close Samsung videoClose Video

Type

Sector

Oplossing

Product

Informatiebronnen (1 – 8 van 8 weergegeven)

Solution Brief Samsung MagicRMS 2.0

Beheer meer dan 1 000 Cloud-apparaten met de Samsung MagicRMS 2.0-oplossing. Een groeiend aantal bedrijven en scholen zien de aanschaf van een virtuele desktop infrastructuur (VDI) als een manier om het beheer en de ondersteunende kosten te verlagen. Samsung MagicRMS 2.0 remote management software oplossing helpt IT-professionals met het onderhoud, de monitoring en het algemene beheer van VDI displays en toestellen. De oplossing is ingebouwd in de Thin Client-technologie van Samsung TX, TB, TS en TC-series.

PDF downloaden

Solution Brief Oplossing voor beheer van medische documenten

SyncThru™ Admin van Samsung omvat Job Accounting om kopies en afdrukken op te volgen, en het Dashboard op de pc om apparaten op te volgen. Job Accounting kan organisaties helpen door het aantal afdrukken en kopies die mensen maken, in de gaten te houden.

PDF downloaden

Solution Brief EasyPrint Customization Solution

EasyPrint Customization Solution helpt om efficiënter te reageren op verzoeken van klanten. Met deze oplossing kunnen financiële kantoren documentaanpassingsprocedures implementeren waarmee professionele, op maat aangepaste documenten van hoge kwaliteit kunnen worden geproduceerd.

PDF downloaden

Solution Brief Customer Information Security Solution

Op basis van zijn ervaring in het implementeren van systemen ter ondersteuning van de Sarbanes-Oxley-wet en de U.S. Patriot Act ontwikkelde Samsung een sterk beveiligde oplossing voor documentbeheer: Samsung Customer Information Security Solution

PDF downloaden

Solution Brief Medical Security Printing Solution

Medical Security Printing Solution werd ontworpen met het oog op een eenvoudiger installatie. Er komt niet langer een technicus aan te pas, wat de werkingskosten drukt. Bovendien kan het printerparkbeheer van SyncThruTM worden uitgebreid volgens de behoeften van de zorginstelling.

PDF downloaden

Solution Brief Smart Learning Suite AutoGrade Solution

Om lesgevers te helpen om tijd te besparen, niet alleen met het geven van punten, maar ook met het opstellen van de antwoordbladen zonder beveiligingsproblemen, heeft Samsung de Grading Automation-toepassing met SecuThru™ Lite op de markt gebracht, waarmee automatisch punten worden toegekend

PDF downloaden

Solution Brief Mobiele afdrukoplossing Smart Learning Suite

Met Samsung Mobile Print Access, die bestaat uit een mobiele afdruktoepassing, SecuThru Lite en SyncThru Admin, kunnen lesgevers en studenten gemakkelijk documenten, afbeeldingen en webpagina's rechtstreeks delen met hun mobiele toestellen

PDF downloaden

Solution Brief EcoPrint Professional Solution

Met Samsung EcoPrint Professional Solution krijgen IT-beheerders de kans om energie te besparen met een reeks selecteerbare opties. Beheerders kunnen de stuurprogramma's van apparaten configureren en aanpassen op afstand, om het verbruik van materialen en energie te doen dalen.

PDF downloaden
Meer weergeven (0)