Inhoud

FunctiesAfdrukken

2-Zijdige Luchtuitlaten

2-Zijdige Luchtuitlaten
Doordat voor koelen en verwarmen gebruik wordt gemaakt van twee verschillende luchtuitlaten, bereikt elke centimeter ruimte bij het consolemodel de gewenste temperatuur. Warme lucht komt uit de onderste opening, zodat deze gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Dankzij deze innovatieve 2-weg luchtuitlaten beschikken bedrijven over een plezierige omgeving met meer comfort.

Compact maar krachtig

Compact maar krachtig
Samsungs plafondmodel airconditioner is slank en compact, en kan op heel veel plaatsen worden geïnstalleerd. Deze airconditioner is slechts half zo groot als concurrerende producten, terwijl hij qua koeling niet onderdoet voor grotere modellen. Het kleine formaat en lichte gewicht betekent dat de initiële kosten lager zijn voor uw onderneming.

Virusfilter

Virusfilter
Dankzij het virusfilter heeft iedereen die in het bedrijf komt schonere, gezondere lucht. Deze functie is specifiek ontwikkeld om de lucht te zuiveren van (stof)deeltjes en de verspreiding van schimmels en bacteriën tegen te gaan. Hierdoor beschikt de zakelijke gebruiker over een prettigere, veiligere omgeving.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Ceiling

Model Name

  • Binnenunit

    AC071FBCDEH/EU
  • Buitenunit

    AC071FCADEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten