Inhoud
VERGELIJKEN

Samsung DVM S Heat Recovery AM080FXVAGR

AM080FXVAGR

  • Gebruikt minder energie dankzij de bijzonder efficiënte Dynamische Systeem Intelligentie (DSI)
  • Ook de gemakkelijke en flexibele installatie verlaagt de kosten
  • Problemen worden vastgesteld en opgelost met Auto Commissioning Management (ACM)
  • Ga zorgvuldig om met het milieu dankzij de hoge energie-efficiëntie

Samsung DVM S Heat Recovery AM080FXVAGR

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Hoge energie-efficiëntie dankzij Dynamische Systeem Intelligentie (DSI)

Hoge energie-efficiëntie dankzij Dynamische Systeem Intelligentie (DSI)

DSI is een systeem van de derde generatie en maakt gebruik van een Dual Inverter Compressor. De compressor verbetert de doorstroming van het koudemiddel en de prestaties van de motor. Zo wordt met DSI een hoge energie-efficiëntie bereikt. De twee compressoren werken tegelijk en gaan daardoor langer mee dan een enkele compressor. Door verhoging van de compressorsnelheid en gelijktijdig starten zorgt de DVM S voor snelle koeling- en verwarmingprestaties. Bovendien zorgt de DVM S voor een stabiele, gelijkmatige oliedruk zonder dat hiervoor een extra balansleiding nodig is.

Verlaag de kosten doordat de installatie specifiek ontwikkeld is voor gemak en flexibiliteit

Verlaag de kosten doordat de installatie specifiek ontwikkeld is voor gemak en flexibiliteit
Met een vermogen van 22 pk tekent de DVM S voor installatie met lagere kosten, een kleinere voetafdruk en een lichter gewicht. De nonpolaire communicatie tussen de binnen- en buitenunits maakt dat het systeem gemakkelijker te bedraden is. Nonpolaire communicatie is veiliger omdat de buitenunit zichzelf beschermt wanneer de communicatiekabel per ongeluk op een stroombron wordt aangesloten.

Bij de DVM S kan gebruik worden gemaakt van extra lange leidingen tot 220 meter zonder dat de prestaties erop achteruitgaan. Dankzij deze technologie kan worden geïnstalleerd tot een maximale hoogte van 110 meter, dat is minstens 20 verdiepingen. Omdat de leidingen tussen de binnenunits en de buitenunits erg lang kunnen zijn, regelen de individuele binnenunits de verbindingscapaciteit en de automatische balancering van het koelmiddel. Dit proces houdt de prestaties van de units in balans.
Problemen ontdekken en oplossen gaat snel dankzij ACM (Auto Commissioning Management)

Problemen ontdekken en oplossen gaat snel dankzij ACM (Auto Commissioning Management)

DVM S heeft een intelligent management systeem met zelfdiagnose, automatische inbedrijfstelling, auto management en mobiele gegevensoverdracht. DVM S bewaakt de status en toont bij tekenen van een abnormale werking een foutcode, zodat de gebruikers het probleem kunnen aanpakken. Wanneer in de DVM S buitenunit een storing optreedt, worden de operationele gegevens van de laatste 30 minuten vastgelegd voor automatische back-up. De status van de buitenunit is direct zichtbaar via kleine openingen aan de voorzijde.

Met S-Checker kunnen gebruikers het systeem aansturen via een smartphone of tablet-PC voor een eenvoudiger en handiger beheer. Dankzij ACM heeft de DVM S een kortere ingebruikstellingstijd van slechts 50 minuten. Testresultaten worden automatisch vastgelegd en gerapporteerd.
Verminderen milieu-impact met hoge energie-efficiëntie

Verminderen milieu-impact met hoge energie-efficiëntie

DVM S bereikt een hoge energie efficiëntie dankzij een Dual Inverter Compressor met Vapor Injection systeem. Deze compressor zorgt voor krachtige, snelle koeling en verwarming met minimaal energiegebruik. Met deze units gebruikt u minder energie én spaart u milieu. Verder komen er met deze units minder giftige stoffen in het milieu doordat gebruik wordt gemaakt van R-410A, een milieuvriendelijker koudemiddel. Het gaat hierbij om een vermindering van de giftige stoffen kwik, lood en cadmium. Dankzij deze milieuvriendelijke technologie heeft de DVM S het certificaat '""Restriction of Hazardous Substance (RoHS)"" verkregen.

Samsungs Free Joint Multi (FJM) en Ceiling Air Conditioner (CAC) modellen gebruiken minder energie dan andere merken. Deze modellen voldoen aan de EU-energie-eisen van januari 2013. De producten hebben allemaal de kwalificatie “A” en een aantal ervan voldoet aan de striktere voorschriften voor 2014.

Minder verstoringen dankzij 12-uurs stille modus

Minder verstoringen dankzij 12-uurs stille modus
De ventilatoren van de DVM S buitenunit hebben een stand waarbij de geluidsproductie aanzienlijk wordt verminderd. De stille werking gaat 12 uur door, zodat de gebruikers gedurende de nacht geen last hebben van storende geluiden.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    DVM S (HR)

Model Name

  • Buitenunit

    AM080FXVAGR/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten