Direct naar content
Inhoud
 • ONDERWIJS

  Een rijkere leerbeleving voor een generatie die van jongs af aan opgroeit in een digitale wereld.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

DE NIEUWE LEERBELEVING

 • Verbeter de onderwijskwaliteit

  Verbeter de onderwijskwaliteit

  Werk samen met andere opleiders en ontwikkel innovatieve curricula die de studenten motiveren

  Werk samen met andere opleiders bij de actieve discussie over en ontwikkeling van nieuwe leermethodes waarbij van nieuwe technologieën wordt geprofiteerd. Maak een einde aan het eenrichtingsverkeer van traditionele educatieve methodes met al hun nadelen. Voldoe aan de eisen van de moderne student die eraan gewend is rijke content te bekijken en interactief mee te doen via digitale apparaten.
  78% VAN DE DOCENTEN EN BESTUURDERS

  is van mening dat technologie een positieve impact heeft in het klaslokaal en de productiviteit van de studenten bevordert1

  1Center for Digital Education, A Roadmap to Digitally Delivered Education (2013)
  Leraren praten met elkaar en delen hun ervaringen.
  Nieuwe onderwijsmethodes delen
  Steeds meer docenten zijn pioniers die traditionele eenrichtingsmethodes vermijden en op zoek gaan naar een interactievere leeraanpak. Docenten kunnen dit verwezenlijken door samen te werken met andere docenten die eveneens geïnteresseerd zijn in innovatieve educatie.

  Met behulp van Samsung-apparaten kunnen opleiders gemakkelijk contact leggen met hun vakgenoten om nieuwe vaardigheden te verwerven en mee te doen aan de discussie over en het ontwikkelen en delen van alternatieve methodes om interactief onderwijs te verbeteren.
  Leraren genieten van een kopje koffie tijdens het delen van onderwijsmaterialen op hun tablets.
  Effectiever delen van onderwijsmateriaal
  Docenten met geavanceerde vaardigheden met betrekking tot het creëren van digitaal onderwijsmateriaal kunnen hun werk uploaden en met andere docenten delen en op die manier bijdragen aan de verspreiding van nieuwe leertechnieken.

  Verder kunnen docenten met behulp van tablets altijd en overal online onderwijsgroepen bezoeken om zich op de hoogte te stellen van onderwijstrends en nieuwe leermethodes.
 • Creëer een interactieve leerbeleving

  Creëer een interactieve leerbeleving

  Verbeter de onderwijsbeleving van de student door aantrekkelijke leermogelijkheden aan te bieden

  Laat studenten actief meewerken dankzij een nieuwe onderwijsstijl die ze aan het onderzoeken en communiceren zet en een digitale denkwijze bevordert. Help studenten vooruit met samenwerkingtools en applicaties waarmee ze altijd en overal teamprojecten en groepsdiscussies kunnen opzetten en uitvoeren.
  65% VAN DE OPENBARE SCHOOLDISTRICTEN IN DE VS

  heeft een digitale content/curriculumstrategie met elementen zoals elektronische leerboeken, Web 2.0 tools, instructieve spellen en simulaties, video en audio1

  1Center for Digital Education, Digital School Districts Survey (2012)
  Een leerling presenteert een foto van haar vis op een tablet voor haar klasgenootjes.
  Actief leren via rollenspellen
  Nadat een docent de studenten in groepen heeft ingedeeld, kan deze vanaf de eigen tablet de groepen een discussieonderwerp geven via de tablets van de deelnemers. De studenten kunnen zelfs korte sketches maken over het onderwerp en deze opvoeren voor de klas.

  Docenten kunnen de betrokkenheid van de klas bevorderen door Samsung-apparaten in te zetten voor interactieve leeractiviteiten.
  Een leerling buigt zich over een rekensom met zijn tablet in een klas met een interactief whiteboard.
  Bevorderen van groepsdiscussies
  Studenten lossen moeilijke vraagstukken beter op wanneer ze er samen aan werken. Om proactieve discussies te bevorderen, kunnen docenten het werk dat de studenten op hun tablets hebben gedaan, weergeven op een groot display. De studenten worden zo aangemoedigd om actief deel te nemen aan het corrigeren van elkaars werk, en de beste manier te vinden om het probleem op te lossen.
  Een leraar geeft uitleg met behulp van een interactief whiteboard.
  Het heelal verkennen in de klas
  De fysieke beperkingen van het klaslokaal hoeven niemand meer tegen te houden. Dankzij Samsung-technologie kunnen studenten gewoon binnen de muren van de klas de nachtelijke hemel zien en het heelal verkennen. Studenten kunnen zelf ervaren wat sterrenkunde inhoudt en proactiever aan de slag gaan met interactief onderwijsmateriaal.

  Docenten kunnen heel eenvoudig content delen met studenten door deze te laten zien op een interactief whiteboard (IWB) en op de apparaten van de studenten.
  Een lerares gebruikt haar tablet bij het nakijken van het huiswerk van een studente.
  Altijd en overal leren
  Als studenten hulp nodig hebben bij het oplossen van een wiskundig probleem, kan de docent altijd en overal een tablet en een stylus gebruiken om ze te laten zien hoe dat moet.

  Docenten kunnen efficiënter lesgeven door in real-time vraag- en antwoordsessies te houden op mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en PC's.
  Studeren met behulp van een interactief video college op de tablet.
  Interactief leren
  Interactief leren is een onderwijsvorm op basis van de interactie tussen studenten onderling en tussen studenten, docenten en andere experts.

  De Samsung School oplossing haalt het beste uit de interactieve mogelijkheden van de studenten onderling via discussie, samenwerking en feedback.
 • Verhoog de operationele efficiëntie van uw onderwijsinstelling

  Verhoog de operationele efficiëntie van uw onderwijsinstelling

  Stuur studenten makkelijk aan en stap over op een flexibel onderwijssysteem

  Implementeer een schaalbaar educatief systeem dat een groter aantal studenten aankan. Verbeter de operationele efficiëntie door de prestaties van uw instelling of organisatie inzichtelijk te maken. Zorg voor een effectieve toewijzing van onderwijsmiddelen om iedere student een kwaliteitsopleiding te bieden.
  64% VAN DE OPENBARE SCHOOLDISTRICTEN IN DE VS

  is het er (sterk) mee eens dat het creëren van een geïntegreerde leeromgeving met interoperabele technologieën een hoge prioriteit heeft 1

  1Center for Digital Education, Technology Integration Survey (2013)
  Zelf onderwijsmaterialen ontwikkelen met de computer.
  Gemakkelijker onderwijscontent creëren
  Docenten kunnen technologie inzetten bij het creëren van lesmateriaal voor een interactiever klaslokaal.

  Digitale hulpmiddelen zoals Content Authoring Tools zijn bijzonder gebruikersvriendelijk, zodat docenten er gemakkelijk mee leren omgaan en snel en effectief rijke, digitale onderwijscontent kunnen produceren.
  Print onderwijsmaterialen met behulp van een Cloud Printing oplossing op de tablet.
  Altijd en overal werken
  Wanneer een Cloud Printing omgeving wordt opgezet, kunnen universitaire docenten altijd materiaal afdrukken, zelfs als ze zich niet op hun werkplek bevinden, en kunnen ze bijvoorbeeld op afstand rapporten maken.

  Wanneer medewerkers toegang krijgen tot het netwerk van een faculteit kunnen ze heel gemakkelijk documenten uitwisselen.
  Delen van onderwijsmateriaal tussen tablet en smartphone.
  Handig apparaat- en gegevensbeheer
  Digitale apparaten van Samsung zijn handig in gebruik, en docenten hoeven zich nauwelijks zorgen te maken over lastige snoeren en onderdelen die ze kwijt kunnen raken.

  Allerlei informatie, zoals studentengegevens en rapporten, kan worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die door de faculteit wordt beheerd, zodat de kans dat deze wordt gehackt wordt verlaagd.

verhalen van klanten

Aledo Independent School District
Aledo Independent School District
PDF downloaden
Cornwallis Academy
Cornwallis Academy
PDF downloaden
Hall County Schools
Hall County Schools
PDF downloaden

aanverwante oplossingen

aanverwante producten

aanverwante inzichten

Casestudy
Shanghai Edutech improves learning environment for large Chinese school district.
Shanghai Edutech improves learning environment for large Chinese school district.
Casestudy
Covenant University and Samsung empower students with mobile learning
Covenant University and Samsung empower students with mobile learning
Informatieve illustratie
10 Reasons to secure your enterprise
10 Reasons to secure your enterprise
Others
Wearable Tech In Business; Why Field Workers Will See It First
Wearable Tech In Business; Why Field Workers Will See It First