Inhoud
VERGELIJKEN

AC035FB1DEH

AC035FB1DEH

  • Flexibele installatie met Compact Slim Duct

FunctiesAfdrukken

Slank, compact design

Slank, compact design
Met een hoogte van maar 135 mm is de Slim 1Way Cassette 's werelds dunste airconditioning-binnenunit. Het compacte, lichte design maakt installatie en onderhoud gemakkelijker dan ooit. Al leveren deze units hoge prestaties, ze zijn toch zo subtiel dat ze met gemak opgaan in ieder type interieur en elke stijl.

Lichtere binnenunit

Lichtere binnenunit
Samsung is de eerste fabrikant die voor de binnenunits gebruik maakt van innovatieve ABS-behuizingen, waardoor dit de lichtste units zijn die je kunt krijgen. Het slanke, lichte design betekent dat de apparaten met gemak kunnen worden geïnstalleerd. Dit is vooral nuttig wanneer ze snel in grote aantallen moeten worden geplaatst.

Stille werking

Quiet Operation
Een rustige werkplek is niet alleen comfortabeler voor de werknemers maar draagt ook bij aan de productiviteit. De lamellen van onze DVM Slim unit hebben een innovatief design dat het geluidsniveau met 30 procent terugdringt, zodat gebruikers kunnen werken en relaxen in een prettige, stressloze omgeving. Of deze rustige en onopvallende airconditioning-unit nu op de hoogste of de laagste stand werkt, hij levert zijn prestaties altijd nagenoeg in stilte.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Slim 1Way Cassette

Model Name

  • Binnenunit

    AC035FB1DEH/EU
  • Buitenunit

    AC035FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
EBCExecutive Briefing Center

Wilt u weten wat Samsung voor u kan betekenen, bekijk dan de evenementeninformatie en meld u aan voor een bezoek aan het EBC.

Aanmelden voor een bezoek aan het EBC

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten