Inhoud
VERGELIJKEN

850 PRO SATA III 2.5inch SSD
512 GB

MZ-7KE512

850 PRO SATA III 2.5inch SSD 512 GB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Wat is V-NAND en wat is het verschil met bestaande geheugentechnologie?
Wat is V-NAND en wat is het verschil met bestaande geheugentechnologie?
Samsungs flashgeheugen wordt vervaardigd volgens een innovatieve 3D V-NAND-architectuur, waarbij de cellen in lagen boven elkaar liggen. Het resultaat: een hogere dichtheid en betere prestaties bij een kleiner formaat. Er wordt korte metten gemaakt met de dichtheidslimieten van de conventionele vlakke NAND-architectuur.
Hogere prestaties met een hypermoderne 3D V-NAND SSD
Hogere prestaties met een hypermoderne 3D V-NAND SSD
Voorzien van de toonaangevende 3D V-NAND-technologie van Samsung, levert NAND-flashgeheugen ultieme lees- en schrijfprestaties, zowel sequentieel als random. Dit wordt vooral duidelijk bij het 128 GB model*. Deze haalt een schrijfsnelheid die meer dan 80 MB/s hoger ligt dan andere vergelijkbare SSD's.


* 850 PRO 128 GB heeft een sequentiële schrijfsnelheid van 470 MB/s.
Een versnelling hoger met de verbeterde RAPID-modus
Een versnelling hoger met de verbeterde RAPID-modus
De RAPID-modus verbetert de lees / schrijfprestaties van de verschillende SSD modellen precies wanneer dat nodig is, onafhankelijk van de betreffende capaciteit. Net als het schakelen naar een hogere versnelling in een auto, geeft de Magician software je de mogelijkheid om de prestaties op te voeren. Door gebruik te maken van de buffer in het vrije DRAM-geheugen in het computersysteem, zijn de prestaties 1,8 keer hoger dan zonder RAPID-modus*.* PCMark Vantage Score (512 GB): 53K > 97K (in RAPID-modus)
De SSD die onafgebroken doorgaat
De SSD die onafgebroken doorgaat
Met een uithoudingsvermogen dat twee keer zo groot is als bij het vorige model* blijft de 850 PRO net zo lang doorgaan als jij. Samsungs V-NAND-technologie is gemaakt voor 300 TBW (Terabytes Written)**. Dit komt overeen met een lees / schrijfbelasting van 40 GB per dag gedurende een periode van 10 jaar. Bovendien krijg je tien jaar garantie, zoals dat hoort bij een product van deze klasse.* 840 PRO: 73 TBW < 850 PRO: 150 TBW

** 850 PRO 120/250 GB : 150 TBW, 500/1TB(1,024 GB) : 300 TBW
Werk langer dankzij uiterst efficiënte innovatie
Werk langer dankzij uiterst efficiënte innovatie
Werk langer dankzij uiterst efficiënte innovatie Dankzij de geoptimaliseerde energiebeheercomponenten van de 850 PRO maak je er nog langer en efficiënter gebruik van. De 850 PRO heeft bij volle belasting het laagste energiegebruik van alle SSD's en hij werkt zuiniger zonder dat zijn topprestaties eronder lijden. Het LPDDR2 cachegeheugen van de 850 PRO levert in actieve staat hogere prestaties, terwijl 30 procent minder energie wordt gebruikt. In onbelaste staat wordt 93 procent minder energie gebruikt dan bij doorsnee DDR2- of DDR3-geheugen. Verder biedt de 850 PRO volledige ondersteuning voor de Ultrabook™ slaapstand, waarbij het energiegebruik slechts 2 milliwatt bedraagt.

Bescherm kostbare gegevens, behoud hoge prestaties

Bescherm kostbare gegevens, behoud hoge prestaties
De SED-technologie van de 850 PRO omvat een 256-bits hardware-gebaseerde Full Disk AES-encryptie. Deze beveiligt je gegevens tegen ongewenste toegang zonder prestatieverlies. De SSD voldoet aan de TCG™ Opal v2.0 standaard met PSID-beveiliging en is compatibel met het eDrive IEEE® 1667 protocol van Microsoft®.

Bescherm je PC tegen oververhitting met Dynamic Thermal Guard

Bescherm je PC tegen oververhitting met Dynamic Thermal Guard
De Dynamic Thermal Guard functie van de 850 PRO bewaakt en handhaaft de optimale werktemperatuur van de SSD. Zo nodig verlaagt deze de temperatuur van het station om je gegevens te beschermen en de responsiviteit te waarborgen.

Upgraden naar de 850 PRO is simpel en probleemloos

Upgraden naar de 850 PRO is simpel en probleemloos
Om alle gegevens van je bestaande SSD of HDD naar de 850 PRO te migreren heb je maar één ding nodig: de Install Navigator software. Hiermee gaat dat heel gemakkelijk in drie eenvoudige stappen. Daarnaast bereik je maximale prestaties met behulp van de handige Magician beheersoftware van Samsung.

Samsung SSD: alle componenten werken naadloos samen

Samsung SSD: alle componenten werken naadloos samen
Voor een optimaal resultaat! Samsung ontwikkelt alle SSD-componenten zelf voor betere prestaties en lager energiegebruik. Dit in tegenstelling tot andere fabrikanten. Bovendien heeft deze SSD dankzij de MEX controller met 3 cores tot 1 GB LPDDR2 DRAM cache-geheugen en verbeterde energie-efficiëntie.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Algemene kenmerken

 • Applicatie

  Client PCs
 • Capaciteit

  512 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
 • Design

  2,5 inch Form Factor
 • Interface

  SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD)

  100 x 69,85 x 6,8 (mm) Dimension
 • Gewicht (g)

  Max 66 g Weight
 • Geheugen

  Samsung 32 layer 3D V-NAND
 • Verificateur

  Samsung 3-core MEX Controller
 • Cache Geheugen

  Samsung 512 MB Low Power DDR2 SDRAM cache memory

Speciale Kenmerken

 • TRIM Support

  TRIM Supported
 • S.M.A.R.T Support

  S.M.A.R.T Supported
 • GC (Garbage Collection)

  Auto Garbage Collection Algorithm
 • Encryptie Ondersteuning

  AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
 • WWN Support

  World Wide Name supported
 • Slaapstand Ondersteuning

  Ja

MEER SPECS TONEN

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten