Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsBarcode

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Barcodes worden gebruikt in vele bedrijfstoepassingen voor een snelle en nauwkeurige overdracht en beheer van gegevens. Samsung Barcode printing is specifiek ontwikkeld om aan die behoeften te voldoen. In de huidige werkstroomomgevingen zijn verschillende toestellen, besturingssystemen en programma's opgenomen. Deze moeten allemaal naadloos samenwerken met het hulpmiddel voor het afdrukken van streepjescodes om kosten te besparen, de productiviteit te handhaven en te voldoen aan de veiligheids- en wettelijke vereisten. Klanten die papieren documenten digitaliseren als onderdeel van hun core business processen hebben een hulpmiddel nodig dat flexibel, krachtig en gemakkelijk te installeren is. Resellers hebben dan weer een software voor het afdrukken van streepjescode nodig waarmee ze aan de talrijke behoeften van klanten kunnen voldoen zonder een duur assortiment aan te kopen.
Simple And Cost-Effective Barcode Solution
Eenvoudige en kostenefficiënte oplossing voor streepjescode
Samsung Barcode printing, met zijn geïntegreerde Jetmobile BarDIMM technologie, ondersteunt meer dan 80 standaard karakters voor streepjescode. Deze omvatten 1D-streepjescode, 2D-streepjescode en andere speciale symbolen voor de verwerkende en elektronische industrieën, zoals recyclagesymbolen, symbolen voor breekbare goederen en diverse andere waarschuwingssymbolen. Deze flexibiliteit vermindert de gebruikskosten door de behoefte om bijkomende apparatuur te kopen, te elimineren, en verzekert de productiviteit door de documentomgeving te stroomlijnen.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing