Direct naar content
Inhoud
 • Een arts laat op een groot display het medische dossier van een patiënt zien aan de patiënt en een familielid. Een arts laat op een groot display het medische dossier van een patiënt zien aan de patiënt en een familielid.

  GEZONDHEIDSZORG

  Accurate en efficiënte Connected Care waarbij de patiënt centraal staat.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

DE NIEUWE GEZONDHEIDSZORGBELEVING

 • Mobiele gezondheidszorg

  Mobiele gezondheidszorg

  Stel verschillende mobiele oplossingen beschikbaar via een geïntegreerd beheerplatform voor de gezondheidszorg

  • Verbeter de zorgkwaliteit met doorlopende zorg aan huis vanuit het ziekenhuis.
  • Optimaliseer de cost-to-serve door gebruik te maken van zorg op afstand en zelfzorg.
  • Bouw vertrouwen en trouw op bij de patiënt.
  In één jaar een toename met 131%

  van het aantal clinici dat elektronisch met patiënten communiceert1

  1Accenture Doctors Survey, US (2015)
  Een clinicus beantwoordt vragen van haar patiënt en maakt daarbij gebruik van een tablet waarop het elektronische patiëntendossier kan worden ingezien.
  Bied opgenomen patiënten connectiviteit en maak de communicatie tussen arts en patiënt effectiever
  Als de patiënt van opname tot ontslag gebruik kan maken van digitale connectiviteit kan dit de klinische efficiëntie verbeteren, met voordelen voor zowel de patiënten als de medewerkers. Wanneer een patiënt zichzelf incheckt via een Galaxy tablet met voorgeïnstalleerde software, kan dit direct worden gemeld bij het verplegend personeel. De verantwoordelijke arts kan de patiënt vervolgens onderzoeken, tests laten uitvoeren en tenslotte de diagnose automatisch uploaden naar het EPD (elektronisch patiëntendossier). Alle uitgevoerde behandelingen kunnen ook worden opgenomen en bijgewerkt in het elektronische dossier. De arts kan de tablet ook synchroniseren met de Smart Signage in de kamer van de patiënt om de status en grafieken aan te patiënt te laten zien en uit te leggen. Tenslotte kan het verplegend personeel de patiënt bij ontslag uitleg geven over de geplande nazorg, relevante informatie en eventuele elektronische recepten opsturen naar het mobiele apparaat van de patiënt, en de digitale handtekening van de patiënt krijgen op hun mobiele apparaat ter bevestiging van het ontslag en de betaling.
  Een clinicus gebruikt een tablet met daarop een bewaking/volgsysteem om de cardiovasculaire toestand van een patiënt te bewaken.
  Bied doorlopende zorg bij chronische ziekten
  Mobiele apparaten kunnen bijdragen aan de coördinatie van doorlopende zorg bij chronische ziekten door clinici. Met een Galaxy tablet waarop bewaking/volgsoftware is geïnstalleerd, kunnen artsen de patiënt cardiaal en vasculair bewaken, en hetzelfde geldt voor bewaken en begeleiden van diabetes. Bij cardiovasculaire bewaking kan de tablet worden ingezet als patiëntmonitor en ook als programmeerapparaat waarmee de arts een subcutaan geïmplanteerde cardioverter-defibrillator kan bewaken. Bij bewaken van diabetes kan via de tablet een gepersonaliseerde cursus worden aangeboden waarmee de patiënten worden geïnformeerd hoe ze hun diabetes onder controle kunnen houden door middel van veranderingen in hun levensstijl. De tablet kan ook worden gebruikt om de bloedsuikerspiegel op afstand te volgen en analyseren, zodat de arts in staat is om een zorgplan op maat te maken.
  Een moeder en haar zoontje, dat zijn arm in een mitella heeft, hebben via een tablet een videogesprek met de dokter van het kind.
  Laat de zorg verder reiken dan de ziekenhuismuren
  Steeds meer patiënten voelen zich prettig bij het idee dat ze elektronisch communiceren met hun arts in plaats van een persoonlijk bezoek aan de dokter. Laat de zorg verder reiken dan de ziekenhuismuren met de Galaxy tablet of Gear voorzien van de Vivify Health oplossing voor bewaking en begeleiding van patiënten op afstand. Artsen kunnen virtueel metingen uitvoeren en de toestand van de patiënt beoordelen, vragen of medicijnen trouw worden gebruikt en de patiënt gezondheidsinformatie geven. Via het elektronisch patiëntendossier (EPD) en geïntegreerde vastlegging kunnen ze de zorg verder coördineren en klinische documentatie maken Tenslotte kan de arts virtueel visite doen dankzij HD-videovergaderen, geïntegreerde telegeneeskunde, multiparty-telefoongesprekken en het delen van schermen.
  Een vrouw is aan het joggen terwijl het mobiele apparaat om haar arm gegevens over haar fitness-activiteiten verzamelt.
  Geef uw patiënten zelf de dagelijkse zorg voor hun gezondheid en conditie
  U kunt uw patiënten het heft in eigen hand laten nemen en ze zelf hun gezondheid en welzijn onder controle laten houden met een mobiele app voor gezondheidsbeheer zoals S Health. Wanneer patiënten gebruik maken van een Galaxy met ingebouwde S Health software kunnen ze fit blijven met de persoonlijke fitness-coach, hun dagelijkse activiteit bijhouden, zich nieuwe doelen stellen en deze ook bereiken. Alle gegevens worden automatisch bewaard door de app en kunnen in een keer worden voorgelegd aan de arts, die op basis daarvan betere zorg kan bieden en aangepaste medicatie kan voorschrijven.
  Een dokter meldt zich via zijn hoogbeveiligde tablet aan bij een database met patiëntgegevens.
  Bied een hoogbeveiligde omgeving om elektronische medische dossiers te beschermen tegen toegang en wijzigingen door onbevoegden
  Beveiliging is een belangrijk aspect van mobiele ondersteuning in de gezondheidszorg. Dat is precies waarom KNOX, Samsungs mobiele beveiligingsplatform, op al uw apparaten in de achtergrond kan draaien en topbeveiliging kan leveren die door de overheid is gecertificeerd. Met beveiliging op militair niveau én gemakkelijke, veilige beheermogelijkheden biedt KNOX een groot aantal veiligheidsmaatregelen om te kunnen garanderen dat patiëntinformatie en andere vertrouwelijke gegevens veilig zijn en beschermd worden tegen toegang door onbevoegden, lekken en hackpogingen.
 • Gezondheidszorg en medische apparatuur

  Gezondheidszorg en medische apparatuur

  Bied de patiënt een informatieve, accurate diagnose met bijpassende zorg

  • Verbeter de doorstroming dankzij geautomatiseerde efficiëntie en auditing.
  • Optimaliseer het comfort van de patiënt met een diagnostische omgeving en medische technologie waarbij de patiënt centraal staat.
  75% VAN DE KLANTEN

  vindt het belangrijk dat hun medische zorgverleners elektronische mogelijkheden bieden1

  1Accenture, Accenture Consumer Survey on Patient Engagement (2013)
  Clinici bekijken en bespreken een radiologische scan op een duidelijk imagingsysteem.
  Optimaliseer de diagnostische processen en maak de diagnose nauwkeuriger met moderne technologie
  Bij radiologie is hoogwaardige imaging met praktische gebruiksmogelijkheden cruciaal voor een efficiënt radiografiesysteem. Met Samsungs Digital Radiography System bent u ervan verzekerd dat beide aspecten ruim aan bod komen. De kristalheldere scans met extra diepte en een hoogwaardig dynamisch bereik zijn nauwkeuriger en beter afleesbaar. De lichte, draadloze detector is verkrijgbaar in diverse afmetingen en leidt niet alleen tot een betere patiëntendoorstroming maar maakt ook betrouwbaar continugebruik en verhoogde productiviteit mogelijk. Optimaliseer de diagnostische nauwkeurigheid voor een hoger diagnostisch vertrouwen.
  Een medische professional houdt toezicht terwijl met een mobiele scanner een CT-scan wordt gemaakt van een patiënt.
  De kracht van geavanceerde imaging
  Een mobiele CT-scanner kan het hele verschil maken als het om ziekenhuisbrede flexibiliteit gaat. Samsungs mobiele CT-scanner is volledig verrijdbaar dankzij de ingebouwde motor met batterij. Dit is met name belangrijk voor de spoedeisende hulp, waar een snelle triage en behandeling van patiënten met acuut letsel essentieel is, of op de IC waar patiënten niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst. De mobiele CT-scanner is ook geschikt voor neurologie, want hij verandert iedere operatiekamer in een suite voor intraoperatief scannen, compleet met hoogwaardige imaging voor verbeterde neuronavigatie en gunstigere operatieresultaten. En dan hebben we het nog niet over de simpele integratie met elektronische patiëntendossiers en planningsystemen waardoor deze mobiele CT's praktischer zijn dan ooit tevoren.
  Een dokter zit naast een patiënt van wie op het diagnosescherm op de achtergrond een echo-scan te zien is.
  Diagnosticeer effectief met innovatieve digitale processen
  Of het nu gaat om radiologie, neurologie, cardiologie, verloskunde of gynaecologie, een betrouwbaar echoscopiesysteem is onontbeerlijk voor het vertrouwen en de duidelijkheid die nodig zijn voor de juiste diagnose. De echoscopiesystemen van Samsung voorzien in de kristalheldere imaging die nodig is voor een nauwkeurige diagnostiek, dankzij een reeks mogelijkheden die resulteren in extra duidelijke beelden met hogere gevoeligheid, diepere penetratie, ongeëvenaarde uniformiteit en minimale ruis. Verder zijn ze uitgerust met de allernieuwste technologie voor lastigere onderzoeken, zoals multimodale diagnostiek, mamma-onderzoek, cardiovasculaire aandoeningen en gynaecologische vraagstukken, zodat het diagnostische proces efficiënter verloopt en de patiëntendoorstroming wordt versneld.
  Een medische professional houdt in een ambulance de hand vast van een patiënt die met spoed een bloedonderzoek ondergaat.
  Snel, nauwkeurig hematologisch onderzoek met in-vitro diagnostiek
  Samsungs in-vitro diagnostiek maakt bloedafname gemakkelijk en het eenvoudige driestaps testproces met automatische rotatie zorgt voor de snelle en accurate resultaten die medici nodig hebben. Dankzij het compacte, ergonomische design en de intuïtieve bediening is het systeem gemakkelijk bruikbaar in noodsituaties.
  Iemand van klantenservice heeft een patiënt aan de telefoon en controleert de toestand van de patiënt op haar monitor.
  Beschikbaarheid en prestaties zonder weerga
  Apparatuur gaat langer mee met Samsung Value Care Service. Deze betrouwbare en uitgebreide managed service beperkt downtime, verlengt de levenscyclus van producten en waarborgt beveiliging van patiënteninformatie. Onderdeel hiervan is het Remote Management System (RMS) dat doorlopend controleert op systeemfouten en voorziet in zelfdiagnose van systeem en software. Een 24/7 Call Center is 365 dagen per jaar beschikbaar voor snelle respons bij alle problemen, en met de Upgrade Service weet u zeker dat u de nieuwste producten gebruikt dankzij de optionele upgrade-detectie en hardware- en software-upgrades. En het unieke service-aanbod betekent dat u zelf de diensten kiest die bij uw eisen passen.
 • Digitaal ziekenhuis

  Digitaal ziekenhuis

  Creëer een omgeving met digitale connectiviteit waarin de patiënt centraal staat en alles soepel functioneert

  • Geef de patiënten extra vertrouwen door ze de allerbeste ziekenhuiservaring te bieden.
  • Optimaliseer de werkzaamheden in het ziekenhuis om de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen.
  90% VAN DE PATIËNTEN

  staat erachter wanneer een ziekenhuis in IT investeert om de communicatie met het personeel te verbeteren1

