Direct naar content
Inhoud

IndustrieënSamsung Drive Experience

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsung Drive Experience biedt een combinatie van voertuigverwante informatie met nieuws, telecommunicatie en amusement in één, gebruiksvriendelijke oplossing. Gebruikers krijgen inhoud die specifiek is voor de prestaties van hun voertuig, direct op hun mobiel apparaat. Dit garandeert dat er altijd en onmiddellijk relevante en bijgewerkte informatie beschikbaar is. Er is een optie voor het uploaden van een digitale catalogus met video's, thema's en widgets, maar ook met vitale onderhoudsinformatie, noodprocedures en de e-manual van het voertuig. Door al deze informatie te verzamelen op één eenvoudige en toegankelijke locatie, wordt het onderhoud van het voertuig gemakkelijker en efficiënter dan ooit voorheen.
Toepassingen op maat
Toepassingen op maat
Voertuigfabrikanten kunnen de oplossing Samsung Drive Experience gebruiken door het invoegen van op maat gemaakte toepassingen en het accentueren van modelspecifieke functies. Hierdoor kunnen ze de inhoud zo aanpassen, dat de ultieme gebruikerservaring van hun individuele voertuigen wordt verbeterd. Merk- en klantloyaliteit kan worden versterkt via de aanpassing van achtergrondafbeeldingen en berichten, zodat de oplossingen zo relevant mogelijk wordt gemaakt voor individuele fabrikanten. Deze flexibiliteit maakt van de Samsung Drive Experience een onmisbaar hulpmiddel voor de autosector.
Eén informatiepunt
Eén informatiepunt
De oplossing Samsung Drive Experience compileert en bewaart een uitgebreid gamma aan informatie met betrekking tot uw voertuig en uw rijervaring op één toegankelijk punt. De handleiding, de locaties van de servicecentra en productdetails worden allemaal samen gevonden. Dit maakt het chauffeurs gemakkelijker de prestaties van hun voertuig te bewaken en eventuele potentiële problemen op te lossen. Deze oplossing bevat andere nuttige informatie, zoals tips over het rijden, voertuigonderhoud.
Voordelen
Autobedrijf
• Verbetert marketingactiviteiten waardoor de relatie tussen autobedrijven en hun klanten sterker wordt.
• Helpt het merkimago te verbeteren omdat het gaat om een toonaangevende, innovatieve oplossing die grenzen verlegt.
• Communiceert de identiteit van het autobedrijf aan de klant, zodat de fabrikant kan voldoen aan de behoeften van de klant.
• Maakt de productpromotie mogelijk via video's en digitale catalogi.
• Kan worden gebruikt als een marketinghulpmiddel om de verkoop te stimuleren.

Eindgebruiker
• Ondersteunt veilig en slim rijden door tips voor de chauffeur en de handleiding.
• Communiceert met het autobedrijf via de gatewaytechnologie: SNS-snelkoppelingen, meldingen, snelkoppelingen op de startpagina, enz.
• Controleert en registreert een historisch overzicht van het rijden, het onderhoud en het bijtanken.
• Biedt gedigitaliseerde informatie over nieuwe voertuigen voor een hogere klanttevredenheid.