Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Ecologische oplossingen

Ecologische oplossingen

Het Samsung Green Management Programme is een "groene" benadering met certificaten
volgens ISO 9001, OHSAS 18001 en ISO 14001.

We streven naar werkplekken die vrij zijn van vervuiling. We maken risicovrije producten.

We streven naar veilige, ecologisch verantwoorde werkplaatsen die geen milieuverontreiniging veroorzaken. Van brandpreventie en opleiding op het gebied van gezondheid en veiligheid tot doorlopende bewaking en preventie van vervuiling: we volgen een alomvattende groene benadering bij het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, vervoeren en uiteindelijk verwijderen van onze producten.

Door deze inzet voldoen onze werkplekken, evenals die van onze partners, aan de hoogst mogelijke milieunormen.

Certificatie

ISO 9001

Met deze wereldwijd erkende norm voor groene kwaliteitsbewaking wordt de efficiëntie en de productiviteit verbeterd, waardoor minder afval ontstaat en de productiviteit en service voor onze klanten ook verbetert.

ISO 14001

Dit is een norm voor het bewaken en beperken van onze impact op het milieu. Bij het realiseren van deze wereldwijde standaard hebben we een systematische aanpak geïmplementeerd om de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te meten. We hebben geleerd hoe we energie efficiënter kunnen gebruiken, hoe we de hoeveelheid afval kunnen beperken en hoe we afval effectiever kunnen verwerken. Met onze open bedrijfscultuur zijn we in staat dit milieubewustzijn door te geven aan onze klanten.

OHSAS 18001

Het Occupational Health and Safety Management System is in alle facetten van ons bedrijf geïntegreerd.
Deze drie standaarden laten zien dat Samsung zich in alle productieprocessen volledig inzet voor kwaliteit, milieubewustzijn en gezondheid en veiligheid op het werk. Hierdoor weet u zeker dat u investeert in producten van een leverancier die waarde hecht aan het welzijn van anderen en die u wil helpen uw bijdrage aan de CO2-uitstoot te verlagen door systemen door te voeren die aan strenge ecologische normen voldoen.