Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsLaw Assistant

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Lex Mobilis is een toepassing voor gerechtelijke hulp, specifiek ontworpen om juridische vakmensen en advocatenkantoren te helpen hun efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Door het gebruiksgemak voor onderweg, kunnen advocaten hun rechtszaken beheren, waar ze ook zijn. Hierdoor is het niet langer nodig stapels papieren documenten mee te slepen, wat betekent dat gebruikers minder tijd besteden aan het pendelen van en naar kantoor. Deze oplossing synchroniseert met contactlijsten en agenda's van Google en wordt geleverd met een duidelijke, gemakkelijk te configureren functie die het delen van media en gegevens vergemakkelijkt. Hierdoor hebben juridische vakmensen altijd de beschikking over cruciale informatie terwijl ze onderweg zijn. Alles samen genomen biedt Lex Mobilis een efficiënt, veilig juridisch kantoor in één mobiel pakket.
Belangrijkste kenmerk
Belangrijkste kenmerk
De functie Shoot2file gebruikt de camera van de smartphone om juridische papieren te scannen en ze naar PDF's te converteren. Dit betekent een enorme toename van de productiviteit in de rechtbank. De toepassing zorgt voor het categoriseren, beheren en adviseren over zaken, vermindert de tijd die wordt besteed aan administratieve taken, terwijl de gemakkelijke omgang met documenten waardevolle voorbereidingstijd spaart. Advocaten kunnen hun werkbelastingen beheren terwijl ze onderweg zijn met een agenda en waarschuwingssysteem voor het plannen van afspraken met cliënten. Het onderzoeken van een geval wordt vergemakkelijkt met toegang tot RSS-feeds, gerechtelijke precedenten en lijsten met rechtbankgegevens. Bovendien kunnen juridische vakmensen hiermee gemakkelijk gegevens delen met collega's.
Voordelen
• Gebruiksgemak onderweg, waarbij advocaten het beheer over hun werkbelasting behouden en de efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.
• Een virtueel mobiel kantoor waar informatie, bestanden, zaken en boeken op één plaats worden samengebracht; Dit betekent dat het niet nodig is stapels papierwerk mee te slepen en dat er minder tijd wordt besteedt aan het heen en weer pendelen.
• Shoot2file biedt de mogelijkheid de camera van de smartphone te gebruiken om documenten te scannen en ze onmiddellijk te converteren naar PDF's, zodat de productiviteit in de rechtbank aanzienlijk wordt verbeterd.
• In combinatie met Samsung Dive garandeert deze veilige oplossing dat vertrouwelijke documenten op uw bedrijfsservers volledig vertrouwelijk blijven zonder de toegankelijkheid in gevaar te brengen.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing