close Samsung videoClose Video

Type

Sector

Oplossing

Product

Informatiebronnen (1 – 8 van 9 weergegeven)

Whitepaper SSD White Paper

Helpt een algemene tot matige kennis van SSD-technologie te vergemakkelijken.

PDF downloaden

Whitepaper TurboWrite White Paper

Snellere Sequential overschrijf Prestaties met de TurboWrite Technologie

PDF downloaden

Whitepaper Snelle stand White Paper

Het verbeteren van reactiesnelheid van het systeem met Samsung RAPID modus

PDF downloaden

Whitepaper Anyweb Print Solution

De Anyweb Print Solution van Samsung is een slimme manier om alle informatie die u wenst van het scherm vast te leggen en die op één pagina te schikken voordat ze wordt afgedrukt. Met deze oplossing bespaart u tijd en geld en beschermt u het milieu.

PDF downloaden

Whitepaper Eenvoudig kleurenbeheer

Met de Easy Colour Manager van Samsung krijgt u mooiere afbeeldingen en kunt u er speciale effecten op toepassen. U kunt ook uw eigen kleurenprofiel maken, dramatische effecten toepassen en toner besparen.

PDF downloaden

Whitepaper Een innovatieve onderwijsomgeving

Ruthbea Yesner Clarke, Research Director of IDC Government Insights, legt uit hoe Samsung Smart Learning Suite baanbrekend zou kunnen zijn voor een interactieve en onderling verbonden onderwijsomgeving en communicatie tussen leerlingen en lesgevers.

PDF downloaden

Whitepaper Geslaagd gebruik van zakelijke mobiliteit

De beveiligingsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van mobiele toestellen voor werknemers zijn een belangrijke bekommernis in de evoluerende bedrijfswereld. We leveren vooraanstaande oplossingen om te zorgen dat mobiele bedrijfsactiviteiten echt veilig en geslaagd zijn.

PDF downloaden

Whitepaper Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) van Samsung

Samsung’s Rendering Engine for Clean Pages (ReCP)-technologie zorgt voor afbeeldingen van hoge kwaliteit wanneer bedrijven documenten scannen, kopiëren en afdrukken. ReCP past de afbeeldingen aan zodat hun randen scherp en hun kleuren levendig zijn. Daarnaast wordt ook de tekst scherper gemaakt, om de leesbaarheid te vergroten.

PDF downloaden
Meer weergeven (1)