MagicInfo software geeft u de volledige controle over de media-inhoud op grootformaatschermen van Samsung - ondersteund door een wereldwijd netwerk van verdelers en partners. Of u nu gebruik maakt van één ingebouwde Samsung-computerbewegwijzering of van een netwerk met meerdere toestellen, beide zijn makkelijk te installeren en te gebruiken, wat zorgt voor een moeiteloze schermbediening vanuit een webportal. Aangezien deze allemaal geoptimaliseerd zijn voor Samsung-schermen kan u genieten van de flexibiliteit van lay-outs met volledig scherm of met multiframe en met een toegevoegde administratorfunctie om plaatselijke schermen nog beter te bedienen. De toestand van het netwerk wordt voortdurend gecontroleerd, de fouten worden nauwgezet bijgehouden en de alarmen worden automatisch doorgegeven aan hoogopgeleide technici die alle problemen snel en effectief verhelpen.

Creëren en plannen van interactieve inhoud

Creëer en plan inhoud met MagicInfo-i Premium. De huidige aanraakinhoud maakt gebruik van andere tools die veel kosten. Met deze oplossing kan u echter uw aanraakinhoud effectief organiseren. Maak makkelijk playlists aan en wijzig hun volgorde door simpelweg te slepen. Geef uw inhoud de perfecte vorm aan de hand van overgangseffecten en maak een back-up van bestaand werk zodat u dit later terug kan vinden wanneer een klant dit vraagt.

Data Link: real time DB-verbinding

De MagicInfo i-Premium Technologie is een superieure oplossing die de prestatie van uw LFD-scherm verbetert door u meer flexibiliteit en controle te geven over de functies. Deze is uitgerust met een real-time database connection-voorziening (DB) die zorgt voor een grotere connectiviteit tussen uw scherm en uw centrale server zodat er een naadloze, betrouwbare overdracht van netwerkdata en -inhoud kan plaatsvinden. Met deze oplossing kan u de mogelijkheden van de LFD-schermen maximaliseren door uw vermogen om inhoud te creëren, te beheren en te presenteren.

Absolute controle over en beheer van Samsung LFDs


MagicInfo-i Premium laat u toe om elk aspect van uw LFD vanaf het scherm te bedienen voor functies zoals volume en helderheid tot de interne werking van de CPU, het geheugen en de netwerksysteeminformatie. Plan taken en controleer de status van elke LFD in real time, met de flexibiliteit om producten individueel of in groep te bedienen. Softwarebeheer is eenvoudig geworden - u kan spelers vanop afstand registreren en u kan automatische updates plannen voor toestellen en firmware (voor ondersteunde versies).

Flexibel en gebruikersvriendelijk inhoud plannen


Met MagicInfo-i Premium kan u heel gebruiksvriendelijk planningen maken en publiceren neemt bijna geen tijd in beslag. Organiseer de inhoud op een precieze manier, op seconden- of op jaarbasis, en kies uit een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave. Maak uw inhoud op maat door overgangseffecten en hardwarecontrolesignalen toe te voegen (zoals volume, helderheid, scherm aan/uit) en stel de achtergrondmuziek in. Geniet van de volledige controle over de planning van de geselecteerde toestelgroepen met de flexibiliteit om de inhoud of de playlists automatisch te reorganiseren zoals u het wil. U hoeft alleen maar te slepen.

Samsung bewegwijzeringssoftware voor Content Management

Beweeg makkelijk tussen platformen en indelingen aangezien MagicInfo-i Premium compatibel is met een uitgebreid gamma van Samsung bewegwijzeringssoftware, zoals webgebaseerde foutopsporing en diagnostiek vanop afstand.

Meer info nodig?

  • Stuur ons een e-mail: b2bitd.be@samsung.com
  • Bel ons: 02/256.91.75