Direct naar content
Inhoud

Mobile SolutionsSamsung Smart Care

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsung Smart Care is een eenvoudige en bijzonder innovatieve toepassing waarmee smartphonegebruikers alle problemen die ze ondervinden met hun mobiel apparaat, kunnen oplossen. In plaats van contact op te nemen met de helpdesk van de klantendienst of de telefoon terug te brengen naar een servicecentrum, hebben gebruikers de mogelijkheid zelf een diagnose te stellen en prestatieproblemen op te lossen. Alle instellingen kunnen snel en eenvoudig worden gecontroleerd, zodat mogelijk dure onderbrekingen kunnen worden vermeden. Deze oplossing biedt zakelijke gebruikers meer vertrouwen in de betrouwbaarheid van hun mobiele apparaat wanneer ze onderweg zijn.
Belangrijkste kenmerk
Belangrijkste kenmerk
De zelfdiagnosefunctie van Smart Care controleert automatisch alle instellingen van het mobiele apparaat. Deze mogelijkheid om problemen op te lossen zonder langdradige processen van de klantendienst, maakt deze oplossing onmisbaar voor iedereen die werkt in een snel bewegende bedrijfsomgeving. Als er een fout wordt gedetecteerd, krijgt de gebruiker een melding. Waar mogelijk, wordt de gebruiker vervolgens begeleid doorheen een eenvoudig probleemoplossingsproces om de optimale prestaties te herstellen.
Voordelen
• Hogere klanttevredenheid dankzij een intuïtief zelfdiagnosesysteem dat mogelijke fouten met betrekking tot de telefoon, internetverbinding en beeldscherminstellingen detecteert.
• Foutpreventie die leidt tot een langere levenscyclus van het mobiele toestel met regelmatige foutcontrole.
• Minder operationele kosten in het klantenservicecentrum.
• Minder toestellen die moeten worden teruggenomen.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing