Inhoud
VERGELIJKEN

AC052FBNDEH

AC052FBNDEH

  • Flexibele installatie dankzij Compact Design

FunctiesAfdrukken

Ideaal compact

Ideaal compact

Installatie van de Mini 4Way Cassette is gemakkelijk. Deze compacte airconditioning-unit past achter één standaardtegel van 600x600 mm, dus hoeft het plafond niet te worden aangepast. Doordat geen extra bouwwerkzaamheden nodig zijn, kost de installatie minder tijd en zijn de financiële gevolgen minder belastend voor de onderneming.

Zelfdiagnose

Zelfdiagnose
De zelfdiagnosemodus van de unit waarschuwt de gebruiker onmiddellijk in geval van storing. Dankzij een foutcode en een LED-indicatie kan de monteur snel vaststellen wat er mis is en duurt de reparatie korter. Deze modus biedt bedrijven meer efficiëntie en maakt het gebruik van de airconditioning meer kosten-effectief.

Instelbare ventilatiesnelheid

Instelbare ventilatiesnelheid
Omdat de ventilatorsnelheid kan worden aangepast aan de hoogte van het plafond voldoet de Mini 4Way Cassette aan de eisen van een groot aantal ondernemingen. Wanneer de DIP-switch op het moederbord (PCB) van de unit goed is ingesteld, wordt de frisse lucht gelijkmatig over de hele kamer verdeeld.

Auto Surround Swing

Auto Surround Swing
Deze innovatieve airconditioner verdeelt de warme of koude lucht over grotere afstand, met een minimale geluidsproductie. Het efficiënte systeem is geschikt voor allerlei kamertypes en zorgt ervoor dat ieder gedeelte wordt bestreken.

Bewegingssensor (MDS, optie)

Bewegingssensor (MDS, optie)
De Mini 4Way Cassette heeft een intelligente oplossing om op energie en kosten te besparen dankzij de optionele bewegingssensor (MDS). Het systeem stelt hiermee vast of er personen aanwezig zijn en schakelt de airconditioning uit wanneer dat niet zo is. De energie-efficiëntie wordt verder gemaximaliseerd dankzij het vermogen om gebruikspatronen te ontdekken en in te stellen. MDS reduceert ook het contrasterende effect van direct op personen gerichte warme en koude luchtstromen, zodat de omgeving gelijkmatiger en comfortabeler aanvoelt.
Krachtige luchtcirculatie

Krachtige luchtcirculatie

De brede lamellen van de Mini 4Way Cassette geven een krachtige luchtstroom zonder energie te verspillen. De binnenunit verspreidt de koele of warme lucht over een grotere afstand, zodat er minder units nodig zijn en de efficiëntie toeneemt.
Voorkomt plafondvervuiling

Voorkomt plafondvervuiling

U heeft geen last meer van vuile plafonds met de Mini 4Way Cassette airconditioning-unit. Het nieuw ontworpen paneel voorkomt dat zich op den duur stof verzamelt tijdens het gebruik. De richting van de luchtstroom wordt zo geregeld dat contact met het plafond wordt vermeden, voor een schonere, aantrekkelijkere werkomgeving.
Condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Voor de Mini 4Way Cassette is een optionele condenswaterpomp met extra opvoerhoogte leverbaar. Hiermee kan condenswater tot 750 mm hoogte worden weggepompt, waar dit voorheen tot 700 mm mogelijk was. Deze grotere hoogte geeft extra flexibiliteit bij het bepalen van de plaats voor de unit.
Geen overlopend condenswater

Geen overlopend condenswater

De innovatieve condenswaterpomp heeft een terugslagklep die voorkomt dat het afvoerwater weer terugstroomt naar de opvangbak. Doordat het waterniveau in de opvangbak zo laag mogelijk wordt gehouden, hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken dat het water uit de binnenunit niet wordt afgevoerd en overloopt. De Mini 4Way Cassette levert de kamer frisse, schone lucht terwijl condenswater veilig wordt afgevoerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    4 WAY CASSETTE S (600x600)

Model Name

  • Binnenunit

    AC052FBNDEH/EU
  • Buitenunit

    AC052FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten