Inhoud

FunctiesAfdrukken

Geschikt voor ver uiteenlopende buitentemperaturen

Geschikt voor ver uiteenlopende buitentemperaturen

Hoe extreem de temperatuur ook is, onze FJM airconditioning-unit kan de situatie aan. Hij koelt bij omgevingstemperaturen tot 50°C en verwarmt bij temperaturen tot -20°C, zodat extra units bij ongunstige weersomstandigheden niet nodig zijn. Het intelligente invertersysteem levert meteen vanaf de start de gewenste temperatuur, en wanneer deze is bereikt, voert het continu kleine aanpassingen uit voor een constante, comfortabele omgeving.

BLDC (Twin Rotary) compressor

BLDC (Twin Rotary) compressor
Een belangrijke bijdrage aan de efficiëntie van de FJM wordt geleverd door de BLDC (Twin Rotary) compressor, die is ingebouwd in alle buitenunits. Dankzij de dubbele excentrische nokken en twee balansgewichten treden er veel minder trillingen op, wat de werking aanzienlijk stiller maakt. Ruime aandacht is besteed aan de kwaliteit van de bewegende delen. Zo wordt bijvoorbeeld dankzij de robuuste lagering en de best bij elkaar passende materialen een hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid bereikt.

Minder trillingen en geluiden

Minder trillingen en geluiden
Alle nieuwe FMJ buitenunits omvatten naast de BLDC compressor een TBR Sine-Wave compressor. Dit reduceert torsiewisselingen met 70 procent en trillingen met 80 procent vergeleken met een gewone enkel uitgevoerde compressor. Dit heeft tot gevolg dat de motor slechts minimale belasting ondervindt, en de levensduur van de airconditioning-unit wordt verlengd. Een ander belangrijk voordeel is de aanzienlijke lagere geluidsproductie, die resulteert in een comfortabelere, productievere werkomgeving.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    FREE JOINT MULTI

Model Name

  • Buitenunit

    AJ080FCJ4EH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten