Direct naar content
Inhoud

IndustrieënHandyamo Presentation

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Handyamo Presentation is een aanpasbare oplossing die is afgestemd op de bedrijfsstrategie en -vraag. GALAXY TAb-toestellen kunnen worden gehuurd, en er zijn optionele beveiligingspakketten beschikbaar om de vertrouwelijkheid van de gegevens voor openbaar gebruik te bewaren. Het kan ook worden gebruikt als marketingtool die geschikt is voor allerlei gebieden zoals horeca, tentoonstellingen, zorgverlening, kleinhandel en verhuur, door de diversiteit van de aangeboden inhoud, zoals toepassingen, widgets, muziek, video's en afbeeldingen.
Bedrijfsmarketing wordt eenvoudig
Bedrijfsmarketing wordt eenvoudig
Deze oplossing ondersteunt verschillende modellen en formaten van GALAXY Tabs, zodat ze gemakkelijk kan worden geïntegreerd in bestaande IT-infrastructuren. Met innovatieve functies kunnen gebruikers bedrijfsmarketingmateriaal toevoegen en allerlei inhoud uploaden zoals bedrijfstoepassingen, widgets, achtergronden en afbeeldingen. Met deze eenvoudige marketingtool wordt de huur en het beheer van GALAXY Tabs mogelijk voor verschillende klanten, bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen, beurzen, hotels of winkels. De toestellen kunnen worden vergrendeld, zodat de gegevens beveiligd blijven. De toegang wordt beschermd via vingerafdrukherkenning en een antidiefstalscherm, en dat alles met één klik op de knop.
Voordelen
• Efficiëntere marketing door gebruik van visuele inhoud.
• Mogelijkheid tot onmiddellijk gebruik van geoptimaliseerde inhoud vanaf allerlei plaatsen.
• Daling van administratiekosten van bedrijven door huur en beheer mogelijk te maken.
• Garantie van beveiliging en privacy via gemakkelijke verwijdering van persoonlijke informatie.
• Beter interactie tussen professionals en hun klanten.
• Optimalisatie van uitgaven, leveringsopties en gemakkelijke installatie, naast serviceassistentie.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing