Inhoud

7LM240 SSD PM863 240 Gb

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

MZ-7LM120Z: snel, duurzaam en zuinig
Deze top-SSD is snel, duurzaam en zuinig
De enorme toename van gegevensverkeer stelt cruciale eisen aan 24/7 datacenters. De snelheden moeten omhoog en er moet uiterst kostenefficiënt worden gewerkt. De Samsung SSD PM863 is de optimale oplossing. Met een maximale capaciteit van 3,84 TB in een 2,5-inch vormfactor spaart de PM863 kostbare ruimte. Toch gaat het energiegebruik niet omhoog en worden er geen concessies gedaan aan de prestaties dankzij de grensverleggende V-NAND technologie van Samsung. De PM863 biedt een hoge random IOPS (Input/Output Operations Per Second), lagere latency, hogere betrouwbaarheid en lagere TCO (Total Cost of Ownership) onder wisselende belasting. Ideaal voor CDN's (Content Delivery Networks), streaming en webservers.
Hoge duurzaamheid dankzij V-NAND technologie
Hoge duurzaamheid dankzij V-NAND technologie
De PM863 bevat de allernieuwste V-NAND technologie van Samsung. Hierbij worden de verticale lagen in drie dimensies over elkaar gelegd, wat een einde maakt aan de interferentie tussen cellen die bij de vlakke NAND-architectuur tot gegevensverlies leidt. Deze technologie maakt een hogere capaciteit bij dezelfde voetafdruk mogelijk. Ook de prestaties, duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hoger - allemaal van levensbelang voor datacenters.
Optimale prestaties bij gemengde belasting
Bij random lezen haalt de PM863 maximaal 99K IOPS en bij random schrijven maximaal 10K IOPS. Zijn consistente, constante prestaties zijn essentieel voor datacenters. Op basis van interne tests* bereikt de PM863 onder vrijwel iedere schrijfratio een IOPS-consistentieniveau van 90 procent of meer.
Optimale prestaties bij gemengde belasting
Lagere TCO zonder dat de prestaties eronder lijden
De verhouding tussen prestaties en energiegebruik van de PM863 overtreft die van mechanische schijven. Deze energie-efficiëntie leidt voor datacenters tot lagere operationele kosten. Het NAND-flashgeheugen van de PM863 is uiterst betrouwbaar. Hij haalt dan ook gegarandeerd een MTBF (Mean Time Between Failure) van 2 miljoen en een TBW (TeraBytes Written) tot 5.600*.
* 3,84 TB model
Lagere TCO zonder dat de prestaties eronder lijden
Gegevensintegriteit staat voorop
De PM863 kenmerkt zich door een uiterst lage kans op gegevensbeschadiging en een constant hoog niveau van gegevensintegriteit. End-to-End Protection houdt de output over het gehele gegevenstransporttraject gelijk aan de input. Eventuele verschillen worden gedetecteerd en gecorrigeerd met ECC (Error Correcting Code). Power-Loss Protection beschermt gegevens in de schrijfbuffer bij stroomuitval. Dynamic Thermal Guard bewaakt de temperatuur.
Gegevensintegriteit staat voorop
Kies voor de expertise van een leider in technologische innovatie
Als wereldwijd marktleider van SSD's is Samsung een single-solution leverancier die alle cruciale componenten hiervan zelf ontwikkelt en vervaardigt: DRAM, NAND-flash, controller en firmware. Omdat Samsung over grondige kennis van alle component en onderdelen beschikt, kunnen we tijdens elke ontwikkelfase ieder element zo afstemmen dat een volmaakte synergie ontstaat.
Kies voor de expertise van een leider in technologische innovatie

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Algemene kenmerken

 • Applicatie

  Data Center
 • Capaciteit

  240 GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
 • Design

  2.5"
 • Interface

  SATA 6Gb/s Interface, compatible with SATA 3Gb/s & SATA 1.5Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD)

  Max 100.2 x 69.85 x 6.8 (mm)
 • Gewicht (g)

  Max 60g
 • Verificateur

  Samsung 7th Generation SATA 6Gbps Controller for Data Center

Prestaties

 • Sequential Read

  Up to 520 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
 • Sequential schrijven

  Up to 245 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
 • Random Leessnelheid (4KB, QD32)

  Up to 99,000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
 • Random Schrijfsnelheid (4KB, QD32)

  Up to 10,000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

MEER SPECS TONEN

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten