close Samsung videoClose Video

Type

Sector

Oplossing

Product

Informatiebronnen (1 – 8 van 27 weergegeven)

Casestudy iNUI en TinkerTouch – SUR40

De SUR40 touch-oplossing stelt gebruikers in staat om informatie op een originele en intuïtieve wijze te raadplegen, te delen en te wijzigen. De oplossing is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Samsung en Microsoft. Dankzij de PixelSense-technologie herkent de SUR40 meer dan 50 contactpunten.

PDF downloaden

Casestudy Galaxy Tab 2 (10.1) zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing en gerichtere zorg

MEE Rotterdam is een dienstverlenende organisatie voor alle mensen met een beperking en / of chronische ziekte. Consulenten hebben nu ook de mogelijkheid om buiten het bedrijfsnetwerk de mogelijkheid te bieden om door middel van virtualisatie via Citrix op een veilige manier toegang te hebben tot alle benodigde (cliënten) dossiers en bedrijfsapplicaties. Via Airwatch worden de diverse tablets beheerd.

PDF downloaden

Casestudy Door de efficiëntere planning is er nu meer tijd beschikbaar voor zorg

Vérian is een innovatieve en veelzijdige thuiszorgorganisatie met een warm hart voor haar cliënten. Ongeveer 1 200 medewerkers zijn uitgerust met een Galaxy S Plus. “ De verzorgers kunnen zich volledig op de zorg richten, want ze hebben alle relevante informatie op elk moment bij de hand.”

PDF downloaden

Casestudy Betere dienstverlening en lagere kosten door innovatieve toepassing

De Galaxy Tab 2 (7.0) is van grote meerwaarde in de dagelijkse operatie van logistiek dienstverlener GVT. De tablet in combinatie met de LoGiApp van LogiVisi vervangt de traditionele boordcomputers die alleen ondersteuning biedt in het transport. "Wij wilden dat de oplossing aansluit op onze totale dienstverlening. Bovendien is deze oplossing veel flexibeler en biedt een aanzienlijke kostenbesparing."

PDF downloaden

Casestudy Galaxy Tab leidt tot meer efficiëntie en kostenbesparing op backoffice

Het Rotterdamse openbaarvervoerbedrijf RET staat voor zorgeloos en comfortabel reizen in de zuidvleugel van de Randstad. Hierbij zijn klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke uitgangspunten. Er zijn 550 medewerkers uitgerust met een Galaxy Tab om de communicatie richting de reiziger en de interne communicatie aanzienlijk te verbeteren.

PDF downloaden

Casestudy Samsung Galaxy Xcover draagt bij aan kwalitatief betere zorg

Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern ziekenhuis dat continu streeft naar verbetering van kwaliteit. Het ziekenhuis gaat een groot deel van de 5 500 medewerkers uitrusten met een Samsung Galaxy Xcover. “De Galaxy Xcover is de enige oplossing die intensief gebruikt kan worden in deze situaties."

PDF downloaden

Casestudy Samsung Tec Tiles

Direct naar de juiste website, een app opstarten of een Facebook-pagina liken? Dat kan met de Samsung TecTiles. Deze high tech stickers automatiseren verschillende voorgeprogrammeerde taken. Zo is uw smartphone in één aanraking in de juiste modus.

PDF downloaden

Casestudy The Mercedes House WY Restaurant

Midden in het historische hart van Brussel bevindt zich het restaurant WY, gevestigd in The Mercedes House. Hier komen innovatie en culinaire ervaring samen. De Samsung-oplossingen zorgen zowel in het restaurant als buiten bij de entree voor een bijzondere beleving.

PDF downloaden
Meer weergeven (19)