  1Accenture (2013)
  Ziekenhuispersoneel bekijkt het elektronische dossier van een patiënt op een tablet en een computermonitor.
  Maak gebruik van technologie voor de optimale ziekenhuisomgeving
  Een omgeving creëren waarin de patiënt centraal staat begint met de implementatie van een digitale infrastructuur om een breed scala aan diensten mogelijk te maken die het comfort van de patiënten verhogen en interactie tussen personeel en patiënt verbeteren, zodat de faciliteiten op een gestroomlijnde, kosteneffectieve manier worden benut. En in het hart van iedere digitale infrastructuur hoort een draadloze oplossing. Met de Smart WLAN oplossing bereikt u naadloze, overal in het ziekenhuis bereikbare connectiviteit. Het bereik is 30% verbeterd dankzij IBSA (Intelligent Beam Selectable Antenna). Als u aan energiebeheer gaat werken, kunt u het energiegebruik van uw ziekenhuis minimaliseren en de kosten verlagen met de System Air Conditioner met DMS en S-Net 3. Regel op ieder moment en vanuit iedere locatie een groot aantal units, als groep of afzonderlijk, waarbij u gebruik kunt maken van allerlei bedieningsmogelijkheden. Optimaliseer uw kostenefficiëntie nog verder met een energiegebruikanalyse voor een zuiniger facilitair beheer.
  Een clinicus gebruikt een interactieve digitale display tijdens het bespreken van een medisch beeld met een andere clinicus die een tablet in handen heeft.
  Communiceer belangrijke informatie naar patiënten en medewerkers
  Wanneer in het hele ziekenhuis Smart Signage is geïnstalleerd, zoals de Interactive Display met MagicIWB oplossing, kan dit u helpen om in de gehele locatie informatie en diensten aan te bieden aan patiënten en bezoekers. Wachtende patiënten in de lobby of de wachtruimtes kunnen via een aanraakscherm interactief gebruik maken van content die centraal wordt aangemaakt en via het ziekenhuisnetwerk wordt beheerd. Zo is het zelfs mogelijk uw personeel alle nodige informatie in real-time te verstrekken, en belangrijke berichten en meldingen te laten circuleren via apparaten in de buurt om de onderlinge samenwerking en briefings efficiënter en productiever te maken.
  Een clinicus aan het bed van een oudere patiënt legt uit wat het ziekenhuis te bieden heeft en waar e.e.a. zich bevindt, met behulp van een tablet en een Smart TV.
  Verbeter de ervaring van de patiënt met digitaal gemak
  Maak uw ziekenhuiskamers even comfortabel en persoonlijk als een hotelkamer, met digitale gemakken zoals een Smart Hospitality Display met LYNC SINC / LYNC REACH oplossing. Zodra de patiënt arriveert, kan de Smart Hospitality Display in de kamer een warm welkom bieden met een persoonlijke boodschap. Wanneer patiënten afleiding willen, hoeven ze niet door een eindeloze reeks kanalen te bladeren. Ze kunnen gewoon hun mobiele apparaat met de TV synchroniseren en hun eigen content afspelen. De patiënten kunnen via de TV zelfs van alles bestellen en services aanvragen, precies als de room service van een hotel.
  Een medische professional met in de hand zijn Smart Staff ID drukt documenten af op een printer met mobiele verbindingsmogelijkheden.
  Mobiliseer uw personeel met veilige, compatibele oplossingen
  In een branche waar snel reageren het verschil kan betekenen tussen leven en dood is snelle real-time communicatie onontbeerlijk. Verouderde communicatietechnologie zoals pagersystemen slorpt tijd op van personeel en artsen. Verbind iedereen met elkaar dankzij Galaxy smartphones en tablets met PULSE oplossing voor snel, beveiligd uitwisselen van chatberichten en intelligente pagersoftware, waarmee al uw zorgprofessionals beschikken over één apparaat waarvoor uw organisatie verantwoordelijk is. Uw berichtensysteem upgraden om de communicatie tussen medewerkers te verbeteren is één ding, maar u kunt ook uw afdrukkosten optimaliseren en tegelijk de efficiëntie verbeteren. De PrinterOn Cloud afdrukoplossing maakt het mogelijk om snel en veilig mobiel te printen en te scannen via de cloud, waarbij verwerkingstijden en wachttijden ook nog eens korter worden. Zo kan uw personeel vanaf iedere locatie en vanaf ieder apparaat printen, bijvoorbeeld met een display, tablet of smartphone.

verhalen van klanten

Healthcare images
Mobiele oplossingen veranderen de gezondheidszorg: GlucoTab-systeem
Canadian health care provider expands mobile innovation with Samsung
Canadese aanbieder van gezondheidszorg werkt met Samsung aan bredere toepassing van innovatieve mobiele producten
PDF downloaden
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
Betere gezondheidszorg gegarandeerd
PDF downloaden

aanverwante producten

aanverwante inzichten

Whitepaper
6 verrassende functies van de S Pen
Met de S Pen bij je Samsung Note8 doe je veel meer dan schrijven alleen. Ontdek 6 verrassende toepassingen.
Demo
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Informatieve illustratie
Note8 vs laptop
Note8 vs laptop
Demo
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf