Inhoud

Galaxy Tab A 2016 (10.1, Wi-Fi)

Neem contact met ons op

FunctiesAfdrukken

Verhoogde bedrijfsveiligheid dankzij Knox
Verhoogde bedrijfsveiligheid dankzij Knox
Het mobiele Knox-platform ondersteunt verbeterde op Android gebaseerde beveiliging vanaf het basisniveau. U kunt er datacoderingssleutels opslaan in TrustZone en het platform zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde firmware kan geladen worden. Real-time kernelmonitoring en -beveiliging zijn standaard. Toegangsbeheer voor apps en data is eveneens beschikbaar.
Verbeterde prestaties
Verbeterde prestaties
Dankzij de krachtige Octa-core-processor (Exynos 7870) van de Galaxy Tab A 10.1, kunt u genieten van uitzonderlijke prestaties bij hoge snelheden. U kunt ook voor lange tijd doorwerken, zelfs wanneer u onderweg bent, dankzij de krachtige 7,300 mAh-batterij.
Geoptimaliseerde kijkervaring
Geoptimaliseerde kijkervaring
Het 10,1-inch HD-display met een resolutie van 1920x1200 garandeert levensechte beelden, waardoor u profiteert van een optimale kijkervaring en verbeterde leesbaarheid – een onmisbare functie voor als u uw producten en diensten doeltreffend wilt kunnen presenteren aan klanten.
Kwaliteitsvolle camera
Kwaliteitsvolle camera
Een hoge resolutie-camera achteraan van 8 MP garandeert haarscherpe ID-herkenning en verbeterde QR-code-herkenning. Gebruik real-time HDR (High Dynamic Range) om heldere beelden vast te leggen, zelfs wanneer de belichting niet optimaal is.
Multi-usermodus
Multi-usermodus
Dankzij de multi-usermodus kunnen er tot acht personen een Tab A 10.1 configureren met hun eigen apps en startschermen. Wisselen van gebruikers was nooit eerder zo gemakkelijk, waardoor u nog meer haalt uit één enkele tablet om zaken te doen.
Toestelpersonalisatie voor zakelijke gebruikers
Toestelpersonalisatie voor zakelijke gebruikers
Personaliseer uw toestel met behulp van een professionele kioskmodus en software specifiek voor uw noden ontworpen. Stel apps in om automatisch op te starten of laat uw businesslogo verschijnen tijdens het opstarten en op het startcherm, wat uw merk opnieuw kracht bijzet.
Geoptimaliseerde gebruikerservaring en toestelconfiguratie
Geoptimaliseerde gebruikerservaring en toestelconfiguratie
Herschik de hardware van uw tablet voor gespecialiseerde doeleinden. Beheer instellingen, beperk uw tabletgebruik of selecteer de apps en netwerken die u wenst te gebruiken. U kunt ook een USB-lader koppelen aan uw Tab A 10.1 om uw toestel automatisch aan en uit te schakelen. Zo garandeert u gemakkelijke, intuitieve gebruiksvriendelijkheid voor alle Tab 10.1-gebruikers.
Verbeterde gebruiksvriendelijkheid voor bedrijven
Verbeterde gebruiksvriendelijkheid voor bedrijven
Dankzij de EAS (Exchange ActiveSync)-functie kunt u uw businessmails en uw kalender van uw pc synchroniseren met uw Galaxy Tab 1 10.1. Zo handelt u al uw zaken probleemloos af.
Apparaten koppelen en inhoud delen in een handomdraai
Apparaten koppelen en inhoud delen in een handomdraai
Dankzij SideSync kunt u uw Tab A 10.1 koppelen aan een pc-scherm en files delen tussen uw toestellen. Met Quick Connect kunt u uw tablet verbinden met toestellen die een groter scherm hebben, inclusief tv’s en projectors – ideaal om te gebruiken tijdens vergaderingen en presentaties.


*SideSync is beschikbaar via wi-fi of een USB-verbinding. Niet altijd compatibel met tv en pc.
*SideSync is als aparte download verkrijgbaar en compatibel met Android KitKat (4.4) en de daaropvolgende versies.
*Quick Connect is beschikbaar via Bluetooth of Wi-Fi Direct. Niet altijd compatibel.

TECHNISCHE SPECIFICATIESAfdrukken

 • Display
  10,1 inch
 • Camera's
  8.0 Megapixel

Besturingssysteem

 • Besturingssysteem

  Android 6.0

Processor

 • Kloksnelheid

  1,6 GHz
 • Processor

  Octa Core

MEER SPECS TONEN

*Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades
Informatie over SAR

Link

ONDERSTEUNING

 • User Manual(Nougat)
  • User Manual(Nougat)
   5.27 MB, pdf, DUTCH
   2017.07.31
 • Overige handleidingen (8)
  • User Manual(Nougat)
   5.47 MB, pdf, FRENCH
   2017.09.01
  • User Manual(Nougat)
   5.3 MB, pdf, GERMAN
   2017.06.22
  • User Manual(Nougat)
   5.27 MB, pdf, ENGLISH
   2017.06.06
  • User Manual(Marshmallow)
   3.99 MB, pdf, FRENCH
   2016.07.25
  • User Manual(Marshmallow)
   3.96 MB, pdf, DUTCH
   2016.06.13
  • User Manual(Marshmallow)
   4.01 MB, pdf, GERMAN
   2016.05.17
  • Safety Guide
   9.51 MB, pdf, ENGLISH, ARABIC, BULGARIAN, CHINESE, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), FRENCH(SWISS), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, THAI, TURKISH, UKRAINIAN, URDU, UZBEK, VIETNAMESE
   2016.05.17
  • User Manual(Marshmallow)
   3.96 MB, pdf, ENGLISH
   2016.05.17
 • Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.

  Adobe Acrobat Reader downloaden
 • Om DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren.

  Djvu Viewer downloaden
 • Hebt u een vraag of hebt u productondersteuning nodig?

  Ga naar ONDERSTEUNING

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing
* De batterij gebruikstijd is gebaseerd op onze eigen laboratorium metingen, en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals apparaatinstellingen, gebruikspatronen en werkomstandigheden.
** Netwerk: De bandbreedte die wordt ondersteund door het toestel kan variëren afhankelijk van regio en provider.
*** Afmetingen en gewicht kunnen variëren door de configuratie van het toestel en het productieproces.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten