Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsDanem NEGOS

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Danem NEGOS is een mobiele oplossing die werd ontworpen om de werkprocedures van verkopers te stroomlijnen en om de werkomgeving te optimaliseren, in overeenstemming met uiteenlopende zakelijke stijlen en voorkeuren. Deze Sales Force Automation (SFA)-software helpt om de tijd en de kosten te beperken die gepaard gaan met het maken en ontvangen van een aankooporder, via elektronische bestelformulieren en productcatalogi. Bovendien kunnen bedrijven hun kleinhandel- en marketingactiviteiten op een nuttige manier analyseren omdat ze de klantengegevens die rechtstreeks in de databases worden bijgewerkt door personeel, onmiddellijk ter beschikking hebben.
Bestellingen en verkoopsinhoud gemakkelijk beheren
Bestellingen en verkoopsinhoud gemakkelijk beheren
Met deze oplossing kunnen bedrijven verkoopsinhoud opslaan en gebruiken, zoals digitale catalogi en productfoto's, maar ook registraties van bestellingen en inventarissen die moeten worden gecontroleerd. Verder krijgen verkopers ook de mogelijkheid om online bestellingen te ontvangen en elektronische facturen op te maken, waardoor niet-efficiënte en tijdrovende procedures worden vermeden. Gebruikers kunnen klantengegevens, zoals VIP-lijsten, beheren en bijwerken, en de activiteiten bewaken via het handige en intuïtieve dashboard voor verkoopsanalyse.
Voordelen
• De invoering van een papierloze, milieuvriendelijke werkprocedure.
• De daling van onbeschikbaarheid van artikels, door de beschikbare voorraad op de gepaste manier te plannen en door de algemene voorraadniveaus nauwkeurig bij te houden.
• De daling van te laat betaalde facturen door de verbetering van het verkoopsbeheer.
• De stijging van de productiviteit door de daling van de tijd en kosten die gepaard gaan met het maken van aankooporders en het opmaken van facturen.
• De stijging van de levertijd dankzij de snelle verwerking van bestellingen, en de stijging van de klantentevredenheid door het verbeterde serviceniveau.
• Gemakkelijkere communicatie met klanten dankzij geavanceerde apparaten en werkmethodes, waardoor het vertrouwen in de services en het verkoopspersoneel stijgt.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing