Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsEasy Document Creator

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De Easy Document Creator biedt een reeks gebruikersvriendelijke functies die de productiviteit en creativiteit van een bedrijf verhogen. Ongeacht of gebruikers document digitaliseren via scan- of faxprocessen, er zijn een aantal verschillende instellingen en profielen die voor de benodigde flexibiliteit zorgt om aan hun unieke bedrijfsvereisten te voldoen. Het is bijzonder gemakkelijk om tekstdocumenten op te slaan zodat ze in een bewerkbaar formaat in het programma worden geopend, wat bijzonder handig is voor zij die e-boeken willen creëren.
Gemakkelijke, instelbare opties voor Snel Scannen
Gemakkelijke, instelbare opties voor Snel Scannen
Met Quick Scan kunnen gebruikers vooraf gedefinieerde opties gebruiken, zodat de noodzaak wegvalt om bijkomende stappen uit te voeren om de instellingen te wijzigen. Professionals kunnen vooraf verschillende opties als het afbeeldingstype, documentafmetingen, resolutie, bestandstype enz. definiëren. Vervolgens hoeft een gebruiker alleen op de Snel Scannen-knop te drukken om de handeling onmiddellijk te starten. Bovendien kunnen professionele gebruikers kiezen tussen verschillende functies zoals laatst gebruikte instelling, afbeeldingsscan, documentscan enz., en zijn ze in staat deze toe te voegen aan hun favorieten voor snelle toegang.
Bespaar tijd en hulpmiddelen met Direct Faxing
Bespaar tijd en hulpmiddelen met Direct Faxing
Het Fax Trasmit menu op de Easy Document Creator stelt professionele gebruikers in staat om bestanden te verzenden naar faxmachines op afstand door middel van de geïntegreerde faxkit op de Samsung multifunctionele printers (MFP's). Met andere woorden, gebruikers dienen niet langer documenten of afbeeldingen van hun pc af te drukken om ze te faxen. Ze kunnen deze bestanden gewoon verzenden via de geïntegreerde faxkit op hun Samsung MFP, direct naar faxmachines op afstand.
Easy Document Conversion voor mobiele apparaten
Easy Document Conversion voor mobiele apparaten
De Easy Document Creator stelt gebruikers in staat om materiaal te scannen en dit direct in het E-pub formaat op te slaan voor E-boeken. Het ondersteunt ook de conversie van bestaande bestanden naar E-pub. Na het scannen van één of meer afbeeldingen kunnen professionals ze converteren naar het gewenste formaat en ze in een lokale map of als een bijlage bij een e-mail opslaan. Deze funite biedt gebruikers een grotere flexibiliteit door het hen gemakkelijker te maken bij het beheer van hun E-boek content.
Deel gemakkelijker gegevens via sociale netwerksites
Deel gemakkelijker gegevens via sociale netwerksites
Om de connectiviteit en de flexibiliteit te verbeteren ondersteunt de Easy Document Creator een aantal online programma's en sociale mediasites als Web Office (Google Docs) of SNS (Twitter, Facebook, Flickr, Picasa). Dit biedt een groot aantal mogelijkheden om materiaal voor documenten te uploaden en om het eindproduct te verspreiden. Al deze opties zijn via de gebruikersvriendelijke en duidelijke interface toegankelijk.

aanverwante producten

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing