close Samsung videoClose Video

Type

Sector

Oplossing

Product

Informatiebronnen (1 – 8 van 10 weergegeven)

Datasheet Data Sheet - Samsung SSD 840 EVO mSATA

De combinatie van de beste SSD-technologie van Samsung, 840 EVO mSATA levert een superieure computerervaring.

PDF downloaden

Datasheet Data Sheet - Samsung SSD 840 PRO

Kan tot 100 000 IOPS leessnelheid leveren en 540 MB per seconde sequentiële leessnelheid, het is een SSD van ongeëvenaarde prestaties.

PDF downloaden

Datasheet Samsung NC191 and NC241 Cloud Displays

De NC191 en NC241 zijn de nieuwste generatie Cloud Dislpays. Deze Zero Clients verhogen de veiligheid omdat alle data op een gecentraliseerde server worden opgeslagen en maakt het eenvoudig om de data te beheren. Daarnaast zijn de NC191 en NC241 meestal lager in aanschafprijs en gebruiken minder energie dan conventionele PC’s.

PDF downloaden

Datasheet Samsung Thin Client TX-WN

Samsung Thin Client box TX-WN biedt een beheersbare kosten-effectieve weg naar het creëren van high-performance, gebruiksvriendelijke VDI oplossing. Het IT-personeel kan op afstand toepassingen beheren, back-ups maken en beveiligen. Deze mogelijkheid vermindert de noodzaak om individuele werkstations die een scala aan besturingssystemen en software te hebben en te beheren. Om toegang tot de virtuele desktop te krijgen, hoeft de gebruiker slechts een bestaande monitor aan te sluiten op de compacte Thin Client TX-WN box.

PDF downloaden

Datasheet Samsung TC191W en TC241W Cloud Displays

De Samsung TC191W en TC241W Cloud Displays zijn voordeliger in de aanschaf, support, en stroomverbruik in vergelijking met conventionele PC’s daarnaast ondersteunen ze VDI. TC191W en TC241W Cloud Displays zijn All-in-One Thin Client Displays welke de gebruiker in staat stelt om toegang te hebben tot een netwerk-server. Deze geoptimaliseerde apparaten hebben een AMD chipset, SSD en RAM voor volledige PC-achtige functionaliteiten.

PDF downloaden

Datasheet Topprestaties

De Samsung Notebook Series 5 Ultra leveren de beste prestaties. Ze zijn geïnspireerd door Intel, bevatten een harde schijf van 1 TB en een HD-scherm van 14 inch. En omdat hun batterij lang meegaat, kunt u ze altijd overal mee naartoe nemen.

PDF downloaden

Datasheet Sneller werken

De Samsung Notebook Series 7 Chronos, specifiek ontworpen met het oog op kracht en snelheid. Zijn batterij met een lange levensduur en zijn krachtige processor zorgen voor een optimale productiviteit en mobiliteit.

PDF downloaden

Datasheet Gemaakt voor managers

Met zijn duurzame aluminium constructie, een elegant design en een multi-touch-ClickPad is de Samsung Notebook Series 9 ideaal voor managers die altijd onderweg zijn.

PDF downloaden
Meer weergeven (2)