Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Buy & Try Programma

Welkom bij het Buy & Try Programma van Samsung Printing. Dit programma is op maat gemaakt voor de zakelijke gebruiker.

Met dit programma stellen wij u in staat om een Samsung printer aan te schaffen, deze te testen gedurende 25 werkdagen en dit alles zonder enig risico. Bent u tegen de verwachting in toch niet overtuigd van dit product, dan kunt u de printer heel eenvoudig retour sturen en krijgt u uw aankoopbedrag terug van Samsung. Neemt u hierbij s.v.p. nota van de algemene voorwaarden verbonden aan deze actie. Om deel te kunnen nemen aan het Buy & Try programma dient u zich wel na de aankoop van het nieuwe product binnen 12 werkdagen te registreren op deze website.

Samsung heeft voor elke bedrijfsomgeving; van kleine zelfstandige tot grote ondernemingen en organisaties; een printer op maat. Samsung printers worden wereldwijd erkend als groots presterende en uiterst economische laserprinters. Daarnaast vallen alle printers die in het Buy & Try programma worden aangeboden onder standaard 2 jaar on site garantie. Test nu een Samsung laserprinter voor in uw firma en overtuig uw collega's! Mocht u meer informatie dan wel advies nodig hebben, vul dan s.v.p. het feedbackformulier in.

Samsung organiseert deze actie in samenwerking met een aantal partners die u een goede service kunnen bieden zodat alles zo vlot mogelijk verloopt.

U wordt doorgestuurd naar de SAMSUNG.com USA-site

close

fermer
Please cancel the popup interception
valider
fermer
You are being redirected to SAMSUNG global site
ok
fermer
You are being redirected to SAMSUNG parts & accessory site.
valider
fermer
Vous allez etre redirige un site externe.
valider
fermer
You are being redirected to SAMSUNG.com USA site.
valider
fermer
You are being redirected to SAMSUNG.com USA site.
valider
fermer
fermer
Success copy URL
valider
fermer