Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsEasy Printer Manager

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De Samsung Easy Printer Manager is een essentieel programma voor elke bedrijfstoepassing. De eenvoudige gebruikersinterface integreert uw volledige afdrukbeheer in één gebruikersvriendelijk systeem. Van eenvoudige taken als het controleren van apparaatinformatie tot saaie taken als het opnieuw ordenen en instellen van de scan- en faxinfrastructuur, de Easy Printer Manager is klaar om het afdrukarsenaal van uw bedrijf te vereenvoudigen. Nieuwe bijkomende functies als de Application Box, die de populairste handelingen opslaat voor snelle toegang, zorgen ervoor dat professionele gebruikers positieve resultaten neerzetten op het gebied van efficiëntie en productiviteit.
Vermijd problemen dankzij gedetailleerde informatie
Vermijd problemen dankzij gedetailleerde informatie
Easy Printer Manager stelt professionele gebruikers in staat om hun werkdag te vereenvoudigen door elk potentieel probleem dat hun afdruktaken kan bemoeilijken, te minimaliseren. De eenvoudige gebruikersinterface geeft alle belangrijke printergegevens weer, zoals de modelnaam en het IP-adres, tot zelfs tonerniveaus en updates van de papierstatus. Al deze gegevens zijn gemakkelijk via de intuïtieve bediening te bereiken, zodat gebruikers de prestaties van hun printerarsenaal nauwkeuriger dan ooit kunnen bekijken.
Gemakkelijk faxen en scannen op de eigen pc
Gemakkelijk faxen en scannen op de eigen pc
De Samsung Easy Printer Manager stelt professionele gebruikers de functionaliteit van fax- en scanapparaten op hun eigen pc te benutten, en instellingen te definiëren voor het opslaan, verzenden en klasseren van documenten. Of het nu een fax- of pc-handeling, scan-to-fax of gewoon individuele scannerinstellingen betreft, de Easy Printer Manager vereenvoudigt het volledige proces. Het aantal opties gaat van automatische popup-alarmmeldingen voor binnenkomende faxberichtten tot op maat gemaakte scanprofielen, voor een eenvoudigere werkstroom.
Verbeter de productiviteit met toegang tot programma's via één klik
Verbeter de productiviteit met toegang tot programma's via één klik
De Samsung Application Box is bijzonder doeltreffend bij het stroomlijnen van uw professionele werkstroom. Hij groepeert de meest nuttige programma's, zodat ze altijd met slechts één klik toegankelijk blijven. Dit bespaart de tijd van het navigeren om relevante programma's te vinden, verhoogt de productiviteit en de efficiëntie op de werkplek. De waardevolle prestaties van de Application Box zijn een belangrijke troef voor de IT-infrastructuur van een bedrijf.

aanverwante producten

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing