MagicRMS Pro is populaire en doeltreffende software voor beheer op afstand van Samsung Cloud Displays*. U bespaart er tijd mee, omdat u al uw apparaten op afstand kunt beheren vanaf een gecentraliseerd gegevenscentrum. Ze omvat apparaatstatusbewaking in real time en de upgrade van firmware op alle apparaten in real time, waardoor ze een onmisbaar en efficiënt programma wordt voor het beheer van thin client-netwerken.

Grotere controle over Samsung Cloud Display

MagicRMS Pro is gebruikersvriendelijke software voor beheer op afstand, met een foutdetectiesysteem in real time en een efficiënt systeem voor activabeheer, waarmee u een nog grotere controle hebt over uw Cloud Display-monitors.

Productconfiguratie beheren


MagicRMS Pro bestaat uit een krachtige server die op zijn beurt verbonden is met een console en een database. Met de console kunt u uw netwerkmonitor beheren, terwijl in de database alle informatie wordt opgeslagen die nodig is om de monitor te beheren. De Connection Broker verschaft een beheerfunctie waarmee de connectiviteit en productiviteit verder kunnen worden verbeterd.

Connectiviteit en productiviteit op hun best


De uitgebreide functies van MagicRMS Pro zijn gemakkelijk te implementeren, en de software zelf is gemakkelijk in gebruik. Daardoor is het een essentiële aanvulling op uw Cloud Display. U kunt er de connectiviteit en de productiviteit van uw bedrijf mee verbeteren.

Wat is VDI?

Met Virtual Desktop Infrastructure (VDI) krijgt u toegang tot beveiligde desktopomgevingen via een centraal beheerd gegevenscentrum. Uw werknemers halen voordeel uit een uitstekende werking van de virtuele desktop waartoe ze op afstand toegang krijgen vanaf een breed gamma aan bevoegde apparaten. Met VDI dalen de kosten, verbeteren de gegevensbeveiliging en controle en krijgen uw mobiele werknemers een uitstekende ondersteuning. Het is ideaal voor zowel zero client- als voor thin client-configuraties.

Meer info nodig?

  • Stuur ons een e-mail: b2bitd.be@samsung.com
  • Bel ons: 02/256.91.75

Gerelateerde producten