Direct naar content
Inhoud
 • Twee studenten bekijken informatie op een tablet en praten over de inhoud op het scherm.  Twee studenten bekijken informatie op een tablet en praten over de inhoud op het scherm.

  ONDERWIJS

  Een rijkere leerbeleving voor een generatie die van jongs af aan opgroeit in een digitale wereld.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

DE NIEUWE LEERBELEVING

 • Slimme klaslokaalervaring

  Slimme klaslokaalervaring

  Interactief aanmoedigen door het klaslokaal digitaal te transformeren

  • Verbetering van de opleiding van de student met de ultieme ervaring in het klaslokaal.
  • Efficiënter beheer van de individuele evolutie van de student.
  78% VAN DE DOCENTEN EN BEHEERDERS

  zeiden dat technologie een positieve invloed heeft op klaslokalen en de productiviteit van studenten1

  1Center for Digital Education, A Roadmap to Digitally Delivered Education (2013)
  Een docent is bezig met het uploaden van cursusinhoud via haar tablet zodat haar studenten dit kunnen downloaden op hun eigen tablets.
  Inhoud gemakkelijk voorbereiden voor het leveren van dynamisch lesmateriaal
  Kunt u zich voorstellen dat het voorbereiden van materialen voor de klas minder tijdrovend zou zijn of dat klasinhoud tijdens het werken zou kunnen worden gemaakt? Met de Galaxy-tablet met softchalk is dit mogelijk en geeft u docenten meer tijd die ze beter met studenten kunnen doorbrengen. Uitgebreide lessen met verschillende multimediamaterialen werken vlot samen met de Smart School-oplossing en kunnen gemakkelijk worden geüpload naar de cloud. Presentaties in het klaslokaal, de distributie van materiaal en het beheer worden gemakkelijker gemaakt en docenten kunnen zich nu richten op het creëren van dynamische, interactieve lessen voor hun studenten.
  Een docent stelt haar klas educatieve inhoud voor via een gigantisch grote monitor terwijl de studenten de lesinhoud bekijken op hun eigen computer.
  Studenten actief en dynamisch stimuleren om te verbeteren bij opleidingen in het klaslokaal
  Door de integratie van mobiele apparaten in traditionele studierichtingen kunnen studenten dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Met de Galaxy-tablet met de Smart School-oplossing, kunnen docenten een student overhoren om zijn evolutie te controleren. Ze kunnen ook de inhoud delen op hun scherm met de volledige klas. En dat is nog niet alles. Het is duurzaam genoeg om het actieve studentenleven te weerstaan, maar gevoelig genoeg om natuurlijk handschrift met de S-pen mogelijk te maken. Zelfs bij meer apparaten over bredere gebieden zijn er geen problemen dankzij de Smart WLAN-oplossing van Samsung die altijd een naadloze gegevensoverdracht garandeert.
  Studenten werken samen aan één grote tekening op een interactief, multi-touchboard.
  Effectief samenwerken om de gemeenschappelijke leervaardigheden te voeden
  Teamwork en samenwerking zijn van fundamenteel belang voor de opleiding. Daarom biedt het E-board met de Magic IWB-oplossing een naadloze combinatie van fysiek schrijven met alle voordelen van een digitale ervaring, zonder pc-verbinding. Ingebouwde multi-touch-mogelijkheden bevorderen de samenwerking tussen de docent en de student terwijl de ingebouwde software inhoud direct op tablets deelt. Na de les kunnen de studenten hun Galaxy-tablet met de Smart School-oplossing gebruiken om toegang te krijgen tot groepsdiscussies. Met hun student-ID's kunnen ze ook Cloud Print met Smart UX gebruiken om klasmateriaal en notities veilig te betalen en af te drukken.
  Een docent bekijkt informatie over haar studenten op haar tablet.
  Beheer van de vooruitgang van elke student voor individueel aangepaste ondersteuning
  Met de Galaxy-tablet met de Smart School-oplossing kunt u veel gemakkelijker studenten individueel ondersteunen en hun vooruitgang begeleiden. Beheer klassen via de leswerkbalk. In deze balk vindt u opties voor het plannen, studentenbeheer, bibliotheek en app-functies, evenals de mogelijkheid om de voortgang van groepsactiviteiten te controleren. Indien nodig kunnen docenten apparaten van studenten digitaal controleren zodat ze kunnen optreden als de student afgeleid is, voordat het uit de hand loopt.
 • Beveiligde omgeving

  Beveiligde omgeving

  Een veilige en beschermde leeromgeving bieden voor studenten

  • Beveilig en beheer studentgegevens en apparaten met mobiele beveiliging op bedrijfsniveau.
  65% VAN DE AMERIKAANSE OPENBARE SCHOOLDISTRICTEN

  heeft een digitale inhoudstrategie (studierichting) met elementen zoals e-Textbooks, Web 2.0 tools, educatieve spelletjes en simulaties, video en audio1

  1Center for Digital Education, Digital School Districts Survey (2012)
  Een student schrijft zijn apparaat in op het beveiligingsplatform van zijn instelling.
  Apparaten en oplossingen die zijn beschermd door beveiliging op defensieniveau op afstand implementeren
  De vraag die het vaakst opduikt op het vlak van digitale opvoeding, gaat over beveiliging. Het onmiskenbare antwoord van Samsung hierop is KNOX, het door de sector erkend en vertrouwd beveiligingsplatform. Met KNOX kan elk apparaat zichzelf inschrijven via een specifiek portaal voor beveiligde en externe instelling. Zodra een student zijn apparaat inschrijft, kunnen toegelaten apps worden gedownload van de schoolwinkel en is het apparaat klaar voor gebruik. De KNOX sneltoegang breidt het bruikbaarheidsbereik voor de student uit. Met deze oplossing krijgen gebruikers toegang tot ontgrendelde KNOX-containers via draagbare producten, zoals de Galaxy Gear. En beveiliging is vanzelfsprekend nog steeds een constante: eenmaal buiten bereik, wordt de container automatisch vergrendeld.
  Een student voert de beveiligingsoplossing KNOX uit op zijn mobiel apparaat om toegang te krijgen tot belangrijke persoonlijke gegevens.
  Beveiligd gebruik met vierentwintig uur per dag beveiliging
  KNOX is overladen met functies die een totale beveiliging garanderen vanaf het ogenblik waarop u het apparaat inschakelt. Geavanceerde hardware en software in de vorm van Trusted Boot en Secure Boot werken samen om inbraken door ongemachtigde code te blokkeren en uw apparaat veilig te houden tijdens het opstarten. Indien ingeschakeld beveiligt de codering op het apparaat het werk van de student onderweg. Daarnaast biedt de netwerkcodering veilige toegang tot schoolgegevens en worden video en spraakoproepen beveiligd. Tot slot zorgt de KNOX-werkruimte met beveiliging op defensieniveau niet alleen voor de beveiliging van studenten en hun werk tegen aanvallers, maar ook van de privacy van studenten zodat de werk- en persoonlijke gegevens afzonderlijk worden bewaard. NFC- en Bluetooth-capaciteiten bieden studenten ook de mogelijkheid om verbonden te blijven met hun randapparatuur terwijl ze werken (of spelen) in de KNOX-container.
 • Verbonden campus

  Verbonden campus

  Garantie op toegang tot leren op elk ogenblik en maximaal operationeel beheer

  • Verbeter de studentervaring met connectiviteit altijd / overal.
  • Verminder kosten en verhoog de productiviteit door campusbewerkingen te optimaliseren.
  • Genereer inkomsten met reclame op de campus.
  80% van de

  studenten zeggen dat de gebruikte digitale hulpmiddelen beïnvloeden welke school ze willen hun volgen.1

  1(Accenture, 2014)
  Een beveiligingsexpert beheert de airconditioning van de instelling op een grote interactieve monitor.
  Naadloze draadloze connectiviteit voor een optimale studieomgeving bieden
  Leren is niet langer beperkt tot klaslokalen wanneer de Smart WLAN-oplossing een naadloze connectiviteit en een hogere dekking over de volledige campus biedt. En met de systeemairconditioning met DMS en S-Net 3 kunt u, van op afstand en efficiënt, een optimaal aangepaste omgeving over de hele campus bieden. Beheer een groot aantal eenheden vanaf elke willekeurige locatie, individueel of simultaan als een groep. Gebruik een analyse van het energieverbruik voor een maximale rendabiliteit zodat u de kosten over de hele lijn kunt helpen verminderen.
  Een student vergelijkt de agenda-informatie op zijn mobiel apparaat met de informatie die op een grote monitor wordt weergegeven.
  Real time informatie leveren over de hele campus tijdens het genereren van inkomsten
  Uw instelling is een complexe operatie waar de constante toevoer van informatie mensen op de hoogte brengt en activiteiten op schema houdt. Videowanden met de MagicInfo-oplossing kunnen alle informatie bieden die uw personeel en studenten in real time nodig hebben en kunnen zelfs communiceren met mobiele apparaten in de buurt om belangrijke berichten en meldingen rond te sturen. Beheerders kunnen gebruik maken van de ontwerpgereedschappen om inhoud te creëren en alles centraal te beheren via het campusnetwerk. In elke eenheid worden CMS en beheeroplossingen geïntegreerd om kosten te beperken en inkomsten te verhogen via reclame.
  Een student drukt inhoud af met een cloudafdrukoplossing op zijn tablet.
  Een krachtige samenwerking en dynamisch groepswerk stimuleren
  Uw toekomstige studenten zullen zich inschrijven na het nauwgezet bestuderen van uw digitale services. U kunt een hoge tevredenheid bij uw instelling garanderen door de studiegebieden uit te rusten met E-Boards met MagicIWB-oplossing met geïntegreerde CMS en ingebouwde multi-touchcapaciteiten zodat de samenwerking en groepswerk naadloos kunnen verlopen. En het beste is dat studenten hun werk direct met tablets kunnen synchroniseren, zonder dat hiervoor een pc nodig is. Daarna kunnen ze afdrukken van documenten of deze documenten scannen naar hun apparaat via Cloud Print met Smart UX. Ze kunnen hun student-id's heel gemakkelijk gebruiken voor een veilige toegang tot en het betalen van hun afdrukken.

verhalen van klanten

Shanghai Edutech improves learning environment for large Chinese school district.
Shanghai Edutech verbetert de leeromgeving voor een groot Chinees schooldistrict
PDF downloaden
Covenant University and Samsung empower students with mobile learning
Covenant University en Samsung bieden studenten mobiele leermogelijkheden
PDF downloaden
Hall County Schools
Hall County Schools
PDF downloaden

aanverwante oplossingen

aanverwante inzichten

Whitepaper
Connections, interactieve videomuur
Connections, interactieve videomuur
Evenement
Red Star Line Museum, reis naar de VS met onze schermen
Red Star Line Museum, reis naar de VS met onze schermen
Whitepaper
6 verrassende functies van de S Pen
Met de S Pen bij je Samsung Note8 doe je veel meer dan schrijven alleen. Ontdek 6 verrassende toepassingen.
Demo
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan