Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsObigo Enterprise Community

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Obigo Enterprise Community bevat basisfuncties voor het beheer van de bedrijfsgemeenschap, zoals prikbord, waarschuwingen en services per locatie, maar ook advertenties, betalingen en kalenders. Het is ook mogelijk om de oplossing te gebruiken om contact te houden met klanten en gebruikers door enquêtes en stemsystemen te maken. Het helpt gebruikers om te communiceren met hun verschillende gemeenschappen, omdat het compatibel is met allerlei sociaalnetwerksites. Het kan ook kleine betalingen verwerken via het intuïtieve en geïntegreerde beheersysteem.
Handige services voor het beheer van gemeenschappen
Handige services voor het beheer van gemeenschappen
Obigo Enterprise Community werd ontwikkeld met de recentste technologie voor het schrijven van software. Het heeft een dynamisch, aantrekkelijk menu dat zeer gebruikersvriendelijk is. Het bevat allerlei handige functies, bijvoorbeeld om mededelingen te maken, te beheren en aan te passen, maar ook een kalender en functies voor stemsystemen en enquêtes ter ondersteuning van allerlei gemeenschapsactiviteiten. Met deze oplossing kunnen gemakkelijk doeltreffende advertenties worden gemaakt en kunnen handige online betalingssystemen worden opgezet. Daarnaast kan het gemakkelijk worden geïntegreerd met kaarten op basis van de locatie.
Voordelen
• Het is niet langer nodig om extra toepassingen te ontwikkelen als de vestiging wordt uitgebreid.
• Er wordt allerlei inhoud aangeboden voor allerlei behoeften van de gemeenschap.
• Het kan flexibel worden toegepast in allerlei sectoren.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing