Inhoud
VERGELIJKEN

Samsung DVM Mini Air-Conditioner AM050FXMDEH

AM050FXMDEH

Samsung DVM Mini Air-Conditioner AM050FXMDEH

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Topklasse energie-efficiëntie

Topklasse energie-efficiëntie

We zetten ons in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke mogelijkheden waarmee bedrijven hun energiegebruik kunnen verlagen. Deze unit is, dankzij uitstekende energie-efficiëntie, dé oplossing. Zo heeft hij een BLCD-compressor met een hogere verwarmingsfactor (Coefficient of Performance, COP-factor) dan die van onze concurrenten. Het resultaat: een van de aller efficiëntste airconditioningsystemen.
Kleine voetafdruk en laag volume

Kleine voetafdruk en laag volume

Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte behoort tot de belangrijkste aandachtspunten van een onderneming. De DVM S ECO heeft een klein, compact design met een aanzienlijk verkleinde voetafdruk en neemt tot 11 procent minder oppervlak in. Bovendien is de totale inhoud van de unit 5 procent lager dan bij conventionele modellen, wat hem nóg aantrekkelijker maakt als ruimtebesparende keuze voor kantoren. Zo wordt niet alleen de installatie gemakkelijker, maar maakt u ook kostbare ruimte vrij zonder enige concessie te doen aan de superieure kwaliteit en prestaties zowel bij koelen als verwarmen.

Flexible Piping Design

Flexible Piping Design
Dankzij de grotere maximale lengte van de leidingen biedt de DVM S ECO maximale flexibiliteit tijdens de uitrolfase. Het hoogteverschil tussen de binnen- en buitenunits is maximaal 50 meter en de maximale leidinglengte is 150 meter. Dankzij deze grote speelruimte kunnen bedrijven hun systemen voor een optimale werking aanpassen aan de meest uiteenlopende omstandigheden.

Laag geluidsniveau

Laag geluidsniveau
Doordat de DVM S ECO minder geluid produceert dan conventionele modellen, zorgt dit voor geen afleiding in de werkomgeving binnen uw bedrijf. Het compacte, niet in het oog springende design heeft als extra voordeel een verlaging van de geluidsproductie met 5 decibel.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    DVM S Eco (NEW)

Model Name

  • Buitenunit

    AM050FXMDEH / EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten