Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsObigo SNS Groupware

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Obigo SNS Groupware zorgt voor een betere communicatie binnen organisaties, omdat informatie in real time kan worden gedeeld in allerlei bedrijfsscenario's. Het ondersteunt ook het beheer van sociaalnetwerksites, instant messaging, mobiel kantoor en groupware, waardoor het een compacte en handige tool is voor werknemers die vaak onderweg zijn. Beleidsbeheerders kunnen allerlei functies toevoegen en de services op basis van locatie uitbreiden op basis van statistieken die door relevante personeelsleden ter beschikking worden gesteld. Daardoor wordt het systeem aangepast aan de specifieke behoeften en omstandigheden van het bedrijf.
Efficiënt mobiel bedrijfsnetwerk
Efficiënt mobiel bedrijfsnetwerk
Deze oplossing bevat services voor mobiele kantoren en groupware, waarmee de efficiëntie en productiviteit van werknemers die op afstand werken wordt bevorderd. SNS Groupware beheert verschillende transmissieniveaus van 'push'-berichten volgens beleidsregels en genereert statistieken en classificatiegegevens op basis van administratieve autoriteiten. Verder vormt het een sociale hub waarin allerlei gegevens geïntegreerd zijn, zoals het laatste nieuws en media-updates, naast de optie om opmerkingen te geven op de inhoud en online te communiceren.
Voordelen
• Gebruikers krijgen mobiele toegang tot bedrijfssystemen, op elk willekeurig moment en elke willekeurige plaats, via hun mobiel toestel.
• De communicatie binnen de organisatie is gemakkelijker.
• De serviceverlening naar de klant toe wordt op een proactieve manier verbeterd.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing