Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsNomalys Nomad Provider

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De Nomalys Nomad Provider wil zakelijke gebruikers een innovatieve, grafische en beveiligde toepassing ter beschikking stellen waarmee klanten hun IT-systemen kunnen bekijken. Hij combineert verschillende bronnen op een snelle, veilige en economische manier, waarmee de problemen van het werken in een gegevensintensieve omgeving worden opgelost. Dit is de enige professionele algemene oplossing die op elk Android-toestel van Samsung werkt. Hij kan zelfs de meest veeleisende en complexe computer- en communicatietechnologie aan. Zo hebben bedrijven altijd de nodige informatie binnen handbereik.
Gegevensbronnen combineren om de zakelijke activiteiten te bevorderen
Gegevensbronnen combineren om de zakelijke activiteiten te bevorderen
Deze oplossing werd ontworpen om de belangrijkste gegevens uit een aantal verschillende bronnen samen te brengen. Hij is compatibel met alle CRM-systemen (customer relationship management), ERP-systemen (enterprise resource planning) en BI-systemen (business intelligence) en is dus voldoende flexibel om allerlei bedrijfsinteracties en -vooruitzichten te bewaken. Hij werkt ook samen met Data Warehouse-technologie (DW), zodat professionals gemakkelijker waardevolle informatie kunnen benutten en analyseren om de zakelijke activiteiten te stimuleren en klanten de hand te reiken. Verder ondersteunt hij beveiligde IT-systemen, zodat gegevens op mobiele toestellen op een veilige manier kunnen worden bekeken.
Voordelen
• Geoptimaliseerd investeringsrendement van zowel IT-systeem als van apparaten.
• Verbetering van de werkefficiëntie en de productiviteit van gebruikers op afstand.
• Ontstaan van een positieve dynamiek tussen hoogste management, IT-directeuren en werknemers in de field.
• Mogelijkheid tot toegang tot gegevens via een handig IT-systeem, waarbij gegevens van verschillende bronnen worden gecombineerd.
• Weergave van informatie op een intelligente en grafische manier.
• Mogelijkheid tot innovatieve, slimme en flexibele zoekopties die zeer intuïtief en handig zijn.
• De oplossingen kunnen binnen de maand worden ingevoerd.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing