Inhoud
VERGELIJKEN

Samsung Hydro Indoor AM160FNBFEB

AM160FNBFEB/EU

  • Koelt, verwarmt en geeft warm water
  • Krachtig en stil, precies wat u nodig heeft

Samsung Hydro Indoor AM160FNBFEB

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

In alle opzichten gemakkelijker en efficiënter

In alle opzichten gemakkelijker en efficiënter
Samsungs DVM Hydro systeem is compatibel met alle DVM S buitenunits en kan worden samengevoegd tot één geïntegreerde oplossing voor koelen, verwarmen en warm water die eenvoudig kan worden beheerd. Het biedt dus een veel grotere efficiëntie en voldoet aan heel veel eisen doordat overtollige warmte wordt gerecycled en overgebracht naar andere locaties waar warmte nodig is – en genereert zo het hele jaar door aanzienlijke energie- en kostenbesparingen.

Kies uw favoriete warmwatersysteem

Kies uw favoriete warmwatersysteem
Samsungs DVM Hydro systeem is verkrijgbaar in twee types. De DVM Hydro HE geef water met een gemiddelde temperatuur van 50°C, terwijl de DVM Hydro HT over een geavanceerde Cascade Cycle technologie beschikt waarmee hij heet water van 80°C produceert. Dus wat u ook zoekt, er is een perfecte oplossing voor de eisen van uiteenlopende locaties.

Eenvoudige plug-and-go-installatie

Eenvoudige plug-and-go-installatie
Het snel te installeren DVM Hydro systeem van Samsung is geschikt voor een groot aantal toepassingen. Zo heeft het aansluitingen voor diverse externe opname en afgifte apparaten, zoals Tank Sensors, Booster Heaters, 2- en 3-wegkleppen en kamerthermostaten. Hij is ook volledig compatibel met de DVM S Eco en DVM S Water systemen van Samsung.

Gemakkelijk te bedienen – afzonderlijk of centraal

Gemakkelijk te bedienen – afzonderlijk of centraal
Samsungs DVM Hydro systeem kan onafhankelijk worden bediend, of centraal samen met verschillende Samsung DVM systemen. Voor individuele toepassing op afzonderlijke locaties beschikt het over zijn eigen bedieningssysteem, maar het kan ook via de Samsung DVM S Controller worden geïntegreerd met verschillende DVM systemen, bijvoorbeeld voor water en lucht, en centraal worden beheerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

Kenmerken

  • Type

    Hydro Unit(HT)

Model Name

  • Binnenunit

    AM160FNBFEB/EU

MEER SPECS TONEN

Technisch Info

Energielabel, Fiche, ErP

eisen inzake ecologisch ontwerp voor airconditioners

Meer informatie
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten