Direct naar content
Inhoud
 • Een groot digitaal bord boven een fruitkraam met informatie over prijzen en promoties. Een groot digitaal bord boven een fruitkraam met informatie over prijzen en promoties.

  Retail & Hospitality

  Creëer een naadloze, gepersonaliseerde shopper experience voor uw klanten.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

DE NIEUWE RETAILBELEVING

 • Interactief winkelen

  Interactief winkelen

  Creëer een naadloze ervaring op maat om klanten voor u te winnen

  • Verhoog uw inkomsten door het stimuleren van de koopintentie.
  • Vergroot de klanttevredenheid met persoonlijk aangepaste winkelervaringen.
  • Bouw de klantgetrouwheid op met een handige digitale technologie.
  57% van de

  klanten wil promoties, aanbevelingen of recensies krijgen over de producten waarnaar ze op zoek zijn. 1

  1(Accenture, 2015)
  Een koper bekijkt een aangepaste reclame op zijn mobiel apparaat terwijl dezelfde reclame op de achtergrond verschijnt op een digitaal wandscherm.
  Verleid uw klanten met levendige beelden en doelgerichte promoties
  Gebruik het merkimago en verkoopinformatie over producten, nog voordat ze één voet in uw verkoopruimte hebben gezet. Door een levendige en dynamische inhoud op een goed geplaatste videowand met de MagicInfo-oplossing, trekt u de aandacht van potentiële klanten en haalt u ze binnen. Wanneer ze de ingang naderen, maakt u gebruik van op locatie gebaseerde services om doelgerichte promoties naar de mobiele telefoon van de klant te sturen zodat ze nog meer prikkels krijgen om binnen te komen.
  Een klant gebruikt een tablet die op de winkelrekken is geïnstalleerd om informatie weer te geven over de voedingsproducten die in promotie zijn.
  Geef klanten op de juiste plaats en op het juiste tijdstip een referentiepunt
  Zodra ze in de winkel zijn, kunnen uw klanten worden begroet via een scherm met de MagicInfo-oplossing en krijgen ze alle informatie die ze nodig hebben om hun winkelervaring te starten. Dankzij nuttige gidsen, zoals een plattegrond, kunnen kopers de locatie van producten controleren. Daarnaast kunnen ze via reclameboodschappen op de hoogte worden gebracht van koopjes met een beperkte duur en speciale aanbiedingen in de winkel. Alles is voorzien zodat uw klanten optimaal kunnen genieten van hun winkelbezoek.
  Een consument gebruikt een interactief scherm om te winkelen en informatie weer te geven over een kledingstuk in een kledingzaak voor heren.
  Zorg voor een unieke merkervaring met een levendige technologie
  Op de modeafdeling gaat het allemaal om het persoonlijk aanpassen van de winkelervaring. Met op locatie gebaseerde services kunt u raakpunten instellen zodat kopers in die gebieden doelgerichte promoties krijgen die betrekking hebben op de producten die ze zien. Interactieve kiosken met de MagicIWB-oplossing bieden niet alleen virtuele paskamers, maar ook aanbevelingen. Uw klanten kunnen bladeren door een kijkboek, zien welke andere items overeenkomen met hun selecties en zelfs de beschikbare voorraad controleren.
  Een consument gebruikt haar mobiel apparaat om informatie over promoties op voeding en andere producten te bekijken en om coupons te ontvangen.
  Geef informatie door naar digitale schermen zodat aankopen van levensmiddelen aangenamer wordt
  Eten op tafel! Door interactieve kiosken met de MagicIWB-oplossing op verschillende punten te plaatsen, kunnen klanten gemakkelijk producten zoeken en door de winkel navigeren. Ook nuttige voedingsinformatie, ingrediënten, combinatiesuggesties en recepten zijn te vinden op de kiosken en op de tablets in de winkel voor een meer persoonlijke winkelervaring. En dankzij de elektronische etikettering krijgt uw personeel op afstand toegang tot de productlabels en -prijzen. Zo zijn ze altijd up-to-date en wordt het gevaar op vergissingen bij de kassa geminimaliseerd.
  Een klant bestelt eten en raadpleegt het digitale menu dat boven de kassa hangt voor live updates over de status van de gerechten op het menu.
  Dineren krijgt een ander gezicht met digitale technologie
  Tijd om te eten! In interactieve kiosken waar uw klanten zelf kunnen bestellen, exact zien wat er op het menu staat en zelfs beveiligde betalingen kunnen doen zonder dat er enige directe interactie met het personeel nodig is. Waar bediening aan tafel is, wordt een tablet met mobiel POS-materiaal omgevormd tot een volledig gedigitaliseerd menu met levendige afbeeldingen en betaling ter plaatse. Zo wordt uit eten gaan niet alleen handig, maar ook leuk. Alle transacties zijn vanzelfsprekend veilig en kunnen gebeuren via beveiligde Samsung Smart WLAN-oplossing.
  Een consument gebruikt de betaaloplossing van Samsung op haar mobiel apparaat om haar aankopen te betalen.
  Het betaalproces versnellen en vereenvoudigen
  Het is belangrijk dat u op elk punt van de winkelervaring van uw klanten voldoet aan de technologisch ondersteunde waarden. Kiosken waar de klant zelf kan afrekenen via betaalterminals voor creditcards stroomlijnen en vereenvoudigen het betalen. U kunt uw personeel ook voorzien van een tablet met mobiel POS-materiaal zodat ze de klant overal in de winkel kunnen helpen bij het afrekenen, zonder dat deze in de rij hoeft te wachten. Klanten kunnen kiezen om naar een kassa te gaan of kassier(ster)s kunnen proactief zijn voor de behoeften van de klant en een blijvende indruk nalaten.
 • Gestroomlijnde winkelactiviteiten

  Gestroomlijnde winkelactiviteiten

  De operationele efficiëntie maximaliseren met bewerkingen via verbindingen

  • Verbeter de productiviteit met digitale communicatie in real time tussen het personeel.
  • Bespaar op energie en verminder kosten door het automatiseren en digitaliseren van bewerkingen.
  88% van de

  kleinhandelaars benutten de kracht van samenwerking binnen hun werknemersnetwerk met het oog op krachtige prestaties.1

  1(Accenture, 2014)
  Een koper kijkt aandachtig toe terwijl een winkelbediende zijn mobiel apparaat gebruikt om relevante informatie over een product op te roepen.
  Verkoopmedewerkers de kans geven om klanten bij te staan bij hun beslissing om te kopen
  De klantendienst maakt een gigantische stap vooruit als de verkoopmedewerkers in de winkel zijn uitgerust met een mobiel apparaat, zoals een tablet, smartphone of Gear S. Ze kunnen real time reacties geven op vragen van de klant, de inventaris controleren en helpen bij het zoeken naar producten zonder ooit de klant alleen te laten. Betaalopties ter plaatse en abonneren op getrouwheids-/VIP-lidmaatschap via de altijd veilige Smart WLAN-oplossing, betekenen dat verkoopmedewerkers de kopers kunnen bijstaan vanaf het ogenblik waarop ze binnenstappen tot ze de winkel weer verlaten.
  Een winkelmanager communiceert via video met een lid van haar team op haar tablet.
  Front- en back-endbewerkingen door naadloze communicatie tussen het personeel
  Verminder de leemte tussen de front- en back-endbewerkingen door uw personeel uit te rusten met mobiele apparatuur waarmee een efficiënte communicatie met en tussen het personeel mogelijk is. Managers kunnen ook direct toezicht houden op hun werknemers en in real time het werkrooster bijwerken zodat de werknemers dit met één blik op hun Gear S kunnen raadplegen. Iedereen blijft verbonden op een beveiligd netwerk met de betrouwbare Smart WLAN-oplossing die een naadloze VoIP, gegevensoverdracht en LTE-aangedreven overdrachtmechanismen voor een verhoogde synergie mogelijk maakt.
  Een tablet is draadloos verbonden met een printer en biedt een werknemer de mogelijkheid om onmiddellijk gegevens over te dragen.
  Gestroomlijnde bewerkingen bereiken via digitale automatisering
  Vergemakkelijk een efficiënte workflow tussen uw front- en back-office met cloud-afdrukbewerkingen. De oplossingen PrinterOn Cloud Print en SmartThru Workflow3 werken samen om een snelle en veilige cloudafdruk en het beheer van digitale documenten te bieden, zodat de verwerking en de wachttijd van de klant worden geminimaliseerd. Het programma Managed Print Services zal uw afdruksysteem beheren en de serviceafdeling op de hoogte brengen wanneer het voorraadpeil laag is. Dit is alles mogelijk met Smart WLAN-oplossing die zorgt voor een naadloze interactie tussen de apparaten.
  Personeel in het controlecentrum bewaakt de temperaturen van verschillende locaties in het winkelcentrum via meerdere schermen.
  De energie-efficiëntie maximaliseren met gecentraliseerde controle en bewaking
  Een optimaal klimaat voor de werkplek bieden is meer dan alleen maar een correcte temperatuurregeling. Met de systeemairconditioning met DMS en S-Net 3 kunt u probleemloos meerdere eenheden beheren, zelfs bij grote aantallen. Elke eenheid kan op afstand worden bestuurd en individueel of als groep worden ingesteld volgens een aantal controleopties. Geef uw bedrijf nog meer rendement met een analyse van het energieverbruik voor economisch gebouwmanagement.

subsectoren

verhalen van klanten

LAVA and Samsung help boost in-store sales improve retail customer experience
Dankzij LAVA en Samsung wordt de verkoop in de winkel gestimuleerd zodat de koopervaring voor de consument wordt verbeterd.
PDF downloaden
Weblib and Samsung deliver new digitised services and entertainment solution for QSR
Weblib en Samsung leveren nieuwe gedigitaliseerde services en een entertainmentoplossing voor QSR
PDF downloaden
Samsung delivers an innovative in-store experience for KENZO shoppers
Samsung delivers an innovative in-store experience for KENZO shoppers
PDF downloaden

aanverwante producten

aanverwante inzichten

Demo
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Informatieve illustratie
Note8 vs laptop
Note8 vs laptop
Demo
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Casestudy
Ixina, revolutionaire 3D-experience
Ixina, revolutionaire 3D-experience