Direct naar content
Content

Onze oplossingen

Distributie van documenten

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten
De afdrukoplossingen van Samsung transformeren de alledaagse afdrukomgeving dankzij een nieuwe kijk op de werkvloer: betere samenwerking die tot hoge prestaties leidt, mobiele oplossingen en cloud-toepassingen worden ingezet, efficiency en productiviteit gaan omhoog en kostenbesparingen hebben steeds meer succes. Samsung heeft de volmaakte oplossing voor ieder bedrijf ongeacht grootte en uiteenlopende behoeften, met een flexibel aanbod en het breedste scala aan doelgerichte apparaten.
Onze oplossingen
Samsung afdrukoplossingen bieden iedere onderneming, hoe groot of klein ook, innovatieve end-to-end afdrukprocessen en -beheer. Naast het XOA-platform omvatten onze oplossingen de volgende vier categorieën:
Onze oplossingen
Distributie van documenten
Distributie van documenten
Oplossingen voor documentdistributie maken een eind aan dubbel werk, inclusief bedrijfskritische, tijdrovende processen zoals scannen, tekstherkenning, opslaan en archiveren. Automatiseren van de documentenstroom leidt tot een aanzienlijk efficiëntere en veiligere werkomgeving.
Outputbeheer
Outputbeheer
Oplossingen voor afdrukbeheer zorgen dat uitsluitend geautoriseerde gebruikers toegang tot apparaten krijgen en documenten kunnen opvragen. Afdrukbeheer beschikt over verschillende authenticatiemethodes, zodat voor iedere onderneming de ideale oplossing voor de eigen specifieke behoeften aanwezig is. Bovendien kunnen klanten aanzienlijke besparingen realiseren door een eind te maken aan het te snel vrijgeven van documenten.
Printerparkbeheer
Printerparkbeheer
Oplossingen voor printerparkbeheer stellen ondernemingen in staat een vrijwel onbegrensd aantal apparaten op gemakkelijke en effectieve wijze centraal te beheren. Alle afdrukactiviteiten van de hele onderneming en alle werknemers kunnen worden bewaakt en geregistreerd, en op ieder gewenst moment worden opgevraagd in de vorm van gedetailleerde rapporten voor een volledig overzicht van het printerpark.
Mobiel en cloud
Mobiel en cloud
Mobiele- en cloud-oplossingen verschaffen de gebruikers de mobiliteit om overal vandaan en met ieder apparaat af te kunnen drukken. Gemakkelijk bereikbare clouddiensten zorgen dat gebruikers naar de cloud kunnen scannen en uit de cloud kunnen afdrukken zodat de grenzen van de werkomgeving vervagen en medewerkers de vrijheid krijgen om hun prestaties op een hoger niveau te brengen.
Groot aanbod oplossingen
Samsung biedt een reeks end-to-end documentworkflow-oplossingen voor elk bedrijf, van MKB tot de allergrootste ondernemingen en organisaties met duizenden apparaten. Dankzij de verschillende oplossingen, zoals Business Core™ en Business Pro™ afdrukoplossingen en Certified Partner oplossingen, kan ieder bedrijf rekenen op afdrukbeheer dat aan alle wensen voldoet.
Groot aanbod oplossingen
Business Core™ afdrukoplossingen
Business Core™ afdrukoplossingen
Oplossingen waarmee een compact en toch volledig aanbod binnen handbereik komt, met een prijskaartje dat past bij bedrijven met een slanke IT-infrastructuur of -middelen.
Business Pro™ afdrukoplossingen
Business Pro™ afdrukoplossingen
Een krachtige set optimale oplossingen, ontwikkeld door Samsung en zijn ISV-partners. Deze oplossingen bevatten alle mogelijke functionaliteiten en bieden ieder bedrijf, ongeacht grootte of wensenpakket, alles wat nodig kan zijn om een optimale werkomgeving in te richten.
Oplossingen van gecertificeerde partners
Oplossingen van gecertificeerde partners
Met oplossingen van gecertificeerde partners kunnen alle bedrijfsbehoeften worden vervuld; er kan worden gekozen uit allerlei oplossingen voor specifieke doeleinden in combinatie met de uitgebreide reeks hoogwaardige afdrukapparaten van Samsung. Partneroplossingen verbreden het aanbod dat al geleverd kan worden door Samsung en zorgen ervoor dat elk bedrijf kan voorzien in de eigen behoeften en voorkeuren, tot welke branche het ook behoort en met welke externe (milieu-)eisen het ook rekening dient te houden.
XOA-platform
XOA staat voor eXtensible Open Architecture, het unieke open-architectuurplatform van Samsung waarmee bedrijven componenten perfect kunnen aanpassen aan de eigen behoeften en werkomgeving zonder dat daarvoor bestaande basisplatforms gewijzigd moeten worden. Door de hoogwaardige afdrukapparatuur van Samsung te combineren met de oplossingen van zowel Samsung als onze Solution Partners en ISV-developers, kunnen partners hun systemen zo modificeren dat de klant de optimale oplossing krijgt met de hoogste toegevoegde waarde. Het ontwikkelen van allerlei maatwerkapplicaties en installeren hiervan op afdrukapparatuur van Samsung gaat heel gemakkelijk dankzij twee types open platform: ingebouwd (XOA-E) en webgebaseerd (XOA-Web).
XOA-platform
Met het XOA-E platform
Met het XOA-E platform
XOA (eXtensible Open Architecture) is Samsungs oplossingenplatform. U kunt van dit platform gebruik maken om oplossingen op uw apparaat te installeren en de functionaliteit uit te breiden zodat het apparaat voldoet aan uw eisen op het gebied van productiviteit, efficiency en kostenbesparing.
XOA-Embedded is een volledig functionerende Java virtuele machine, dus naast het uitvoeren van software die met een servergebaseerde functionaliteit communiceert, kunt u op het apparaat zelf een Java-app zelfstandig laten lopen, zodat onnodige complexiteit wordt voorkomen en op extra serverkosten wordt bespaard.
Samsung ondersteunt de ontwikkeling van XOA-E-compatibele apps met een uitgebreid ISV-programma met SDK.
Met het XOA-E webplatform
Met het XOA-E webplatform
XOA-Web is een tweede versie van Samsungs open oplossingsplatform XOA (eXtensible Open Architecture). Anders dan XOA-E, een volledig uitgerust Java-platform, is XOA-Web een lichter platform op basis van standaard webtechnologieën zoals HTTP, REST, JSON en XML, waarmee u toegang kunt krijgen tot oplossingen die op een afzonderlijke server draaien.
Het XOA-Web platform is verkrijgbaar op goedkopere A4-apparaten met lagere hardware-specificaties. U kunt de functionaliteit en voordelen van uw oplossingen dus uitbreiden naar alle niveaus van uw printerpark.
Meer informatie
Voor meer informatie over het Samsung Solution Partner Program gaat u naar http://xoapartnerportal.com