Inhoud
VERGELIJKEN

Samsung 2 Way Cassette AM071FN2DEH

AM071FN2DEH

Samsung 2 Way Cassette AM071FN2DEH

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Ideaal voor lange, smalle ruimtes

Ideaal voor lange, smalle ruimtes

Wanneer binnenruimte kostbaar is, vormt de 2Way Cassette de ideale oplossing, zeker in lange, smalle ruimtes zoals gangen en hallen. Omdat hij 45 procent kleiner is dan eerdere units en 30 procent minder plaats inneemt dan de 4Way Cassette kan hij worden opgenomen in bestaande of geplande gebouwen. Omdat hij handig in bestaande systeemplafonds kan worden geplaatst, ontstaat een onopvallend airconditioningsysteem met maximale prestaties en minimale visuele impact op de inrichting.

Auto Surround Swing

Auto Surround Swing
De innovatieve Twin Cross Flow ventilator verdeelt de warme of koude lucht over grotere afstand, met een minimale geluidsproductie. Dit efficiënte systeem is geschikt voor ruimten van ieder formaat, en er wordt geen enkel hoekje overgeslagen.

Zelfdiagnose

Zelfdiagnose
De zelfdiagnosemodus van de unit waarschuwt de gebruiker onmiddellijk in geval van storing. Dankzij een foutcode en een LED-indicatie kan de monteur snel vaststellen wat er mis is en duurt de reparatie minder lang.

Optimum Temperature Control

Optimum Temperature Control
Bedrijven hebben baat bij een gelijkmatig klimaat in de gehele ruimte. Deze functie meet de temperatuur aan de onderkant en de bovenkant van het gebied en minimaliseert vervolgens de verschillen zodat in de hele ruimte een optimale temperatuur heerst. Zo wordt korte metten gemaakt met te warme en te koude plekken en ontstaat een comfortabelere omgeving die beter in balans is.
Krachtige luchtcirculatie

Krachtige luchtcirculatie

De brede lamellen van de 2Way Cassette geven een krachtige luchtstroom zonder energie te verspillen. De binnenunit verspreidt de koele of warme lucht over een grotere afstand, zodat er minder units nodig zijn en de efficiëntie toeneemt. De 2Way Cassette werkt geweldig, zelfs tot in de verste hoeken van de ruimte.
Voorkomt plafondvervuiling

Voorkomt plafondvervuiling

U heeft geen last meer van vuile plafonds met de 2Way Cassette airconditioning-unit. Het nieuw ontworpen paneel voorkomt dat zich op den duur stof verzamelt tijdens het gebruik. De richting van de luchtstroom wordt zo geregeld dat contact met het plafond wordt vermeden, voor een schonere, aantrekkelijkere werkomgeving.
Condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Condenswaterpomp met extra opvoerhoogte

Voor de 2Way Cassette is een optionele condenswaterpomp met extra opvoerhoogte leverbaar. Hiermee kan condenswater tot 750 mm hoogte worden weggepompt, waar dit voorheen tot 700 mm mogelijk was. Deze grotere hoogte geeft extra flexibiliteit bij het bepalen van de plaats voor de unit.
Geen overlopend condenswater

Geen overlopend condenswater

De innovatieve condenswaterpomp heeft een terugslagklep die voorkomt dat het afvoerwater weer terugstroomt naar de opvangbak. Doordat het waterniveau in de opvangbak zo laag mogelijk wordt gehouden, hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken dat het water uit de binnenunit niet wordt afgevoerd en overloopt. De 2Way Cassette voorziet de kamer van frisse, schone lucht terwijl condenswater veilig wordt afgevoerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    2 WAY CASSETTE

Model Name

  • Binnenunit

    AM071FN2DEH/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten