Direct naar content
Inhoud
 • Smart Signage geeft real-time vertrek- en aankomstinformatie weer. Smart Signage geeft real-time vertrek- en aankomstinformatie weer.

  VERVOER

  Find out how Samsung can help you streamline operations and enhance the passenger experience.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Hebt u vragen? Neem contact met ons op

THE NEW TRANSPORTATION EXPERIENCE

 • Met digitale technologie loopt alles op het station en het vliegveld als een trein

  Met digitale technologie loopt alles op het station en het vliegveld als een trein

  Maak reizigers blij met een prettige, begrijpelijke omgeving

  • Maak passagiers tevreden met de beste digitale mogelijkheden.
  • Verlaag de kosten met een geautomatiseerde, gedigitaliseerde aanpak.
  82% VAN DE PASSAGIERS

  wil graag de eigen reisvoorkeuren doorgeven in ruil voor gepersonaliseerde dienstverlening1

  1Accenture (2013)
  Passagiers lopen onder een grote videowand door waarop reclame en een plattegrond van het vliegveld te zien is.
  Bereik passagiers met levendige displays
  Bezoekers zien meteen bij binnenkomst een serie mooie beeldschermen met zowel reclame als nuttige aanwijzingen voor hun reis. Samsungs Video Wall trekt kijkers met schitterende reclame die alleen al door het formaat van de videowand extra opvalt. Je hoeft je hoofd maar te draaien en je ziet real-time reisinformatie op Samsungs Smart Signage. Bezoekers die geen idee hebben waar ze heen moeten vinden zelf de weg met het Interactive Information Bulletin, waar ze door even te tikken een plattegrond van de omgeving kunnen bekijken of de nodige aanwijzingen en reisinformatie krijgen.
  Een meisje kiest in een digitaal menu wat ze wil bestellen bij een zelfbedieningsstation.
  Haal reizigers binnen met levendige beelden en reclame
  Wanneer een groot station of vliegveld voldoende te bieden heeft, kunnen mensen op doorreis tussendoor fijn even shoppen of lekker uit eten. De klanten zien in een oogopslag alle mogelijkheden dankzij Smart Signage van Samsung, waarop naast een gids en een plattegrond met gewenste locaties ook reclame voor bepaalde producten en services te zien is. Het digitale menubord en het interactieve zelfbedieningsstation maakt kiezen wel heel gemakkelijk, terwijl bijvoorbeeld restaurants hun menukaarten en prijzen moeiteloos kunnen aanpassen. En dankzij Location-based Services vind je met je eigen mobiele apparaat heel snel de weg.
  Een reiziger kijkt op een Smart Signage TV waar hij na de vlucht zijn bagage kan verwachten.
  Altijd de nieuwste vertrek- en aankomstinformatie
  Overzichtelijke weergave van vertrek- en aankomstgegevens is noodzakelijk voor soepel lopende stations en vliegvelden. Samsung Smart Signage is precies wat je nodig hebt om bezoekers in real-time op de hoogte te houden van alle aankomst- en vertrekinformatie, zoals de landingstijd en de bagageband. De Smart Signage TV geeft wachtende passagiers afleiding en informatie met live-televisie, reclame en praktische aanwijzingen. Dankzij Cloud Print met Payment & Smart UX kunnen klanten tenslotte vanaf ieder apparaat printen, zowel PC's als mobiele apparaten, en zijn er alternatieve betaalmogelijkheden beschikbaar, zoals mobiel betalen.
  Een reiziger stelt een vraag bij een informatiebalie waar vluchtinformatie te zien is op een Digital Signage display.
  Maximale energie-efficiëntie en draadloze connectiviteit
  Regel de optimale temperatuur voor uw bezoekers op afstand met de Samsung System Air Conditioner met Data Management Server, S-Net 3. Dit flexibele systeem past zich aan uw wensen aan en maakt geïntegreerd beheer van één of meer units tegelijk mogelijk, op ieder moment en vanaf elke plaats. Het analyseert bovendien het energiegebruik en geeft advies voor kosteneffectief gebouwbeheer, een bijzondere functionaliteit die u helpt om de maximale energie-efficiëntie te bereiken. Intussen raakt u nooit de verbinding kwijt dankzij de Smart WLAN oplossing, die zich kenmerkt door naadloze overdracht van VolP en gegevens met LTE-handover.
  Een personeelslid gebruikt een multifunctionele printer om boardingpassen te scannen en deze automatisch naar de back-office door te sturen.
  Stroomlijn back-office werkzaamheden met digitale automatisering
  Ook de processen achter de schermen zijn bijzonder belangrijk voor een goed en efficiënt functionerend vliegveld of station, en een geïntegreerde oplossing: Printer + WLAN, een eenvoudige draadloze printerinstallatie, kan de eerste stap vormen naar een verbeterde efficiëntie. Een Samsung printer met PrinterOn Cloud Print en SmarThru Workflow 3 brengt de productiviteit op een hoger plan doordat vanaf ieder apparaat kan worden geprint en gescand, waarbij ook digitaal documentbeheer niet ontbreekt. Completeer dit drieluik met Samsung Managed Print Services voor bewaking van het afdruksysteem, beheer van verbruiksmateriaal en technische ondersteuning.
 • Gestroomlijnde dienstverlening

  Gestroomlijnde dienstverlening

  Maximale operationele efficiëntie dankzij connectiviteit

  • Verhoog de productiviteit met real-time digitale communicatie tussen de medewerkers.
  • Bespaar op energie en verlaag de kosten door werkzaamheden te automatiseren en digitaliseren.
  90% VAN DE PASSAGIERS

  wil vluchtinformatie op mobiele apparaten, en zelfbedieningsstations voor boarden en overstappen1

