Inhoud
VERGELIJKEN

AC052FBRDEH

AC052FBRDEH

  • Extreme besparing in stijl

FunctiesAfdrukken

Full HD Filter

Full HD Filter
Met Samsungs geavanceerde Full High Density Filter bent u ervan verzekerd dat de ruimte schoon en fris blijft. Het Full HD Filter zorgt voor verbeterde filtratie, verwijdert microscopisch kleine stofdeeltjes en maakt vervuilde lucht weer schoon en fris. Ook het reinigen van het filter gaat een stuk handiger. Om het filter te reinigen hoeft u het alleen maar onder stromend water uit te spoelen. Houd uw lucht dus altijd schoon en fris door het filter regelmatig te reinigen - het is zó gebeurd.

Weergaloos design in kleur en stijl

Weergaloos design in kleur en stijl
Samsungs nieuw ontworpen airconditioner is de perfecte oplossing voor de stijlvolle, moderne woonkamer. We maken uw leven graag nog mooier met deze buitengewoon mooie, nieuwe airconditioner. Samsungs nieuwe airconditioner heeft een prachtig design met een superglossy panel in een purperzwarte kleur. De donkere kleurengradaties zijn werkelijk schitterend.
Bespaar energie en blijf koel — Smart Inverter

Bespaar energie en blijf koel — Smart Inverter

Samsungs airconditioners met Smart Inverter technologie gebruiken niet alleen minder energie dan conventionele modellen, ze hebben ook een SEER-rating van A+++/8,5 (Seasonal Energy Efficiency Rating) (K-series 9k). Door gebruik te maken van de volledige capaciteit van de compressor wordt de gewenste temperatuur sneller bereikt dan bij non-inverter modellen. Verder regelen onze Smart Inverter airconditioners fluctuaties snel bij om zowel een constante temperatuur als een stille werking te waarborgen.
Allergiezorg

Allergiezorg

Samsungs nieuwe allergiefilter verwijdert niet alleen bacteriën en stofdeeltjes, het reduceert ook allergische verschijnselen. De speciale coating draagt bij aan bescherming tegen allergieën én houdt uw omgeving fris.
Lekker slapen

Lekker slapen

Als u 's nachts niet goed slaapt kan dat wel eens een slechte invloed hebben op de volgende dag. Daarom creëert Samsungs Good Sleep functie een ideaal, comfortabel klimaat in uw slaapkamer. Met een exact temperatuurbeheersysteem en automatische regeling van de luchtvochtigheid worden de drie vitale fases van onze slaap beschermd tegen vocht en warmte en wordt u uitgerust weer wakker, klaar voor de nieuwe dag. Good Sleep zorgt er niet alleen voor dat u geen minuten of zelfs uren kostbare slaap mist, het bespaart ook tot 36% energie vergeleken met de normale koelmethode.

Turbo koeling

Turbo koeling
Samsungs nieuwe airconditioner heeft een Turbo modus waarbij hij op maximale snelheid werkt om snel de ingestelde temperatuur te bereiken. Koel uw ruimte onmiddellijk af met Samsungs Turbo Cooling technologie.

Ontvochtigen

Ontvochtigen
Samsungs nieuwe airconditioner vindt het maar niets als het vochtig en benauwd is. Er bestaat dan ook geen betere manier om overtollig vocht uit uw omgeving te verwijderen. En daarvoor hoeft u dus geen emmers water te legen!

Automatische reiniging

Automatische reiniging
Misschien weet u dit niet, maar een airconditioner kan schimmels en andere micro-organismen verspreiden. Dat komt doordat het verschil tussen de binnentemperatuur en de buitentemperatuur ertoe leidt dat er in de unit vocht vrij komt - en vocht betekent bacteriën en schimmels. Onze oplossing? Samsung airconditioners beschikken over automatische reiniging. Hierbij wordt de ventilator automatisch af en toe gestart, zelfs wanneer u hem heeft uitgeschakeld, zodat alles droog en vrij van geurtjes blijft en micro-organismen zich niet kunnen verspreiden.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Maldives

Model Name

  • Binnenunit

    AC052FBRDEH/EU
  • Buitenunit

    AC052FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten