Obigo Enterprise Community

Obigo Enterprise Community bevat basisfuncties voor het beheer van de bedrijfsgemeenschap, zoals prikbord, waarschuwingen en services per locatie, maar ook advertenties, betalingen en kalenders. Het is ook mogelijk om de oplossing te gebruiken om contact te houden met klanten en gebruikers door enquêtes en stemsystemen te maken. Het helpt gebruikers om te communiceren met hun verschillende gemeenschappen, omdat het compatibel is met allerlei sociaalnetwerksites. Het kan ook kleine betalingen verwerken via het intuïtieve en geïntegreerde beheersysteem.

Voordelen

• Het is niet langer nodig om extra toepassingen te ontwikkelen als de vestiging wordt uitgebreid.
• Er wordt allerlei inhoud aangeboden voor allerlei behoeften van de gemeenschap.
• Het kan flexibel worden toegepast in allerlei sectoren.
Handige services voor het beheer van gemeenschappen

Handige services voor het beheer van gemeenschappen

Obigo Enterprise Community werd ontwikkeld met de recentste technologie voor het schrijven van software. Het heeft een dynamisch, aantrekkelijk menu dat zeer gebruikersvriendelijk is. Het bevat allerlei handige functies, bijvoorbeeld om mededelingen te maken, te beheren en aan te passen, maar ook een kalender en functies voor stemsystemen en enquêtes ter ondersteuning van allerlei gemeenschapsactiviteiten. Met deze oplossing kunnen gemakkelijk doeltreffende advertenties worden gemaakt en kunnen handige online betalingssystemen worden opgezet. Daarnaast kan het gemakkelijk worden geïntegreerd met kaarten op basis van de locatie.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsB2BSolutions@samsung.be

EEN VERZOEK INSTUREN

Samsung Mobile Security
Brochure

Samsung Mobile Security

Samsung is nu de belangrijkste leverancier op de markt van mobiele beveiliging, dankzij sterke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en de geavanceerde ontwikkeling van technologie. De combinatie van GALAXY-toestellen van Samsung, die werden ontworpen met het oog op een optimale efficiëntie en productiviteit,en de beveiligingscriteria van Samsung zorgt ervoor dat de mobiele werkers zo goed mogelijk worden beschermd.

pdf downloaden
De slimme manier om schoolkinderen bij de les te betrekken
Casestudy

De slimme manier om schoolkinderen bij de les te betrekken

De basisschool van Gyeseong heeft de Samsung Smart Learning Suite -oplossing in haar lessen verwerkt en het resultaat is uitstekend. Een nieuwe generatie leerlingen leert interactiever dankzij de GALAXY Tabs en de vernieuwende E-Board-technologie.

Meer informatie
Een superieure verlening van thuiszorg
Casestudy

Een superieure verlening van thuiszorg

De zorgverleners bij Brookdale Senior Living kunnen nu hun GALAXY Tab gebruiken om medische dossiers en andere waardevolle informatie te raadplegen, zodat hun kwetsbare patiënten van een superieure zorgkwaliteit kunnen genieten.

Meer informatie
Geslaagd gebruik van zakelijke mobiliteit
Whitepaper

Geslaagd gebruik van zakelijke mobiliteit

De beveiligingsproblemen die gepaard gaan met het gebruik van mobiele toestellen voor werknemers zijn een belangrijke bekommernis in de evoluerende bedrijfswereld. We leveren vooraanstaande oplossingen om te zorgen dat mobiele bedrijfsactiviteiten echt veilig en geslaagd zijn.

pdf downloaden