Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsEasy Deployment Manager

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Breng de toekomst tot leven met de Easy Deployment Manager van Samsung. Van het op afstand installeren van stuurprogramma's op maat op meerdere pc's tot het instellen van groeppakketten binnen Active Directory domeinen, u ervaart nieuwe efficiëntieniveaus. Wat ooit uren van uw tijd en middelen vergde, kan nu snel vanaf uw pc gebeuren. Door de capaciteiten op afstand te verbeteren, zijn de configuratiemogelijkheden van systeeminstellingen van pc's vereenvoudigd en is het toezicht op het ondernemingsbeleid verbeterd. Wat ooit een ingewikkeld en beperkt proces was, is omgevormd tot een veel comfortabeler en krachtiger professioneel hulpmiddel.
Installatiepakketten op maat creëren
Installatiepakketten op maat creëren
Bij elke professionele activiteit is flexibiliteit van het grootste belang, en daarom stelt de Samsung Easy Deployment Manager administrators in staat om hun installatiepakketten op maat samen te stellen. Door gewoonweg standaardwaarden in/uit te schakelen of te wijzigen, blijven bedrijven het ondernemingsbeleid en de vereisten naleven. En om de zaken nog te vereenvoudigen, stelt de aanpassingsfunctie van pakketten (in de veronderstelling dat u het vorige UPD-pakket kunt aanpassen en verpakken) u in staat om de instellingen voor installatie en stuurprogramma's te wijzigen.
Pakketten op verschillende pc's op afstand installeren
Pakketten op verschillende pc's op afstand installeren
De Samsung Easy Deployment Manager bespaart administrators tijd en moeite dankzij de installatie vanop afstand van stuurprogramma's en software. Administrators krijgen vanop afstand toegang tot client pc's, van de installatie van groepspakketten tot gesynchroniseerde afleveringen.
Pakketten aan verschillende groepen bezorgen
Pakketten aan verschillende groepen bezorgen
Een groepsbeleid handhaven bij pc's die reeds binnen een Active Directory domein bestaan is voortaan een eenvoudige taak. Dankzij de Easy Deployment Manager van Samsung kunt u vooraf geconfigureerde pakketten samenstellen die op maat van elk specifiek domein kunnen worden aangepast en vervolgens geïmplementeerd via het Active Directory Deployment.
Configureer elk printerstuurprogramma vanop afstand.
Configureer elk printerstuurprogramma vanop afstand.
Met de Easy Deployment Manager van Samsung is het voortaan kinderspel om updates of wijzigingen aan stuurprogramma's uit te voeren, waarbij u aan uw bureau kunt blijven zitten. Administrators kunnen vanop afstand instellingen wijzigen en zelfs aangepaste instellingen per domeingroep vergrendelen zodat het ondernemingsbeleid wordt gevolgd. Dit helpt om tijd, middelen en moeite te besparen.

aanverwante oplossingen

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing