Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsSamsung Easy Color Manager

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De Samsung Easy Color Manager is een gratis afdruksoftware waarmee professionele gebruikers de kleurenbalans, helderheid, het contrast of de saturatie kunnen regelen van elke afbeelding die ze op de monitor van hun pc bekijken. De software biedt ook tal van speciale effecten waarmee de afbeelding voor het afdrukken kan worden gecorrigeerd, zonder dat hierbij speciale kennis nodig is. Als een bedrijf eigen kleurvoorschriften of een specifieke bedrijfsidentiteit (Corporate Identity, CI) met een eigen uniforme kleurenset heeft, kan het een eigen kleurprofiel definiëren, gebruiken en delen om het merkimago te beschermen.
Intuïtieve kleurenaanpassing
Intuïtieve kleurenaanpassing
Samsung Easy Color Manager heeft een eigen aanpassingsscherm. Wanneer gebruikers de preview-parameters op een af te drukken deel toepassen, verschijnt de afbeelding in het midden van het aanpassingsvenster. Bij het zien van deze afbeelding kunnen professionals de afbeelding aanpassen en aldus van een grotere flexibiliteit genieten voor het afdrukken. Door gewoonweg een kleur te selecteren en het niveau op een schuifbalk aan te passen kunnen gebruikers de helderheid, het contrast en de verzadiging van afbeeldingen aanpassen. Ten slotte kunnen ze verschillende speciale effecten toepassen door deze instellingen te wijzigen, evenals de kleurbalans van de afbeelding.
Gemakkelijk te delen aangepast kleurprofiel
Gemakkelijk te delen aangepast kleurprofiel
Met de Samsung Easy Color Manager kunnen gebruikers een nieuw kleurprofiel definiëren. Voor bedrijven kan deze functie specifieke kleurtonen recreëren op basis van de bedrijfsidentiteit (CI). Wanneer gebruikers een nieuw kleurprofiel bepalen, kunnen ze het configuratiebestand delen met collega's of dit op hun printer of MFP opslaan, waar het als een standaardmodus wordt geconfigureerd. Het ook in een besturingsprogramma worden opgeslagen zodat het gerecreëerd wordt wanneer nieuwe afdrukopdrachten worden gestart. Ten slotte kan het pas gedefinieerde kleurprofiel opgeslagen worden in een configuratiebestand, zodat gebruikers een back-up kunnen nemen of het kunnen delen met collega's.
Gemakkelijk toe te passen speciaal kleureffect
Gemakkelijk toe te passen speciaal kleureffect
De Samsung Easy Color Manager biedt vele krachtige ingebouwde effecten om professionele gebruikers meer flexibiliteit te bieden bij het beheren van hun afdrukopdrachten. Deze omvatten een handige kleurvervangingsfunctie. Wanneer ze deze hulpmiddelen gebruiken, kunnen professionals verschillende kleurconversie-effecten op af te drukken documenten toepassen zonder een kei in fotobewerkingsprogramma's te zijn.

aanverwante producten

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing