Direct naar content
Inhoud

IndustrieënIFE Solution

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Met In-Flight Entertainment (IFE) krijgen passagiers allerlei mediaopties rechtstreeks op hun GALAXY Tabs aangeboden. Het is beschikbaar voor allerlei verschillende formaten en modellen, waardoor het een flexibel programma is, ongeacht het gebruikte mobiele toestel. Gebruikers kunnen genieten van multimedia van hoge kwaliteit, zoals films, muziek, spelletjes en tv-programma's, via lichte en comfortabele mobiele tablets die uitgerust zijn met de innovatieve IFE-software. Deze zuinige oplossing kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en is compatibel met bestaande vliegtuigstructuren. Het is dus een essentieel entertainmentpakket dat luchtvaartmaatschappijen aan hun klanten kunnen aanbieden.
Aanpasbare HD-multimedia-inhoud
Aanpasbare HD-multimedia-inhoud
De passagiers krijgen een breed aanbod aan multimedia-entertainment en toepassingen ter beschikking via hun draagbare toestel. Ze halen daarbij voordeel uit de gebruikersinterface die volledig is aangepast aan de luchtvaartmaatschappij in kwestie. Zo kunnen providers hun aanbod van de recentste films, muziek, elektronische boeken en spellen steeds aanpassen aan de demografische gegevens van hun klanten. Inhoud in HD ligt binnen handbereik van de passagiers, terwijl de software beschermd blijft dankzij een beveiliging met vergrendeling. Daarnaast leidt de oplossing tot een groter gebruiksgemak, omdat de gebruiker de catalogus kan doorbladeren terwijl hij een film of video bekijkt.
Voordelen
• Gebruikers kunnen in elke willekeurige houding genieten van geavanceerde entertainment op een hoogtechnologisch mobiel toestel. Zo kunnen passagiers zich tijdens lange vluchten ontspannen zonder stress.
• Dankzij het draadloze systeem is het vliegtuig lichter, waardoor de kosten dalen terwijl het gemak stijgt.
• Deze oplossing kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd in bestaande vliegtuigen. Ook het onderhoud na de installatie is mogelijk zonder de infrastructuur van het vliegtuig uit elkaar te moeten halen.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing