Inhoud

FunctiesAfdrukken

Triangle Design voor krachtige koeling

Triangle Design voor krachtige koeling
Het unieke driehoekige design van Samsungs airconditioner verbetert de prestaties en laat de koele lucht sneller, verder en wijder* circuleren. Ook zijn digitale inverter draagt aanzienlijk bij aan de grotere energie-efficiëntie**. Easy Filter gevolgd door Virus Doctor maken een eind aan stof, verontreinigingen, allergenen, bacteriën en virussen***.


* Getest op model AR09HSFSBWK. Vergeleken met Samsungs conventionele model AQV09TWS.


** Getest op model AR09HSSDAWK/EU. Vergeleken met Samsungs conventionele model AQ09TSB.


*** Getest in het Kitasato Environmental Science Center (Japan) en de testlabs van Yonsei Univ.(Korea) / Korea (FITI/KEMTI) en Japan (ITEA). Pakt 4 virussen aan, waaronder subtype H1N1, en bepaalde bacteriën. De metingen zijn uitgevoerd onder specifieke test omstandigheden en kunnen in verband met omgevingsfactoren afwijken van de praktijksituatie.

Koelt sneller, verder en wijder

Koelt sneller, verder en wijder
De Samsung airconditioner is geheel opnieuw ontwikkeld met het oog op uitstekende efficiëntie. Zijn unieke driehoekige design heeft een bredere invoer zodat meer lucht naar binnen kan worden aangezogen. Ook de verbeterde breedte en hoek van de uitvoer, extra v-lamellen en een grotere ventilator dragen ertoe bij dat de lucht sneller wordt gekoeld en verder en wijder wordt uitgeblazen. Hierdoor bereikt verfrissende, koele lucht iedere hoek van uw kamer.


* Getest op model AR09HSFSBWK. Vergeleken met Samsungs conventionele model AQV09TWS.

Koelt eerst snel, dan comfortabel

Koelt eerst snel, dan comfortabel
De Samsung airconditioner begint in de krachtige Fast Cool modus om de lucht snel af te koelen tot de gewenste temperatuur.
Daarna schakelt hij automatisch over op de Comfort Cool modus om deze temperatuur vast te houden.
U krijgt het dus niet koud en hoeft niet steeds een andere temperatuur in te stellen of de airconditioning aan en uit te zetten.

Werkt intelligent. Spaart energie.

Werkt intelligent. Spaart energie.
De airconditioner van Samsung heeft een energie-efficiënte digitale inverter met EER 10.1. Hij houdt de ingestelde temperatuur vast zonder regelmatig in en uit te schakelen, en gebruikt zo minder energie. De digitale inverter helpt u ook gedurende langere periodes zich comfortabel te voelen, terwijl hij een minimale hoeveelheid energie gebruikt*.


* Getest op model AR09HSSDAWK/EU. Vergeleken met Samsungs conventionele model AQ09TSB.

Bespaar nog meer energie wanneer u alleen bent

Bespaar nog meer energie wanneer u alleen bent
De Single User modus van Samsungs airconditioner gebruikt minder compressorcapaciteit en verlaagt daardoor het energiegebruik* terwijl uw omgeving toch koel en comfortabel blijft. Hoe warm het ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken over de elektriciteitsrekening als u de airconditioner aanzet wanneer u alleen bent.


* Getest op model AR09FSSSCWK/SA. Gebaseerd op het totale energiegebruik in de normale modus ten opzichte van de Single User modus

Elimineert virussen

Elimineert virussen
Easy Filter gevolgd door Virus Doctor ontdoen de lucht van stof, gevaarlijke verontreinigingen, allergenen, bacteriën en virussen, waaronder Influenza A en Corona*. Zo blijft de lucht die u inademt schoon en gezond.


* Getest in het Kitasato Environmental Science Center (Japan) en de testlabs van Yonsei Univ.(Korea) / Korea (FITI/KEMTI) en Japan (ITEA).
Pakt 4 virussen aan, waaronder subtype H1N1, en bepaalde bacteriën. De metingen zijn uitgevoerd onder specifieke test omstandigheden en kunnen in verband met omgevingsfactoren afwijken van de praktijksituatie.

Stabiele lange termijn prestaties

Stabiele lange termijn prestaties
De Samsung airconditioner werkt ook onder de moeilijkste omstandigheden gewoon door. Zijn Triple Protector Plus technologie voorkomt zonder afzonderlijke spanningstabilisator dat de compressor of de controller worden overbelast door spanningspieken of wisselende stroomsterkte. Verder heeft hij een anticorrosieve coating om corrosie aan de condensor en roest aan de behuizing te voorkomen. En dankzij de grotere condensor en het geoptimaliseerde koudemiddel verdraagt hij extreem hoge temperaturen (tot 58ºC)*.


* Getest op model AR09HPSDDWK/SG. Vergeleken met Samsungs conventionele model AR09HPSDDWK/SG.

Gemakkelijk te verwijderen en te reinigen

Gemakkelijk te verwijderen en te reinigen
Anders dan conventionele filters, die vaak moeilijk bereikt kunnen worden, bevindt het Easy Filter van de Samsung airconditioning zich aan de buitenkant, bovenop de unit. Het kan dus gemakkelijk worden verwijderd, gereinigd en teruggezet – zonder klep te openen of hard aan het filter te moeten trekken. En zijn antibacteriële coating ontdoet de lucht van stof, gevaarlijke verontreinigingen en allergenen*.


* Getest in het testlab in Korea (FITI/KEMTI) en Japan (ITEA). De metingen zijn uitgevoerd onder specifieke test omstandigheden en kunnen in verband met omgevingsfactoren afwijken van de praktijksituatie.

Intelligent gemak

Bij de Samsung airconditioner kunt u erop vertrouwen dat hij perfect is geïnstalleerd, en het is bijzonder handig dat bediening en probleemoplossing op afstand mogelijk zijn. Smart Installation controleert op vaak voorkomende problemen en zorgt zo voor een foutloze installatie. Via een app op uw smartphone en Smart Wi-Fi kunt u de energie-instellingen controleren en veranderen, waar u ook bent, en met Smart Check ontdekt u fouten en vraagt u onmiddellijk service aan.
Controleert zichzelf op perfecte installatie

Controleert zichzelf op perfecte installatie

Smart Installation is een zelfdiagnosefunctie die ervoor zorgt dat uw Samsung airconditioning perfect is geïnstalleerd door uw servicemonteur. Deze functie controleert automatisch installatiefouten die problemen kunnen veroorzaken wanneer de airconditioning wordt gebruikt, zoals ineffectieve communicatie met de buitenunit, problemen met de integriteit van het luchtkanaal en onvoldoende doorstroming van het koudemiddel.

Gemakkelijk problemen oplossen

Gemakkelijk problemen oplossen
De Samsung airconditioner beschikt over Smart Check, een automatisch foutbewakingssysteem. Dit detecteert en diagnosticeert problemen al in een vroeg stadium en biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via een smartphone-app*. Dit bespaart u dus de tijd die nodig is om de gebruiksaanwijzing te zoeken en voorkomt kosten en overlast vanwege onnodige monteurbezoeken** – en mogelijk hoge reparatierekeningen.


* Beschikbaar voor iPhones en Android-apparaten
** Deze functie werkt alleen bij bepaalde fouten en komt niet in de plaats van periodieke onderhoudscontroles.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Capaciteit

 • Capaciteit (Koeling, Btu/hr)

  6,800Btu/hr
 • Capaciteit (Verwarming, Btu/hr)

  7,500Btu/hr
 • Capaciteit (Koeling, kW)

  2.0kW
 • Capaciteit (Verwarming, kW)

  2.2kW

Geluidsniveau

 • Geluidsdruk (binnendeel, hoog/laag, dBA)

  36 / 19dBA
 • Geluidsvermogen (binnendeel, hoog, dBA)

  54dBA

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten