rapporteer verschillende betrouwbaarheidsindicators via SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology). Wanneer een storing wordt verwacht, waarschuwt SMART de gebruiker dat het station dreigt uit te vallen. Er is voldoende tijd om het ongezonde station te vervangen en zo gegevensverlies en uitval te voorkomen.

Dynamic Thermal Guard temperatuurbescherming

Dynamic Thermal Guard temperatuurbescherming
De Dynamic Thermal Guard beschermt de SSD tegen oververhitten door de snelheid en temperatuur van de processor in balans te houden. Dit is mogelijk door de prestaties bij dreigende oververhitting te verlagen en zo te voorkomen dat de processor zichzelf uitschakelt.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Algemene kenmerken

 • Applicatie

  Server and data center
 • Capaciteit

  800 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
 • Design

  2,5 inch Form Factor
 • Interface

  SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD)

  100 x 69,85 x 6,8 (mm) Dimension
 • Gewicht (g)

  Max 65 g Weight
 • Geheugen

  Samsung 24 layer 3D V-NAND
 • Verificateur

  Samsung 3-core MDX Controller
 • Cache Geheugen

  Samsung 1 GB Low Power DDR2 SDRAM cache memory

Speciale Kenmerken

 • TRIM Support

  TRIM Supported
 • S.M.A.R.T Support

  S.M.A.R.T Supported
 • GC (Garbage Collection)

  Auto Garbage Collection Algorithm
 • WWN Support

  World Wide Name supported

MEER SPECS TONEN

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten