Inhoud

7KM480 SSD SM863 480 Gb

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Optimale duurzaamheid voor datacenters met hoog 24/7 schrijfvolume
Optimale duurzaamheid voor datacenters met hoog 24/7 schrijfvolume
Voortdurend toenemende eisen dwingen datacenters nieuwe oplossingen te vinden om het hoofd te kunnen bieden aan een enorm volume gegevens van uiteenlopende types dat met hoge snelheid moet worden verwerkt. Inmiddels is het voor datacenters van levensbelang om een gigantische hoeveelheid gegevens snel en duurzaam te kunnen verwerken. Omdat al deze gegevens grotendeels ongestructureerd zijn, neemt ook de behoefte aan analyse van zulke "big data" toe. Het hoge niveau van prestaties, duurzaamheid, beveiliging en energie-efficiëntie maakt Samsungs SM863 SSD de ideale keuze voor OLTP (Online Transaction Processing) en email- en database-servers.
Hoge duurzaamheid dankzij V-NAND technologie
Hoge duurzaamheid dankzij V-NAND technologie
De SM863 is ontworpen met Samsungs innovatieve V-NAND-technologie om te voorzien in alles wat essentieel is voor de datacenteromgeving: meer capaciteit, snelheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Deze revolutionaire technologie heeft een unieke architectuur waarbij de cellen in 32 lagen verticaal over elkaar worden gelegd. Zo wordt de interferentie tegengegaan die kan optreden bij de vlakke NAND-architectuur. Hierdoor ondervindt de SM863 minder stress zodat hij zware belastingen optimaal verwerkt en het datacenter duurzamer maakt.
Prestaties blijven op peil onder veeleisende belasting
De gigantische hoeveelheid gegevens die iedere dag weer wordt aangemaakt, leidt tot een snel toenemende behoefte aan "big data" analyse. Hierbij zijn hogere random IOPS-waarden en lagere latency nodig om aan QoS-eisen (Quality of Service) te kunnen voldoen. De SM863 biedt uitzonderlijke sequentiële lees/schrijfsnelheden tot 520/485 MB/s en een 4 KB random lees/schrijf-IOPS tot 97K/29K. De SSD kenmerkt zich verder door zijn extreem lage latency en hoge QoS-niveau.
Prestaties blijven op peil onder veeleisende belasting
Veiliger dankzij zorgenloze SED-technologie
De SM863 beschermt de gegevens doorlopend dankzij Samsungs hardware-gebaseerde 256-bits AES Self-Encrypting Drive (SED). Deze hardware-encryptie beveiligt de gegevens zonder dat de prestaties achteruitgaan zoals kan gebeuren bij software-encryptiemethodes. Dit heeft een positieve invloed op prestaties, veiligheid en beheer.
Veiliger dankzij zorgenloze SED-technologie
Gegevensintegriteit staat voorop
De SM863 kenmerkt zich door een uiterst lage kans op gegevensbeschadiging en een constant hoog niveau van gegevensintegriteit. End-to-End Protection houdt de output over het gehele gegevenstransporttraject gelijk aan de input. Eventuele verschillen worden gedetecteerd en gecorrigeerd met ECC (Error Correcting Code). Power-Loss Protection beschermt gegevens in de schrijfbuffer bij stroomuitval. Dynamic Thermal Guard bewaakt de temperatuur.
Gegevensintegriteit staat voorop
Kies voor de expertise van een leider in technologische innovatie
Als wereldwijd marktleider van SSD's is Samsung een single-solution leverancier die alle cruciale componenten hiervan zelf ontwikkelt en vervaardigt: DRAM, NAND-flash, controller en firmware. Omdat Samsung over grondige kennis van alle component en onderdelen beschikt, kunnen we tijdens elke ontwikkelfase ieder element zo afstemmen dat een volmaakte synergie ontstaat.
Kies voor de expertise van een leider in technologische innovatie

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Algemene kenmerken

 • Applicatie

  Data Center
 • Capaciteit

  480 GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
 • Design

  2.5"
 • Interface

  SATA 6Gb/s Interface, compatible with SATA 3Gb/s & SATA 1.5Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD)

  Max 100.2 x 69.85 x 6.8 (mm)
 • Gewicht (g)

  Max 60g
 • Verificateur

  Samsung 7th Generation SATA 6Gbps Controller for Data Center

Speciale Kenmerken

 • Encryptie Ondersteuning

  AES 256-bit

MEER SPECS TONEN

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten