Direct naar content
Content

IFA 2014 Berlijn

Geïnspireerd door professionals en ontworpen voor bedrijven: Samsung onthult de eerste zakelijke tablet tijdens IFA 2014.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
Samsung onthult de eerste zakelijke tablet tijdens IFA 2014.
Samenvatting

Samsung introduceert de Galaxy Tab Active, de eerste specifiek voor zakelijke toepassingen ontwikkelde tablet van het bedrijf, met een ruggedized en uiterst draagbaar design.

Samsungs onthult op de IFA 2014 zijn eerste B2B-tablet, geïnspireerd door professionals en gebouwd voor het bedrijfsleven.

De robuuste Galaxy Tab Active is specifiek voor de zakelijke omgeving ontwikkeld en beschikt over professionele functionaliteiten en versterkte beveiliging

Samsung Electronics introduceert de Galaxy Tab Active, de eerste specifiek voor zakelijke toepassingen ontwikkelde tablet van het bedrijf. Samsungs door de gebruiker geïnspireerde innovatiefilosofie is duidelijk terug te vinden in deze tablet, zoals verwacht kan worden van deze vertrouwde, toonaangevende leverancier van mobiele apparatuur. De Galaxy Tab Active gaat een stap verder in Samsungs innovatieve historie op het gebied van tablets, met een ruggedized, draagbaar design zoal professionals dat graag zien om de eisen en uitdagingen van de moderne zakenwereld aan te kunnen gaan.

“Samsung is zich ervan bewust dat de moderne onderneming hoge eisen heeft om te kunnen groeien,” zei JK Shin, CEO en hoofd IT & Mobile Communication bij Samsung Electronics. “Als vertrouwd wereldleider in mobiele technologie is Samsung er klaar voor oplossingen te leveren die specifiek voor gebruik door de professional zijn gemaakt en zich kenmerken door innovatieve ideeën en technologische mogelijkheden die uniek zijn in de markt.”

De Galaxy Tab Active laat zien dat Samsung de behoeften van de klant serieus neemt. Om te ontdekken wat toonaangevende ondernemingen verwachten van een mobiel apparaat met optimale prestaties en efficiency organiseerde Samsung een reeks adviserende groepsworkshops met Fortune 500 bedrijven. De topbedrijven uit allerlei verticale markten, zoals retail en logistiek en transport, namen deel en gaven waardevolle feedback die direct werd toegepast bij de ontwikkeling van de Galaxy Tab Active. De combinatie van deze researchresultaten met Samsungs eigen marktinzicht leidde tot de Galaxy Tab Active, de eerste tablet die door professionals is geïnspireerd en specifiek ontworpen is om de productiviteit van ondernemingen te verhogen.
Geen beperkingen, hogere productiviteit
De Galaxy Tab Active beschikt over alle zakelijke functionaliteiten en legt de nadruk op prestaties, duurzaamheid en beveiliging zodat professionals zowel binnen als buiten het kantoor geen enkele beperking ondervinden bij hun werk. De Galaxy Tab Active beschikt over volledige connectiviteit en voldoet aan de “always on” behoeften van de zakelijke omgeving van vandaag. Hij is klaar voor de lastigste werkomstandigheden, en dankzij het dunne, robuuste topdesign met verwisselbare batterij kunnen gebruikers hun werk altijd en overal efficiënt verrichten.

De volgende voorbeelden maken duidelijk waarom de Galaxy Tab Active het juiste instrument is voor gebruikers die prestaties en duurzaamheid bovenaan de lijst hebben staan:

De antishockbehuizing is in de beschermhoes bestand tegen een val tot 1 meter 20, en water- en vochtbestendig volgens IP67-certificatie. Een voorbeeld: autoverkopers kunnen potentiële klanten overal ontmoeten, en hoeven zich geen zorgen te maken dat hun Galaxy Tab Active valt of nat wordt. Buitendienstmedewerkers, ongeacht hun branche of functie, kunnen hun mobiele apparaat voortaan ook onder zware omstandigheden meenemen zonder bang te zijn dat het te lijden heeft onder hitte, kou, stof of water.

De 3.1MP autofocuscamera scant gemakkelijk streepjescodes, en de NFC-technologie van de Galaxy Tab Active spaart tijd bij communicatie en beheer van werkprocessen. Dankzij deze essentiële mogelijkheden kan de productiviteit aanzienlijk worden opgevoerd; zo hebben logistiek- en transportmanagers veel profijt van de Galaxy Tab Active doordat ze probleemloos met een voorman in de bouw kunnen overleggen over vervoer en ontvangst.
Samsungs robuuste “C-Pen” bevindt zich aan de bovenkant van de beschermhoes van de Galaxy Tab Active en voorziet professionals van een alternatieve ingavemethode, bijvoorbeeld wanneer ze hun vingers niet kunnen gebruiken omdat ze handschoenen moeten dragen op een bouwplaats.

Voor professionals die altijd onderweg zijn, zoals de monteurs van een elektriciteitsbedrijf, is bijna-continugebruik mogelijk dankzij de batterij die 8 tot 10 uur meegaat. Bovendien kan een lege batterij snel en eenvoudig worden vervangen door een volle wanneer zonder onderbreking moet worden doorgewerkt. Weer terug op kantoor voorkomt het ingebouwde POGO-pin oplaadsysteem schade aan de micro-USB-connector terwijl er verschillende apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen.

De Galaxy Tab Active wordt ondersteund door Samsung KNOX voor een uitgebreide mobiele beveiligingsoplossing die zelfs geschikt is voor defensietaken. Deze versterkte beveiliging voldoet aan alle eisen van het bedrijfsleven en houdt applicaties en gegevens veilig in de eigen beveiligde ruimte van de professional zonder dat hiervoor een third-party platform hoeft te worden aangeschaft.

Verder biedt Samsung Mobile Care Service voor de Galaxy Tab Active, met verlenging van de basisgarantieperiode tot maximaal drie jaar en dekking tegen schade door ongelukken. Tenslotte is er de Smart Tutor service op afstand. Samsung weet hoe belangrijk timing is in het zakenleven, en dankzij deze service heeft iedere Galaxy Tab Active gebruiker veilig, gemakkelijk en snel toegang tot technische ondersteuning, altijd en overal.
Verticale marktintegratie
Samsungs door de gebruikers geïnspireerde innovatiefilosofie maakt de verticale integratie van zijn technologische oplossingen eenvoudig, en Samsung bedient een groot aantal klanten in verticale branches al jaren met geïntegreerde oplossingen en een holistisch portfolio dat zowel mobiliteit-, display- als afdrukoplossingen beslaat.

Alle branches zien zich tegenwoordig genoodzaakt om evoluerende technologieën te implementeren, en Samsung heeft ervoor gekozen iedere markt te bedienen met innovatieve producten die voor branche-specifieke behoeften kunnen worden ingezet, zoals de Galaxy Tab Active. Samsung komt naar bedrijven toe met een krachtig end-to-end aanbod waarbij de vraag naar intelligentere oplossingen centraal zal blijven - oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke verticale markt in een tijd waarin de werkvloer steeds meer deel uitmaakt van de digitale wereld.

De Samsung Galaxy Tab Active zal worden geleverd met verschillende connectiviteit-opties: WiFi, of WiFi en LTE verkrijgbaar met 16 GB + MicroSD (tot 64 GB). Het apparaat is verkrijgbaar in titaniumgroen en wordt geleverd inclusief beschermhoes en C-Pen.

Fotomateriaal en nadere informatie is te vinden op www.samsungmobilepress.com / m.samsungmobilepress.com.
Galaxy Tab Active Product Specificaties

Galaxy Tab Active Product Specificaties

Categorie

Specificaties

Netwerk

LTE: 800/850/900/1800/2100/2600

3G: 850/900/1900/2100

2G: 850/900/1800/1901

Processor

1.2 GHz Quad-Core Processor

Display

8” WXGA(1280 x 800) TFT LCD

OS

Android Kitkat (4.4)

Camera / Flash

3.1MP Auto Focus (Rear) with Flash + 1.2MP (Front)

Video

MP4, 3GP, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Recording : HD (1280 x 720) @ 30fps

Playback: FHD(1920 x 1080) @ 30fps

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, WAV, WMA, FLAC

Content Services / Applicaties

Smart Tutor (Remote Customer Support Service), Ultra power saving mode

Gratis te downloaden apps

ChatON, Flipboard, Group Play, S Translator, Samsung Link, Story Album, TripAdvisor, Businessweek+, Side Sync, Barcode Scanner, Hanshow, Hancell, Hanwrite

Google Mobile Services

Chrome, Drive, Gmail, Google, Google Settings, Google+, Hangouts, Maps, Photos, Play Books, Play Games, Play Movies & TV, Play Music, Play NewsStand, Play Store, Voice Search, YouTube

Connectiviteit

USB 2.0 High Speed , BT 4.0 BLE, WiFi 802.11 a/b/g/n, NFC

GPS

GPS , GLONASS

Sensor

Accelerometer sensor, Lichtsensor

Geheugen

1.5GB LPDDR3 + 16GB internal memory

MicroSD t/m 64GB

Afmetingen / Gewicht

126.1 x 212.9 x 9.75mm / 388g

Accu

4,450mAh (User-replaceable)

*Alle functionaliteiten, features, specificaties en overige productinformatie beschreven in dit document, zijn voorbehouden aan wijzigingen.