Inhoud
VERGELIJKEN

AC071HBMDKH/EU

AC071HBMDKH/EU

  • Klein en licht

FunctiesAfdrukken

Klein en licht

Klein en licht
De Samsung DUCT S airconditioner is gemakkelijk en handig te installeren en onderhouden. Zijn bijzonder compacte design leidt tot een volume en gewicht dat 30% lager is dan conventionele airconditioners. Daardoor is hij veel gemakkelijker te hanteren en installeren, zelfs in kleine ruimtes.

Automatisch meer comfort en hogere prestaties

Automatisch meer comfort en hogere prestaties
Hoe lang het luchtkanaal ook is, de Auto ESP regelfunctie van Samsungs DUCT S airconditioner meet de externe statische druk (ESP), automatisch en efficiënt. Vervolgens stelt hij snel de prestaties bij om de hoeveelheid lucht en de druk te optimaliseren en de geluidsproductie te minimaliseren, voor maximaal comfort in iedere situatie. De ESP kan ook gemakkelijk worden ingeregeld via een afstandsbediening, waardoor de installatietijd wordt ingekort.

Van drie kanten toegankelijk voor gemakkelijk onderhoud

Van drie kanten toegankelijk voor gemakkelijk onderhoud
Airconditioners met luchtkanalen kunnen op allerlei locaties worden geïnstalleerd, dus moeten ze voor onderhoud op verschillende manieren kunnen worden benaderd. De Samsung DUCT S airconditioner is zo ontworpen dat hij van drie kanten kan worden bereikt – bovenkant, zijkant en onderkant – via een eenvoudig te verwijderen Slide Fit klep. Hierdoor is deze airconditioner veel gemakkelijker te onderhouden, waar hij ook is geïnstalleerd – en bespaart hij u tijd en geld.

Optimaal comfort

Optimaal comfort
De Samsung DUCT S airconditioner beschikt over Easy Tuning voor de nauwkeurige afregeling die nodig is om onder alle omstandigheden optimale prestaties te kunnen leveren. U kunt de werking van de airconditioner gemakkelijk en nauwkeurig op uw activiteiten afstemmen. Of u nu aan het trainen bent of een boek leest, het comfort is altijd maximaal terwijl u de geluidsproductie en het energiegebruik laag houdt door de efficiëntste instellingen te kiezen.

Energie-efficiëntie en besparingen van wereldklasse

Energie-efficiëntie en besparingen van wereldklasse
De geavanceerde technologie van de Samsung DUCT S airconditioning biedt uitstekende energie-efficiëntie en hoge besparingen, wat tot uitdrukking komt in een wereldwijde SEER topwaardering (Seasonal Energy Efficiency Ratio). De grote Sirocco ventilator beschikt over aerodynamische lamellen, zodat hij meer lucht genereert en minder geluid. Ook de compacte Flat Micro Heat Exchanger is uiterst efficiënt, terwijl de Twin Rotary BLDC Compressor trillingen tegengaat, waardoor het systeem stiller en betrouwbaar is.
Overal en altijd te bedienen

Overal en altijd te bedienen

Met een app* op uw smartphone kunt u de functies van de Samsung DUCT S airconditioner bedienen en vooraf programmeren via de optionele Smart Wi-Fi functie. Waar u ook bent, als u toegang heeft tot een draadloos netwerk kunt u de airconditioner ogenblikkelijk aan of uit zetten en de gebruiksmodus en temperatuur instellen. Ook kunt u op afstand instellen wanneer wordt gestart en gestopt, en andere functies regelen.

* Beschikbaar voor iPhones en Android-apparaten.
Digitale inverter

Digitale inverter

Samsungs digitale invertermotor is stiller, veel duurzamer en energie-efficiënter. Anders dan bij conventionele motoren maakt de grotendeels elektrische werking een einde aan wrijving doordat er minder bewegende delen aanwezig zijn.
TBR-compressor

TBR-compressor

De Twin BLDC Rotary compressor zorgt voor een gelijkmatigere werking en betrouwbaardere prestaties. Hij reduceert trillingen met 75% en produceert minder geluid dan conventionele compressoren. Verder is hij gegarandeerd betrouwbaar tot 3,2 MPa bij 65°C.
Vlakke microkanalen

Vlakke microkanalen

De FME/FMC (Flat Micro-channel Evaporator/Condenser) is uiterst efficiënt en levert een 30% hogere efficiëntie vergeleken met conventionele Fin & Tube apparaten. Verder dragen de vlakke kanalen bij aan een uiterst compact en licht design dat 25% kleiner is dan normaal.
EZ condenswaterpomp

EZ condenswaterpomp

De gemakkelijk te installeren, optionele EZ condenswaterpomp voorkomt dat het afgevoerde water terugstroomt zodat er geen water blijft stilstaan waarin zich bacteriën en andere micro-organismen kunnen ontwikkelen en vieze geurtjes kunnen ontstaan. Gewoon inpluggen en aansluiten, want de pomp is compatibel met alle type binnenunits.
Easy Filter

Easy Filter

Anders dan conventionele filters, die vaak moeilijk bereikt kunnen worden, bevindt het Easy Filter van de Samsung DUCT S airconditioner zich aan de buitenkant, bovenop de unit. Het kan dus gemakkelijk worden verwijderd, gereinigd en teruggezet – zonder klep te openen of hard aan het filter te moeten trekken. En zijn antibacteriële coating ontdoet de lucht van stof, gevaarlijke verontreinigingen en allergenen.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Duct S (MSP)

Model Name

  • Binnenunit

    AC071HBMDKH/EU
  • Buitenunit

    AC071HCADKH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten