Inhoud

FunctiesAfdrukken

Slank, intelligent ontwerp

Slank, intelligent ontwerp

Met een dikte van slechts 199 mm is dit de dunste airconditioner op de markt. Hij levert optimale prestaties en heeft een mooi, compact design. Het intelligente Clean Panel is innovatief en uniek en voorkomt dat zich stof verzamelt op de unit en in de kamer. Minder vervuiling en minder verstoppingen betekenen lagere schoonmaak- en onderhoudskosten voor het bedrijf. Het systeem kan worden geregeld via een intuïtief zwart touchscreen, zodat de gebruiker met dit product het beste resultaat bereikt.

2-Zijdige Luchtuitlaten

2-Zijdige Luchtuitlaten
Doordat voor koelen en verwarmen gebruik wordt gemaakt van twee verschillende luchtuitlaten, bereikt elke centimeter ruimte bij het consolemodel de gewenste temperatuur. Warme lucht komt uit de onderste opening, zodat deze gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Dankzij deze innovatieve 2-weg luchtuitlaten beschikken bedrijven over een plezierige omgeving met meer comfort.

Stille werking

Stille werking
De console-airconditioner is niet alleen krachtig en efficiënt maar werkt met 23 dB bovendien bijzonder geruisloos. Hij heeft vier standen: hoog, midden, laag en stil. Voor bedrijven betekent dit een comfortabele temperatuur én een rustige, stille werkomgeving.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Console

Model Name

  • Binnenunit

    AC052FBJDEH/EU
  • Buitenunit

    AC052FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten