Barcode

Barcodes worden gebruikt in vele bedrijfstoepassingen voor een snelle en nauwkeurige overdracht en beheer van gegevens. Samsung Barcode printing is specifiek ontwikkeld om aan die behoeften te voldoen. In de huidige werkstroomomgevingen zijn verschillende toestellen, besturingssystemen en programma's opgenomen. Deze moeten allemaal naadloos samenwerken met het hulpmiddel voor het afdrukken van streepjescodes om kosten te besparen, de productiviteit te handhaven en te voldoen aan de veiligheids- en wettelijke vereisten. Klanten die papieren documenten digitaliseren als onderdeel van hun core business processen hebben een hulpmiddel nodig dat flexibel, krachtig en gemakkelijk te installeren is. Resellers hebben dan weer een software voor het afdrukken van streepjescode nodig waarmee ze aan de talrijke behoeften van klanten kunnen voldoen zonder een duur assortiment aan te kopen.

Simple And Cost-Effective Barcode Solution

Eenvoudige en kostenefficiënte oplossing voor streepjescode

Samsung Barcode printing, met zijn geïntegreerde Jetmobile BarDIMM technologie, ondersteunt meer dan 80 standaard karakters voor streepjescode. Deze omvatten 1D-streepjescode, 2D-streepjescode en andere speciale symbolen voor de verwerkende en elektronische industrieën, zoals recyclagesymbolen, symbolen voor breekbare goederen en diverse andere waarschuwingssymbolen. Deze flexibiliteit vermindert de gebruikskosten door de behoefte om bijkomende apparatuur te kopen, te elimineren, en verzekert de productiviteit door de documentomgeving te stroomlijnen.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail ons b2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

Anyweb Print Solution
Whitepaper

Anyweb Print Solution

De Anyweb Print Solution van Samsung is een slimme manier om alle informatie die u wenst van het scherm vast te leggen en die op één pagina te schikken voordat ze wordt afgedrukt. Met deze oplossing bespaart u tijd en geld en beschermt u het milieu.

pdf downloaden