  1SITA, Flying into the Future (2013)
  Een monteur raadpleegt op zijn tablet een elektronisch onderhoudsmanual tijdens een controle van de op de achtergrond zichtbare machinerie.
  Geef uw mensen meer mogelijkheden met mobiele apparaten en naadloze communicatie
  Efficiëntie vormt een cruciaal onderdeel van doeltreffende dienstverlening. U maakt dit mogelijk door uw engineers uit te rusten met Samsungs Mobile Device for Maintenance. Dit elektronische onderhoudshandboek voor monteurs omvat een visuele gids die onderhoudstaken stap-voor-stap begeleidt, en een checklistfunctie om vast te stellen of een voertuig gereed is. Kies voor naadloze, uniforme communicatie tussen medewerkers door middel van Mobile Device & Gear met Wireless Enterprise Application. Ook kunt u in real-time planningen bijwerken en meldingen ontvangen over het voltooien van opdrachten.
  Een reiziger gebruikt via zijn mobiele apparaat een ticketservice om zijn stoel te reserveren en in te checken op het vliegveld.
  Automatiseer en versnel het inchecken
  Inchecken behoort vaak tot de vervelendste kanten van het vliegen. U kunt dit een stuk plezieriger maken voor de reiziger wanneer u er vaart achter kunt zetten. Met de Self Check-in Kiosk heeft u geen personeel meer nodig om passagiers in te checken; dat doen ze gewoon zelf door even hun paspoort te scannen of een bevestigingsnummer in te geven. Vervolgens kiezen ze hun stoel, checken ze hun bagage in en laten ze het zelfbedieningsstation hun boardingpassen printen of deze rechtstreeks naar hun mobiele apparaat sturen. Met Mobile Ticketing kunnen passagiers het hele proces met hun mobiele apparaat uitvoeren, van het reserveren van stoelen tot het inchecken en het ontvangen van vluchtinformatie en boardingpassen.
  Een piloot in de cockpit gebruikt een tablet om de status van het toestel bij te houden.
  Verbeter de efficiëntie in de cockpit met digitale technologie
  In een vliegtuig is de cockpit de stuurhut waar de beslissingen worden genomen. Wanneer u de mogelijkheden in de cockpit uitbreidt met mobiele Samsung-apparaten met Samsung KNOX maakt u het vliegen efficiënter. Gevuld met luchtvaartkaarten en ander navigatiemateriaal berekent het apparaat de optimale route op basis van de afgelegde afstand, verstreken reistijd en de locatie van het toestel. Piloten kunnen het apparaat gebruiken om in real-time de toestelstatus en de externe omstandigheden in de gaten te houden, elektronische manuals te raadplegen en meldingen te ontvangen van de verkeersleiding.
  Cabinepersoneel met een tablet laat een passagier zien welke hapjes, drankjes en tax-free items tijdens de vlucht beschikbaar zijn.
  Bied uw passagiers de allerbeste service
  De cockpit is natuurlijk het hart van de vlucht, maar de passagiers hebben te maken met de cabin crew, een cruciaal onderdeel van de servicekwaliteit in de lucht. Door het cabinepersoneel uit te rusten met mobiele apparaten van Samsung en de Samsung Gear stelt u ze in staat om optimaal te presteren. Het cabinepersoneel kan hiermee de passagierslijst inzien, passagiers en stoelen bij elkaar zoeken, in real-time serviceaanvragen ontvangen en elektronische manuals voor beleid en procedures raadplegen. Als een passagier geïnteresseerd is in duty-free items of iets te eten of te drinken wil bestellen, is de mobiele POS heel handig om de betaling af te handelen.
  Een vliegtuigpassagier gebruikt de bij de vlucht behorende tablet om tijdens de reis een film te kiezen.
  Maak de reis van uw passagiers plezieriger én genereer extra inkomsten
  Op een lange reis is comfort extra belangrijk. Maar als u nog een stapje verder gaat en het vliegen echt plezierig maakt, zullen de passagiers met een extra goed gevoel aan u terugdenken. Met een Samsung tablet met interactieve display kunnen passagiers multimediacontent afspelen, om service vragen, de artikelbrochure lezen en de menukaart bekijken. Een toestelstatus die regelmatig wordt bijgewerkt houdt gespannen passagiers op de hoogte. En met de Smart WLAN oplossing blijven passagiers tijdens de hele vlucht online via een draadloze verbinding met LTE-handover

verhalen van klanten

Mezzo Global and Samsung revolutionize in-flight entertainment for the airline industry
Mezzo Global en Samsung voorzien de vliegtuigbranche van revolutionair in-flight entertainment
PDF downloaden
Cabture and Samsung collaborate to improve taxi services and safety with interactive tablet solution
Cabture en Samsung werken samen aan verbetering van dienstverleningsniveau en veiligheid van taxibedrijven met een interactieve oplossing voor tablets
PDF downloaden
Betere dienstverlening en lagere kosten door innovatieve toepassing
Betere dienstverlening en lagere kosten door innovatieve toepassing
PDF downloaden

aanverwante inzichten

Demo
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Paperless werken en beter communiceren met mensen op de baan
Informatieve illustratie
Note8 vs laptop
Note8 vs laptop
Demo
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Start de digitale transformatie van jouw bedrijf
Informatieve illustratie
5 dingen die een externe SSD beter doet dan cloudopslag
5 dingen die een externe SSD beter doet dan cloudopslag